Şimdi Ara

köpeğe carptım!!! dikkat edin arkadaşlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
10.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 model accent gls ile 90km civarında hızla seyrederken (gece) aniden orta boy bi köpek fırladı önüme!
    büyük bi carpma sesinin ardından aracı sogukkanlı bir sekilde durdurdum, inip baktıgımda ön tampon ve sol sis farı tuzbuz olmustu, motoru korumak icin celik bar gibi bisey war o da radyatöre dayanmıstı!!! nerdeyse bi köpek yüzünden ölüyodum ve araba haşat hale geldi! dikkatli olun arkadaslar köpek deyip gecmeyin..!
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Arabayla Köpeğe Çarpmak: Ne Yapmalısınız?

Arabanızla yanlışlıkla bir köpeğe çarpmak, hem sürücü hem de hayvan açısından üzücü ve stresli bir durum olabilir. Böyle bir olayla karşı karşıya kalırsanız, hızlı ve doğru bir şekilde hareket etmek çok önemlidir.

Yanlışlıkla Köpeğe Çarptığınızda Yapmanız Gerekenler:

• Durun ve Güvenli Bir Yere Çekin: Köpeğe çarptığınızda, aracınızı derhal durdurmalı ve güvenli bir yere çekmelisiniz.
    • Yaralı Hayvana Yardım Edin: Mümkünse, yaralı köpeğe yaklaşın ve yardım etmeye çalışın. Ancak, hayvanın saldırgan olabileceğini unutmayın.
    • Yetkilileri Arayın: Köpeğin sahibiyle iletişime geçin veya yetkilileri arayın. Yerel veteriner kliniğiniz, hayvan kontrol kurumunuz veya polisi arayabilirsiniz.
    • Olayın Detaylarını Kaydedin: Çarpışmanın tarihini, saatini ve yerini not edin. Ayrıca, köpeğin cinsini, rengini ve varsa tasmasını kaydedin.
    • Sigortanızla İletişime Geçin: Aracınız sigortalıysa, sigorta şirketinizi olay hakkında haberdar edin.
    • Köpeğin Sahibinin İletişim Bilgilerini Alın: Köpeğin sahibinin iletişim bilgilerini alırsanız, daha sonra onlarla iletişime geçerek köpeğin durumuna dair bilgi verebilirsiniz.

Arabaya Köpek Çarptığında Yapmanız Gerekenler:

• Güvenli Bir Yere Çekin: Arabanıza bir köpek çarptığında, derhal güvenli bir yere çekin ve motoru kapatın.
    • Hasarı İnceleyin: Arabanızdaki hasarı inceleyin.
    • Yetkilileri Arayın: Polise veya hayvan kontrol kurumuna haber verin.
    • Sigortanızla İletişime Geçin: Aracınız sigortalıysa, sigorta şirketinizi olay hakkında haberdar edin.
    • Köpeğin Durumunu İzleyin: Mümkünse, yaralı köpeğe yaklaşın ve durumunu gözlemleyin. Saldırgan davranışlar sergilemesine dikkat edin.

Arabanızla bir köpeğe çarptığınızda sakin kalmak ve hızlı kararlar vermek önemlidir. Yukarıdaki adımları takip ederek hem köpeğe yardım edebilir hem de kendi sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • geçmiş olsun kardeş...sana bsy olmamış ya araba önemli deil..benim peder de köpekten kacayım derken takla attı 6-7sene önce...sakat bir durum hele bir de geceyse Allah korusun farketmek de zor...
  • Geçmiş olsun...Alllah Korumuş...

Bizim orda ''Köpeğe çarpcağına KAyaya çarp daha ii derler!''
  • geçmiş olsun.Benzeri banada olmuştu ama neyseki çok ucuz atlatmıştım arabada hasar olmamıştı.Böylesi durumlar insana tecrübe kazandırıyor Allah korusun hem yağışlı hem karanlık hemde çift yönlü bir yolda önüne aniden bir köpek fırlaması kadar tehlikeli bişey olamaz herhalde.
  • benim yukardaki msgım gözüküor mu acaba??benle birlikte 3 cevap var ama 2cevap var olarak gösterior topic sayfasında....
  • yarım saattir benimde dikkatimi çekti msjın görünüyo! sagolun beyler allah kimsenin basına wermesin görünmez kaza iste! Görkem Bandırma'damısın? ben bir haftadır burdayım yollar felaket gelmediysen focusu getirme bence yazık olur
  • görkem de LEON var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim buralarda köpeğe çarpanın 10 yıl yakası bir araya gelmez derler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackFoX

yarım saattir benimde dikkatimi çekti msjın görünüyo! sagolun beyler allah kimsenin basına wermesin görünmez kaza iste! Görkem Bandırma'damısın? ben bir haftadır burdayım yollar felaket gelmediysen focusu getirme bence yazık olur

kardes olmadı focus...kazalı cıktı...kaporayı geri aldım dolayısıyla....seat leon aldım 0...kızımın fotografları yukarda "bizim arabalarımız"da var... ...bandırmaya gelmicem bayramda ya..evdekilerle aram bozuk..tripe girdim ant.a kacıorm carsamba günü...demek yagmurlar basladı bandırmada..desene nisana kadar yollar hendek yine....
  • Köpek noldu köpek ???!?!
  • Hocam geçmiş olsun.. Benim babam da e200 ile çarpmıştı ve yaklaşık 4 milyar masraf çıktı!!! O yüzden çok çok dikkat etmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

Köpek noldu köpek ???!?!

Pardon abi deyip sıvışmış.
  • Çok geçmiş olsun kardeş. Daha senle bugün pm'de yazışmadık mı ya? Valla bişey olsa en çok ben üzülürdüm burda.. Şükür ki bişeyin yok..
  • Geçmiş olsun!

135km/sa ile giden bir şahin'in direksiyonunda köpeğe çarpan bir arkadaşın olarak söylüyorum. Bence iyi kurtarmışsın, çok tehlikeli bu köpekler geceleri, herkes dikkatli olsun. Bizim başımıza geldi Size gelmesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: qr_bugra
    Geçmiş olsun...Alllah Korumuş...

Bizim orda ''Köpeğe çarpcağına KAyaya çarp daha ii derler!''

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Bizim buralarda köpeğe çarpanın 10 yıl yakası bir araya gelmez derler...

Bizim oralarda da köpeğe çarpana "Geçmiş olsun" derler.
    Geçmiş olsun arkadaşım.
  • köpeğe kimse sıfır değer vermemiş bu arada. inşallah sağlamdır, hayattadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Villeneuve

köpeğe kimse sıfır değer vermemiş bu arada. inşallah sağlamdır, hayattadır.

o hızla giderken farlar kırılırcasına çarptıysa..
    zor be abi

ama işalla
  • Bizde çarptık allahtan bir sorun çıkmadı...davlumbaz koptu yandan girdi kafadan çarpmadık dedem zamanında bmw motora kadar girmiş köpek...
  • geçmiş olsun,kopek'e de yazık olmuş,senin arabaya da
    quote:

Orjinalden alıntı: Villeneuve

köpeğe kimse sıfır değer vermemiş bu arada. inşallah sağlamdır, hayattadır.
  • kaç defa söyledim köpekler resmen aptaldır.yolun ortasında saf salak gibi dururular,korna çalarsın gitmezler hatta arabanın üstüne üstüne gelirler sonrada çarptınmı suçlu sen olursun yada direksyonu kırarsın Allah göstermesin kaza yaparsın........şeytan diyor çarp gitsin tövbe tövbeeeee
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.