Şimdi Ara

Köpeğim Gözümün Önünde Yavru Köpeği Canlı Canlı Öldürdü...:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
23.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Safkan Husky Köpeğimiz Var...Diğer Hemcinsleri Gibi Gayet Sakin Bir Hayvandı Hiç Havlamaz Etmezdi...
    Sabah Bir yavru viyaklaması ve Bizim Köpeğin Havlamasıyla Uyandım...
    Hemen Gittim İndim Baktım Bizim Köpeğin Kafesine Yavru Bir Köpek Kafes Deliklerinden Geçip Girmiş. Bizimkide Onu Köşeye Sıkıştırmış Havlıyor...
    Yavru Köpek Korkudan Sinmiş Kalmış Viyaklıyor...
    Babamı Falan Çağırdım Almaya Uğraştık Ama Beceremedik...Tam Alıyoruz Derken Bizim Köpek Alcağımızı Anladı ve Yavru Köpeğin Kaburgalarından Yakaladığı Gibi Dişlerini Bastı...
    Catır Cutur Sesler Geldi Ve Yavru Öldü...Sonra Bizim Köpek Bununla da Yetinmedi ve Köpeği Her Yeini Kırıp Catırdatana Kadar Isırdı...Yavruda Sağlam Kemik Kalmadı Sonra Bayaa Güçlükle Yavrunun Ölüsünü Aldık İçerden...
    Ben Çok Kötü Oldum Midem Falan Bulandı, Bizim Köpekten Çok Soğudum İnş En Yakın Zamanda Bir İsteyene Beleşe Verip Kurtulcaz...
    Yavruyu Elinden Alamadığım İçin Kendimi de Çok Suçlu Hissediyorum :(
    Bu Kadar Sakin Köpek Neden Böyle Oldu Bilmiyorum Haftada 2-3 Kere Gezdirirdik Yemeğini Falan Eksik Etmezdik...Veterinere de Geciktirmeden Götürürdük...Anlamadım Valla...

Edit:Yazim Hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bncvleng -- 8 Kasım 2009; 14:38:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Köpeğin Köpeği Öldürmesinin Nedenleri ve Önlemleri

Bir köpeğin bir yavru köpeği öldürdüğüne tanık olmak son derece travmatik bir deneyim olabilir. Köpeklerin bu tür davranışları sergilemesinin çeşitli nedenleri vardır ve bu nedenleri anlamak bu tür trajedilerin tekrarını önlemeye yardımcı olabilir.

Köpeklerin Köpekleri Öldürme Nedenleri:

• Koruma İçgüdüsü: Büyük köpekler, yavrularını diğer köpeklerden korumak için içgüdüsel bir dürtüye sahip olabilir. Yavru köpek yeni tanıtıldığında, büyük köpek onu bir tehdit olarak algılayabilir ve saldırganlaşabilir.
    • Kaynak Kıskançlığı: Bazı köpekler yiyecek, su veya oyuncaklar gibi kaynaklar konusunda kıskanç olabilir. Yavru köpek bu kaynakları kullandığında, kıskanç olan köpek saldırganlık gösterebilir.
    • Dominasyon: Bazı köpekler baskın olma eğilimindedir ve yavru köpeği rakip olarak görebilirler. Yavru köpeği boyun eğdirmek için saldırganlık kullanabilirler.
    • Stres veya Korku: Stresli veya korkmuş bir köpek, yavru köpeğe yönelik saldırgan davranışlar sergileyebilir. Bu, özellikle yavru köpek gürültülü veya kaotik bir ortama getirildiğinde ortaya çıkabilir.

Önlemler:

• Yavru Köpeğin Güvenliğini Sağlayın: Yavru köpeği büyük köpeklerden ayrı bir yerde tutun. İlk tanıtım kontrollü ve gözetim altında yapılmalıdır.
    • İşaretleri Fark Edin: Bir köpeğin saldırgan davranış sergilemek üzere olduğunu gösteren uyarı işaretlerini tanıyın. Bunlar arasında gergin bir duruş, havlama veya hırlama, kulakların geriye çekilmesi ve dişlerin açılması sayılabilir.
    • Saldırganlığı Ödüllendirmeyin: Köpek saldırganlık gösterdiğinde, ona asla ödül vermeyin veya sevgi göstermeyin. Bu, saldırganlığı güçlendirebilir.
    • Profesyonel Yardım Alın: Köpeğiniz sürekli olarak diğer köpeklere saldırgan davranışlar sergiliyorsa, profesyonel bir köpek eğitmeninden veya davranış uzmanından yardım alın.
    • Köpeğinizi Kısırlaştırın veya Kısırlaştırın: Kısırlaştırma ve kısırlaştırma, hormon seviyelerini azaltabilir ve saldırganlığı azaltmaya yardımcı olabilir.

