Şimdi Ara

Köpek nerden alınır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
45.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk kez köpek alıcam uzun zamandır düşünüyordum karar verdim ama birçok yerde petshoptan alınmaz deniyor anne altından alın diyorlar fakat köpek sahibi tanıdığım yok golden retriever yada alman kurdu alıcam hangisini bulabilirsem yavru almak istiyorum ücretli alıcam.Nereden sağlıklı,safkan bir köpek alabilirim hiç bir fikrim yok eğer sizin yada tanıdığınızın köpeği yeni doğurduysa yavrunun 1 tanesine talibim yukarda yazdığım gibi ücretli alıcam..

Edit : İnternetten ilanlara bakıyordumda 1200 ytl'yede var 600'e 300'e bile golden yavrusu bulunabiliyor ama nasıl güvenicem safkan yada sağlıklı olduğunu nasıl anlayabilirim ilk köpeğim olacağı için köpeği görsemde anlayamam zaten birde köpek çiftlikleri varmış sanırım oralar güvenlimidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 11 Aralık 2008; 1:12:44 >

• Golden mı?Yoksa AÇK mi?Önce ona karar vermelisiniz.Sonra eğer golden alacaksan 300-500 arası bir bütçe belirle.Daha fazlasına gerek yok.Eğer evde köpek besleyen birsinin yavrularını alacaksan 500 civarı fiyat isteyebilir.Normaldir yani.Ama çiftlikten alman daha iyi olur.İzmir'de TİM Köpek Çiftliği var.Çok öven var.Mesela golden ı oradan alabilirsin.AÇK alacaksan golden'ın aksine ucuz olandan uzak durmak gerek.Genelde iyi bir AÇK'yi 500YTL'den aşağı bulamazsın.Fiyat 500YTL'den başlar, uçar gider.Bütçeniz nedir?
  • Bütçem 500 civarı ama açk'yı daha fazla istiyorum en fazla 700'e kadar çıkabilirim ama sağlıklı olmıcaksa golden'a dönebilirim..Husky'lein fiyatları nasıldır sanırım soğuğu seviyolarmış ev ortamında husky beslenebilirmi ? İstanbulda oturuyorum köpeğide görerek almak istiyorum baya bir çiftlik buldum sizin bildiğiniz çiftlik varsa öncelikle oralara bakiyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelberTh

Bütçem 500 civarı ama açk'yı daha fazla istiyorum en fazla 700'e kadar çıkabilirim ama sağlıklı olmıcaksa golden'a dönebilirim..Husky'lein fiyatları nasıldır sanırım soğuğu seviyolarmış ev ortamında husky beslenebilirmi ? İstanbulda oturuyorum köpeğide görerek almak istiyorum baya bir çiftlik buldum sizin bildiğiniz çiftlik varsa öncelikle oralara bakiyim..

Çok fazla çiftlik bilmiyorum ama siz bulduğunuz çiftliklerin linklerini verebilirseniz anne ve baba resimleri varsa yorum yapabilirim.Bu arada yönlendirmek gibi olmasın ama bende AÇK alın derim.
  • Hiçbir sitede köpeklerin fiyatları yazmıyor çoğu baktığım çiftlik evimize uzak karar verip almaya gidicem ama fiyatlarını bilmiyorum mesaj attım fiyatları hakkında bilgilendirilmek istiyorum diye cevap gelmedi Ata sen 500'ün altında bulamassın dedin kaça bulabilirim ortalama bir fiyat söylersen en azından bir fikrim olur..
  • 500'ün altında var ama iyi anne ve babadan olmayabiliyor.Mutlaka 400'e de yavru vardır ama istisnai bir durum.Bence 500-600 arasına güzel bir yavru bulabilirsinBir arkadaşımın arkadaşının güzel bir AÇK'si var.İstanbul'da oturuyor.Nereden aldığını sormasını istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

500'ün altında var ama iyi anne ve babadan olmayabiliyor.Mutlaka 400'e de yavru vardır ama istisnai bir durum.Bence 500-600 arasına güzel bir yavru bulabilirsinBir arkadaşımın arkadaşının güzel bir AÇK'si var.İstanbul'da oturuyor.Nereden aldığını sormasını istedim

500-600 ise iyimiş çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek taş yüzük nereden alınır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatlarını istediğim bir siteden cevap geldi erkek yavrular 800 dişi yavrular 600 siteyi buraya yazamıyorum..Sizce aliyimmi yoksa daha ucuza (tabiiki sağlıklı ve safkan olucak) bulabilirmiyim..

