Şimdi Ara

Köpek nerden alınır.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
45.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama onlarda cok cirkin ben daha sevimli bisey dusunmustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sibelkayapinar

Ama onlarda cok cirkin ben daha sevimli bisey dusunmustum

O zaman sana 2 cıns en sevdıgım kopekleri oneriyim.

1.si Pug (Şahsen benim köpeğim :P )Aşırı tatlı bir köpektir.Bi incele istersen

2.Boxer En çirkin en güzel köpektir ve iyi huyludur.
  • cocker mı alsam terrierden hallice hem de çok sevimli :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibelkayapinar -- 7 Mart 2009; 21:51:34 >
  • Cocker Evde beslemesi zor bir köpektir.Çok enerjiktir.Çokta kilo almaya müsaittir.Düzenli spor yapmazsa obez bir köpeğin olur.Çok ilgi ister.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sibelkayapinar

cocker mı alsam terrierden hallice hem de çok sevimli :D

Cocker güzel cinstir ama hepsi güzel değil cok cirkin cockerlerde var cok güzel cockerlerde.

Apartmanda oturuyorsan English bulldog almanı tavsıye ederım pek haraketli değillerdir.

Fransız bulldog var minyatür onlarda cok tatlı onlar haraketli ama sanırım.
  • ata bey tabikide görüştüm ama ama suçun bende oldugunu söyledir bu adamlarla ilgili öyle çok yorumlar varki olumsuz tr den bence köpek alınmaz bir çoğu böyle adamlar scr oldugunu idda ediyorlar ama scr de köpeğin genetiksel bozukluklara karşı korunduğunun belgesidir ama onalrın dediği scr li olupta hasta olabilir tamam küçük bir ihtimal olsada olur ama tüm sattıkları köpeklerde bunlar var
  • HAYTAP - Hayvan Hakları Federasyonu
    HAYTAP - Hayvan Hakları Federasyonu
    http://www.haytap.org/index.php?option=com_content&task=view&id=368&Itemid=1092

www.seferihisar.com
    Sayfa bulunamadı – Seferihisar Yeni Haber Gazetesi
    http://www.seferihisar.com/haber/47-seferihisar-haberleri-kopek-davasi-tazminat-ile-sonuclandi.html

esktra olarak bir arkadaşım kangal almıştı ondada displazi çıktı izmirde tanıştığım ve oranın bir maduru bir arkadaşımda rott almıştı ondada aynı problem mevcuttu araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız

• Barınaklardan yavru köpek alırsan hem sevap olmuş olur, hem para vermemiş ( en azından cins köpek kadar ) olursun, hemde petshoplara para kazandırmamış olursun. Annesi babası ve ataları hep sokakta yaşamış bir sokak köpeği yavrusu alacağın herhangi bir cins köpekten daha zeki olacaktır (doğal seçilim), yavru olucağından da tuvalet eğitimi verilebilir, tabi barınaktan cins yavruda alınabilir.

Burdan sonrası
    arsiv.sabah.com.tr
    SABAH - 20 Temmuz 2007, Cuma - ÖZAY ŞENDİR
    http://arsiv.sabah.com.tr/2007/07/20/haber,B1394BF8BEBE4A05BF77D4B90BED6E23.html
    ALINTIDIR.

Köpek ırkçılığı
    Sunucu Öykü Serter'den sonra Kocaeli'nde de bir pitbull saldırısı yaşandı.
    Haberleri duyan " Evde de pitbull beslenir mi? " diye soruyor.
    Köpeklerin hayvan sevgisinden çok ilgi çekmek için beslendiği bir ülkede evde pitbull da beslenir, imkan olsa kaplan da...
    Bari kendimize karşı dürüst olalım.
    Bu ülkede evinde hayvan besleyenlerin çoğu sadece kendi sahibi olduğu hayvanı seviyor.
    Kaç kişi barınaktaki köpeklere mama götürüyor, kaç kişi barınaklardaki köpeklerden birinin sahibi oluyor? Ya da sokaktaki kedileri besleyen, yaralandığında alıp bir veterinere götüren kaç kişi var?
    Araba kirlenmesin, şahit yazmasınlar diye yaralı insanların bile yol ortasında kaldığı bir ülkede araba çarpan bir kedi ya da köpeği veterinere götürmüş kaç kişi vardır acaba?
    Sokaktaki, barınaklardaki hayvanların yüzüne bakan yok ama pet mağazalarında kredi kartına 12 taksit yapılarak satılan hayvanlardan alan çok.
    Sadece soylu ya da şeceresi belli olan hayvanlar mı sevilir? Ya da sadece onları severek " hayvanseverim " denilebilir mi?
    Köpek alırken satıcıya "kızların yolda durup seveceği cins hangisidir?" diye soran gençleri gözlerimle görmüştüm. MSN'de bir sürü adam köpeği ya da kedisinin resmiyle kadın avına çıkmıyor mu?
    Her gün koşturulması gereken kangalları apartman dairelerine hapsederek, ya da başka bir cinsi doğasına aykırı bir hayata zorlayarak hayvan sevgisi olur mu?
    Bu yazı evinde hayvan besleyenlerin çoğunu kızdıracak biliyorum ama bir düşünün sahibi olduğunuzun dışındaki diğer hayvanlar için ne yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex1983Pax -- 27 Mayıs 2009; 11:16:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kelberTh

Bütçem 500 civarı ama açk'yı daha fazla istiyorum en fazla 700'e kadar çıkabilirim ama sağlıklı olmıcaksa golden'a dönebilirim..Husky'lein fiyatları nasıldır sanırım soğuğu seviyolarmış ev ortamında husky beslenebilirmi ? İstanbulda oturuyorum köpeğide görerek almak istiyorum baya bir çiftlik buldum sizin bildiğiniz çiftlik varsa öncelikle oralara bakiyim..

