Şimdi Ara

Köstebek filmini izleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film süperdi ama o kadar izlememe rağmen şu final sahnesini anlamadım.Herkes biribirini vuruyor şu final sahnesinde ne olup bittiğini biri söylesin anlamıyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Köstebek Filminin Sonu: Anlaşılması Zor Bir Son

Martin Scorsese'nin yönettiği "Köstebek" (2006) filmi, karmaşık olay örgüsü ve belirsiz sonuyla tanınır. Bazı izleyiciler, filmin sonunun tam olarak ne anlama geldiğini anlamakta zorlanabilir.

Filmin sonunda, Frank Costello (Jack Nicholson) karakteri, Colin Sullivan (Matt Damon) tarafından öldürülür. Ancak Sullivan daha sonra Frank'in gerçek köstebek olmadığını, onun yerine polis departmanında bir başka memur olan Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) olduğunu öğrenir.

Bu noktada, izleyiciler iki olasılıkla karşı karşıyadır:

• Sullivan, Costello'yu öldürerek yanlış adamı öldürmüştür. Bu teori, Costello'nun Billy'ye Frank'in gerçek köstebeğin kimliğini verdiğini ve Billy'nin bu bilgiyi Sullivan'la paylaştığını öne sürer.
    • Costello, Sullivan'ı Billy'yi öldürmeye manipüle etmiştir. Bu teori, Costello'nun Billy'yi tuzağa düşürmek için planladığını ve Sullivan'ı onun tetiği çekmesine yönlendirdiğini öne sürer.

Filmin sonu, izleyicilerin kendi yorumlarını yapmalarına açık bırakılmıştır. Her iki teori de geçerlidir ve film, karakterlerin gerçek niyetleri ve eylemlerinin sonuçları hakkında düşünmeye davet eder.

Köstebek filminin sonu, karmaşıklığı ve anlaşılması zor olması nedeniyle tartışma konusu olmaya devam etmektedir. Filmi izleyenler, kendi teorilerini geliştirmek ve sonunun gerçekte ne anlama geldiğini tartışmak için sık sık çevrimiçi forumlarda ve sosyal medyada bir araya gelmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne çok küfür var o filmde be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyinin kötüsü

Ne çok küfür var o filmde be.

San of a biiççç :Dasdjkashd hocam son sahnede ne oluyor birbirlerini neden vuruyorlar anlatırmısın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mustafa

Ne çok küfür var o filmde be.
    hayatım boyunca binlerce film izledim ve bence hayatımda izldeiğim en iyi filmlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

hayatım boyunca binlerce film izledim ve bence hayatımda izldeiğim en iyi filmlerden

Alıntıları Göster
    Hatırlamıyorum niye öldürdüğünü ama filmin ismini duyunca aklıma ilk küfür geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Tamamda sonunu anlatırmısın bi anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDevil

quote:

Alıntıları Göster
    SPOİLER
    nan nasıl spoliler yapıyoduk du

o polis işi çözüp kötü adamın kafasını patlatıyor böylece bitiyor işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi Filmi Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Colin Sullivan polisin içinde bir köstebektir. Billy Costiganda mafianın içinde polislerin bir köstebeğidir. Birbirlerinin köstebek olduğunu ikisi fark ediyor. Billy Costigan Colin Sullivan'ı rehin alıyor tabi Collin Sullivan hala polis resmiyette. Polis olduğu için polis arkadaşı bunu kurtarmaya geliyor ve Billy Costiganı vuruyor. Colin Sullivan'ın ise Billy'i vuran polisi vuruyor delileri yok etmek için ve olayı mahkemede kendi kafasında kurduğu gibi anlatıyor.Daha sonra Staff Sgt. Dignam(Mark Wahlberg) olayı çözüyor Collin Sullivan'ı evinde vuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

Colin Sullivan polisin içinde bir köstebektir. Billy Costiganda mafianın içinde polislerin bir köstebeğidir. Birbirlerinin köstebek olduğunu ikisi fark ediyor. Billy Costigan Colin Sullivan'ı rehin alıyor tabi Collin Sullivan hala polis resmiyette. Polis olduğu için polis arkadaşı bunu kurtarmaya geliyor ve Billy Costiganı vuruyor. Colin Sullivan'ın ise Billy'i vuran polisi vuruyor delileri yok etmek için ve olayı mahkemede kendi kafasında kurduğu gibi anlatıyor.Daha sonra Staff Sgt. Dignam(Mark Wahlberg) olayı çözüyor Collin Sullivan'ı evinde vuruyor

Sağol hocam.Bende diyorum staff neden vuruyor bunu

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    O filmi sevdiysen The Code (Son Oyun) filmini izlemenide tavsiye ederim cidden cok güzel bir film ve sonunda cidden şaşırıyorsun

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Güzel bir film sonunu gerçekten böyle beklemezdim ilginç bir sondu Amerikan filmlerinin temel direk taşını yıkan bir film "ana karakter film sonunda mutlu olur." bu kuralı taaak diye yıkıyor film..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Güzel bir film sonunu gerçekten böyle beklemezdim ilginç bir sondu Amerikan filmlerinin temel direk taşını yıkan bir film "ana karakter film sonunda mutlu olur." bu kuralı taaak diye yıkıyor film..

Alıntıları Göster
    Bu filmin orjinalide güzeldir Güney Kore yapımıdır 3 seridir izleminizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 5 Temmuz 2010; 19:30:03 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Küfür filmin tadı tuzu
    Film on numara!

Bu arada benim çaylak üyelik ne zaman aktif üyelik olacak bileniniz var mı?
    Bütün mesjalarım onay bekliyor da

• quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

Asansörde vurunca dedim aha noluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentDevil -- 5 Temmuz 2010; 21:15:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

O filmi sevdiysen The Code (Son Oyun) filmini izlemenide tavsiye ederim cidden cok güzel bir film ve sonunda cidden şaşırıyorsun

Sağol öneri için bakıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

İlk aklıma Se7en geldi, Brad Pitt in haykırışları falan pek mutlu bitmedi hemde bu filmden çok çok önce çekilen bir filmdi =)

• baya önce izlemiştim,sinema sahnesinde adamın biri kobra sallıyordu sadece orayı hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

baya önce izlemiştim,sinema sahnesinde adamın biri kobra sallıyordu sadece orayı hatırlıyorum

Jack Nicholson
    Filmi 2 dk. önce izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimistik Pesimist

quote:

Orijinalden alıntı: talaria

baya önce izlemiştim,sinema sahnesinde adamın biri kobra sallıyordu sadece orayı hatırlıyorum

Jack Nicholson
    Filmi 2 dk. önce izledim

Alıntıları Göster
    Kaç tane Köstebek filmi var hangisiydi yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Kaç tane Köstebek filmi var hangisiydi yahu

Leonardo DiCaprio,Matt Damon,Jack Nicholson,Mark Wahlberg oynadığı film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 5 Temmuz 2010; 21:56:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.