Edit : Siteyi pm'den atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 12 Aralık 2008; 23:09:44 >
  • PM'den atabilirsiniz
  • Arkadaşımın, arkadaşından haber geldi.Biraz ilginç bir olay.Sahip olduğu köpeğin annesini hamile halde sokakta bulmuşlar.Yavrularından birisini arkadaşı almış.Anneyi isteyen birisine vermişler.Yavrularıda dağıtmışlar.Şaka gibi.
    Bu arada bahsettiğin çiftlik baya iyi
  • quote:

Golden mı?Yoksa AÇK mi?Önce ona karar vermelisiniz.Sonra eğer golden alacaksan 300-500 arası bir bütçe belirle.Daha fazlasına gerek yok.Eğer evde köpek besleyen birsinin yavrularını alacaksan 500 civarı fiyat isteyebilir.Normaldir yani.Ama çiftlikten alman daha iyi olur.İzmir'de TİM Köpek Çiftliği var.Çok öven var.Mesela golden ı oradan alabilirsin.AÇK alacaksan golden'ın aksine ucuz olandan uzak durmak gerek.Genelde iyi bir AÇK'yi 500YTL'den aşağı bulamazsın.Fiyat 500YTL'den başlar, uçar gider.Bütçeniz nedir?

hocam berbat bir çiftlik cane corso aldım scr avr denildi falan scr li hayvanla karşılaştırıyorum alakası yok burun uzunluğu dikliği vs kalça çıkığıda çıktı çok güvendiğiniz biri olmadığı müddetce türkiyeden köpek falan almayın

• Kalca cikigini ciftlige bildirdiniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enyalios

quote:

Golden mı?Yoksa AÇK mi?Önce ona karar vermelisiniz.Sonra eğer golden alacaksan 300-500 arası bir bütçe belirle.Daha fazlasına gerek yok.Eğer evde köpek besleyen birsinin yavrularını alacaksan 500 civarı fiyat isteyebilir.Normaldir yani.Ama çiftlikten alman daha iyi olur.İzmir'de TİM Köpek Çiftliği var.Çok öven var.Mesela golden ı oradan alabilirsin.AÇK alacaksan golden'ın aksine ucuz olandan uzak durmak gerek.Genelde iyi bir AÇK'yi 500YTL'den aşağı bulamazsın.Fiyat 500YTL'den başlar, uçar gider.Bütçeniz nedir?

hocam berbat bir çiftlik cane corso aldım scr avr denildi falan scr li hayvanla karşılaştırıyorum alakası yok burun uzunluğu dikliği vs kalça çıkığıda çıktı çok güvendiğiniz biri olmadığı müddetce türkiyeden köpek falan almayın

Genelleme yapmasak Türkiyede çok çok iyi üreticiler var örnek gerekirse yavru aldıgım vonstrabon var bence turkıyede rottweiler alınacaksa burdan alınır

http://www.vonstrabon.com/

• bende golden yavru istiyorum yaaa.. banada yardım edin pls..
  • Bence de cins köpek alınacaksa kaliteli bir örnek bulmak Tr şartlarında çok zor,e hali ile dışardan getirenler oluyor,onlar da 1500 - 2000 eurodan aşağı istemiyor,ben zamanında kafayı yemiştim;Bordeaux,Cane Corso gibi extreme türlerin orijinaline yakınını bulabilmek için.
  • bende golden istiyorum
  • Petshopdan aldık bız sahsen hıc bır hastalık sorunu gormedik.ama pet shoptan alıcaksan öyle yol uzerınde gordugun her hangı bır pet shop değil.araştır iyice meshur bir pet shop bul.annesinin resmini gormeyi iste.eğer beğenirsen sipariş ver.sıradan bır pet shopda ben bu kopegı gordum alıcam dersen hastalıklı olabilir.
  • Arkadalar ben de köpek almak istiyorum terrier ya da beagle istiyorum.Antalya'da yaşıyorum bildiğiniz güvenilir yerler varsa bilgi verebilir misiniz?
  • www.vonalp.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: sibelkayapinar

Arkadalar ben de köpek almak istiyorum terrier ya da beagle istiyorum.Antalya'da yaşıyorum bildiğiniz güvenilir yerler varsa bilgi verebilir misiniz?

Yer bılmem pek ankarada alma alcagın kopek cınsı hakkında 1-2 sey diyeceğim.

Oncelikle terrierler pek iyi kopek değillerdir.Dışarıda kedıden bıle kaçarlar.(Şahsen ben beslemiştim benimki öyleydi)

Tabi terrierden kasıt bull terrier değilse :D.

Beaglede çok ulurmuş duydugum kadarıyla.

Senın almak ıstedıgın 2 kopek turunun bırlesımı gıbı bı kopek cınsı onerıcem sana. Pekingese.

Bu kopekden beslemedim ama geçen veterinere gittiğimde gördüm.Ayağıma yapışmıştı :D.

Gerçekden çok tatlı bir kopek cınsı.O kopek cınsını oneririm sana.

Cinsler hakkında sorun olursa burdan yaz bana.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.