Şimdi Ara

koronayla mücadele vergisi gelirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

koronayla mücadele vergisi gelirmi

(En Son Oy Tarihi: 21.3.2020)
Giriş
  • amerika ve avrupa ülkeleri kendi vatandaşlarına direk yardım yapmayı düşünüyor türkiyede öyle bir beklenti yok zatende aceba korona virüsüyle mücadele vergisi gelirmi sizce

www.ntv.com.tr
    Trump hep büyüklere hem çocuklara para dağıtacak
    https://www.ntv.com.tr/dunya/trump-hep-buyuklere-hem-cocuklara-para-dagitacak,_YManlkb_0K2Eecnx0UF8g

yetişkinlere 1000 dolar çocuklara 500 dolar

İki yetişkin, iki çocuktan oluşan dört kişilik bir aileye doğrudan 3000 dolar para yardımı yapılacak

türkiyenin korona paketi hayal kırıklıgı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 20 Mart 2020; 21:58:22 >

• alırlar ıcerı ortalıgı karıstırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

alırlar ıcerı ortalıgı karıstırma
    burası özgür bir ülke diilmi diosun bende düşünce suçlusumu oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Mart 2020; 0:35:26 >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Eskiden özgür bir ülke idi şuan Silivri soğuk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Eskiden özgür bir ülke idi şuan Silivri soğuk
    eskiden başbakana yazar kasa fırlatınca hiçbişi olmuyodu şimdi enufak bişeyde tazminat davası açılıyor yada içeriye giriosun zaten tazminat vs dan mali götürdüler daha geçen bi gazeteci trampa corona olayini çok iyi yürüttügünüzü söylüyorunuz kendinizden utanmıyomusunuz diyor canlı yanında onlar için normal eleştirilmek hatta kimi vatandaş villasına büyük afiş astırıyo fu.k tramp diye herhangibir işlem yapılmıyor türkiye son 20 yılda enaz bi 100 yıl geriye gitti bunu kabul etmemiz lazım inşallah bu halk padişahlık sistemi gelirse onaylamaz diye dua ediyoruz artık o duruma düştük ama bence öyle bir referandum yapılsa onay çıkabilir ben bu halktan ümidimi tamamen kestim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Mart 2020; 0:44:21 >

• Gelirse şaşırmam baksana kardeşim karantinada kim var zenginler para babaları vs fakir işçi kesimi çalışıyor. Fatura yine garibana kesildi onların hiç mi yaşlı annesi babası dedesi yok insan değil mi onlar. Yardımlara bakıyorsun hep zengine tabi parayı onlara zenginler kazandırıyor ya. Vergi affı felan hep işçinin sırtından geçiniyorlar. Sonrada üretim diyorlar yav araba alamiyorsun maddi olarak hiçbir şey alamiyorsun bu insan nasıl üretecek para olmadan? Bu kadar vergi varken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ne işe yaradığını hiç kimsenin çözemediği "genel sağlık sigortası" adı altında, çalışmayan -sosyal güvencesi bulunmayan- işsizlere çıkarttıkları bir borç vardı. + ismini yumuşatarak yine bir şey getirirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu silin yav biri görür filan güzel fikir diyip bir de oradan itelemesinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanPoğaça

Gelirse şaşırmam baksana kardeşim karantinada kim var zenginler para babaları vs fakir işçi kesimi çalışıyor. Fatura yine garibana kesildi onların hiç mi yaşlı annesi babası dedesi yok insan değil mi onlar. Yardımlara bakıyorsun hep zengine tabi parayı onlara zenginler kazandırıyor ya. Vergi affı felan hep işçinin sırtından geçiniyorlar. Sonrada üretim diyorlar yav araba alamiyorsun maddi olarak hiçbir şey alamiyorsun bu insan nasıl üretecek para olmadan? Bu kadar vergi varken?
    türkiye eskiden açık net daha iyiydi ekonomik olarak millet tablo paylaşıyor 2000 yılında asgari ücretle şukadar şey alabiliyordun şuan şukadar diye ama 2000 yılında hem asgari ücretli sayısı belki %4 tü şuan %90 (asgari ücretten 200-400tl fazla alanlarda dahil edersek) üstelik o tablolar hertürlü manipülasyona açık istenildigi şekilde oluşturulabilir yani herkes kendi anne babasına sorsun eskiden çalışan biri rahatlıkla ev araba bilgisayar telefon alıyordu zorlanmıyordu şuan ev fiyatları uçuk millet mecidiyeköy gibi lüks sayılmayacak bir yerde ortalama bir evin bir odasını 1000tl ye vermeye çalışıyor ne hallere düştü ülke yeni nesil ev araba alamıyor hatta dahada düşük seviyeye geçelim iyi bir pc de alamıyor dahada düşelim son çıkan telefonu bile kesinlikle alamıyor altı üstü bir telefon lan neyse daha fazla deşmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Mart 2020; 1:4:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