Köpeği alınca aşısı vitamini vb bakımı var daha yavru iken ve buda baya bir ücretli bunuda düşün derim :)
  • İLAN:

Bütün aşıları yapılmıştır.Tuvalet ve diğer temel eğitimleri verilmiş olan minik Retriever ıma benim kadar iyi bakabilecek arkadaş aramaktayım.

resim ve iletişim

• arkadaslar ben de köpek almak istiorum ankaradaım ilk deneyimim olcak . golden alıcam . bıldiiniz bi yer varmı alabilceim yardımcı olursanız sevinirm (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

İlk kez köpek alıcam uzun zamandır düşünüyordum karar verdim ama birçok yerde petshoptan alınmaz deniyor anne altından alın diyorlar fakat köpek sahibi tanıdığım yok golden retriever yada alman kurdu alıcam hangisini bulabilirsem yavru almak istiyorum ücretli alıcam.Nereden sağlıklı,safkan bir köpek alabilirim hiç bir fikrim yok eğer sizin yada tanıdığınızın köpeği yeni doğurduysa yavrunun 1 tanesine talibim yukarda yazdığım gibi ücretli alıcam..

Edit : İnternetten ilanlara bakıyordumda 1200 ytl'yede var 600'e 300'e bile golden yavrusu bulunabiliyor ama nasıl güvenicem safkan yada sağlıklı olduğunu nasıl anlayabilirim ilk köpeğim olacağı için köpeği görsemde anlayamam zaten birde köpek çiftlikleri varmış sanırım oralar güvenlimidir ?

köpek bakmak gerçekten zordur.şimdi köpeğe evde bakıcam diyorsunuz ama alman kurdu istiyorsunuz.. bi kere alman kurtları çok egzersiz isteyen ve yavruluk dönemlerinde fazlasıyla hareketlidirler..ve çok havlarlar.ama sorarsanız alman kurdu iyi bi seçim derim,kendimde 2 tane alman kurdu besliyorum.(bahçede)evde bakılması daha uygun goldendir.alman kurduna bakabilirim diyorsanız sizin tercihinizdir tabikide.bence sağlıklı veya safmıdır diye düşünmeyin oda sonuçta bir canlı..sokaktan aldığınız bi köpekle çok iyi bi para veripde aldığınız köpeğin sevgisi sadıklığı aynıdır.sadece size seçim yaparken tavsiyem anne altından alın ve alırkende diğer yavrularla kıyaslayın aralarındaki en canlı hareketli oyuncu yavruyu tercih edin.

biraz daha bekleseniz benimkilerin yavruları olunca verirdim size :)) ama size internetten yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: batugs

arkadaslar ben de köpek almak istiorum ankaradaım ilk deneyimim olcak . golden alıcam . bıldiiniz bi yer varmı alabilceim yardımcı olursanız sevinirm (:

Barınaklarda her cins köpek var. Gidip görmenizi öneririm
  • Bence cinsine göre değişir mesela kangal istiroysan sokaktan belese alırsın

• senin çözümün bende dostum linke kesin bak ! http://forum.donanimhaber.com/m_41286965/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41286965
  • Arkadaslar ne alirsaniz alin ama Golden alirken cok dikkatli olun,,,kopegin ailesinde kanser olan varmiymis bir ona bakin cunki goldenlarin 70% kanserden oluyor ve bu irk en cok kansere yakalanan irk
    Pedigree,saglik sertifikasi ve FCI'dan kayitli olmasina dikkat edin
  • Ataşehir hayvan barınağından yavru bir Labrador almayı düşünüyorum ( tabi bulabilirsem. ) Hastalık çıkabilir mi bu barınaklarda ki köpeklerden ? Daha önce burdan köpek alan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

Ataşehir hayvan barınağından yavru bir Labrador almayı düşünüyorum ( tabi bulabilirsem. ) Hastalık çıkabilir mi bu barınaklarda ki köpeklerden ? Daha önce burdan köpek alan var mı ?

dostum inanki cogu barinaktaki hayvan petshoptakilerden daha sagliklidir
    eger labrador bulursun adamlara sor bir problemi varmi diye, asilari tam mi diye eger evet derse,bence al,,cunki labrador bir kopegi sen almassan baskasi gelip kesinlikle alacaktir..
    Mesela ben eger TR'de olsaydim ben alirdim onu

• köpek nerden alınır?

köpek almak istiyorsanız mutlaka kopekburada.org sitesine bakın. türkiyede en uygunm köpek satan site. kopekburada.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviadam -- 2 Nisan 2012; 0:14:42 >
  • Barınaktan alsan daha iyi olur bence. Cins köpekler de vardır zaten. Seninle bir ömrünü geçirecek canlıyı parayla satın almak, bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.