Bu önlemleri almak, köpeğinizin başka bir köpeğe saldırmasını önlemeye ve her iki köpeğin de güvenliğini sağlamaya yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • döv iti hatasını anlasın çakal
  • Geçmiş olsun arkadaşımda bu canlı canlı öldürme işine kafam takıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Geçmiş olsun arkadaşımda bu canlı canlı öldürme işine kafam takıldı

Her zaman demişimdir Golden'n üstüne tanımam
  • quote:

Bende anlamadım canlı canlı öldürme olayını..
    Kuduz filan olmasın sizin köpek??
  • Köpeğin kendi yavrusumu? yada kçpek kafesteyse nasıl bulmuş o yavruyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Köpeğin kendi yavrusumu? yada kçpek kafesteyse nasıl bulmuş o yavruyu

Kendi Yavrusu Deil Kafesin Aralıklarından Girmiş Kafese Sokak Köpeği...

Canlı Canlı Derken TV deki Canlı Yayın Gibi Naklen Anlamında Dedim...Yoksa Zaten Herkes Canlı Canlı Ölüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yazık ki doğa kanunu böyle,ufak köpeğin evini işgal ettiğini falan sandı herhalde.
  • quote:

canlı canlı derken canlı yayında "live" direk yayın karşısında an itibariyle hayatını kaybetti başımız sağolsun.

rest in peace
  • köpekten soğumanıza gerek yok bu çok doğal birşey...o yavru köpeğinizin alanını işgal etti ve köpeğiniz de yuvasını savundu asıl bu aşamada köpeğinize kötü davranırsanız psikolojisi daha da bozulacaktır
  • valla benimde alman kurdum var yavru köpegi hiç öldürdügünü görmedim büyük köpekler falan tamamda yavru köpek dadanmıştı bizim evin bahçesine oynayıp duruyordu tavuklara faln saldırdıgı olmuştu köydeyken ama yavru köpek yaa ben olsam ne yapıp ne edip alırdım yavru köpegi önünden köpeklerin en çok korktukları şey sestir boş pet şişeyi duvara bi çarp bak süt dökmüş kediye döner dövmeyin sakın
  • Köpeği Bana Verebilirsin Hep İstemişimdir Husky'm Olmasını Bizim Burda yavrusunda 350 tl istiolar oda safkanmı belli deil
  • YA birde bu husky cinsi köpekler çok uysal insan ve hayvan canlısı köpekler bizim burdada var hani bu olayı bi pitbull yapsa anlıyacam ama bu köpek nasıl yapar hayret belkide aşırı stres altındaydı.
  • Kendi alanını koruması güzel birşey kopekten nefret etmene gerek yok ama öldürdüğü köpek yavru. genelde büyük köpekler yavrulara birşey yapmaz benim labrador 5 yasında kangal la oynamıstı geceleri parka goturuyordum 3.5 yasında bir alman kurdu ile oynuyorlardı. senin köpeğin ırkında birşeyler var bence çünkü büyük köpeklerin yavrulara saldırdıgı cok sık görülmez. bir tane arkadasımda var 1.5 yasında alman kurdu benim köpek 5 aylıkken saldırmıstı sokakta gezdirirken hemde hiç bir neden yokken ırkından dolayı diye düşünüyorum.
  • gayrı meşru çocuğu olabilir senin köpeğin. olayın şoku ile kendini kaybetmiştir. sonuçta kendine göre bi hayat kurmuş. iyi bir sahip bulmuş, günlük olarak yemeği suyu veriliyor. kendi çapında mutlu bi yaşantı sürerken birden karşısına ben senin çocuğunum diyen bir enik çıkıyor. olayın şokunu düşünün. tamam haklı demiyorum ama en azından hafifletici bir sebep bence.
  • bizim burdada açlıktan kendi yavrusunu yedi bi daha bakamadım köpeğe çok fena yedi çatır çatır yedi
  • İçgüdüsel olsa gerek. Bence vermeyin köpeği.
  • Alaskan Malamute, Husky bu ırklar diğer köpeklerle veya hayvanlarla pek geçinemezler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.