türkiye eskiden açık net daha iyiydi ekonomik olarak millet tablo paylaşıyor 2000 yılında asgari ücretle şukadar şey alabiliyordun şuan şukadar diye ama 2000 yılında hem asgari ücretli sayısı belki %4 tü şuan %90 (asgari ücretten 200-400tl fazla alanlarda dahil edersek) üstelik o tablolar hertürlü manipülasyona açık istenildigi şekilde oluşturulabilir yani herkes kendi anne babasına sorsun eskiden çalışan biri rahatlıkla ev araba bilgisayar telefon alıyordu zorlanmıyordu şuan ev fiyatları uçuk millet mecidiyeköy gibi lüks sayılmayacak bir yerde ortalama bir evin bir odasını 1000tl ye vermeye çalışıyor ne hallere düştü ülke yeni nesil ev araba alamıyor hatta dahada düşük seviyeye geçelim iyi bir pc de alamıyor dahada düşelim son çıkan telefonu bile kesinlikle alamıyor altı üstü bir telefon lan neyse daha fazla deşmiyim

Alıntıları Göster
    2000li yıllarda ilk çıkan telefonlar bir asgari ücreti geçmiyordu en fazla yarı fiyatına ya da 1/3 fiyatınaydı

• Gelir mutlaka,salgın krizinde ki ekonomik pakette konut kredisi teşviği açıkladı bunlar her şey beklenir.
    Bankadaki paralarınıza sahip çıkın

• quote:

Orijinalden alıntı: AjanPoğaça

2000li yıllarda ilk çıkan telefonlar bir asgari ücreti geçmiyordu en fazla yarı fiyatına ya da 1/3 fiyatınaydı

Alıntıları Göster
    bi vatan pc ye bakim dedim kesinlikle öyle özellik düşük fiyat yüksek olsun diye enufak araştırma yapmadım kötü niyetli diilim yani ama celeron laptop şuan 2000tl ye yakın bildigin işe yaramaz bi alet avrupalı birine bu laptopu hediye etsen kafanda parçalar

www.vatanbilgisayar.com
    Lenovo Ideapad S130 celeron n4000 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo Ideapad S130 kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan
    https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-s130-celeron-n4000-1-1ghz-4gbram-128gb-ssd-14-int-w10-notebook.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Mart 2020; 1:29:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

bi vatan pc ye bakim dedim kesinlikle öyle özellik düşük fiyat yüksek olsun diye enufak araştırma yapmadım kötü niyetli diilim yani ama celeron laptop şuan 2000tl ye yakın bildigin işe yaramaz bi alet avrupalı birine bu laptopu hediye etsen kafanda parçalar

https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-s130-celeron-n4000-1-1ghz-4gbram-128gb-ssd-14-int-w10-notebook.html

Alıntıları Göster
    İlk defa duydum öyle bi marka. Replikalar çoğaldı önceden rekabet vardı 4-5 marka arasında Motorola beceremedi Sony kalitesinden hiç ödün vermedi ama şimdiki fiyatlar uçuk baya.

• T24
    Merkez Bankası’nın 41 milyar TL’lik ihtiyat akçesinin 21 milyarı Hazine’ye aktarıldı
    https://t24.com.tr/haber/merkez-bankasi-nin-41-milyar-tl-lik-ihtiyat-akcesinin-21-milyari-hazine-ye-aktarildi,832689

o ihtiyat akçesinin şuan yoksul halka dagıtılması lazımdı hazineye aktarılıyor yani yönetemiyolarya bütçe açıkları bitürlü kapanmıyoya halkın parasını

negüzel hiç ediyorlar helal olsun nediyim

• Gelse ne olacak ki bir taraftan alıp bir taraftan verecekler. Para boşa dönecek yani.

• korona paketi adı altında konut kredisi teşviği geldi la bunlar her haltı yapar bunların gözünü PARA bürümüş..... çok şey söylerim de neyse. VR gözlük takan agapeliler memnundur sanal gerçeklik gözlüğüyle geziyorlar.
  • halkı panıge sevkten ıcerı alırlar cok kısı aldılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.