Şimdi Ara

Arabayı muz ettim, yardım edin arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun bizim arkadaş grubuyla geziyorduk, alışveriş yaptık arabada yiyoruz giderken, biri muzun üstüne oturmuş, iyiki erken farkkettik ben hemen muzun kabasını attım, dağıtmadan kolanyalı mendille sonra nemli bezle sildim ama hala bazı yerlerde çizgi çizgi izi var. Olan oldu bu saaten sonra arabam vs diye ağlıcak değilim ama şu anlık babam kullandığından ordaki izi tamamen nasıl kaldırırım. Babamın farketmemesi lazım

Bu arada muz ne muzuydu .....

oto kuaförmü hiç gitmedim ortalama ne kadar ücreti
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05
    Bu arada muz ne muzuydu .....

Çikita diyorum tahminimce ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tornador
  • Evde leke çıkarıcı sıvı bir ürün varsa (Ariel'in falan var ya) onla bir silmeyi dene. Geçecektir diye tahmin ediyorum. Ama o lekeli haliyle güneş altında kalırsa bir daha çıkması çok zor. Bence de bu gece hallet.
  • Saç kurutma makinesiyle kurut iyice sonrada süpürgeyle çek.
  • az önce gittim baktım, lekelerin yarısından çoğu çıkmış, sadece 2tane çizgi teki 1cm teki 2cm uzunluğunda tekide daire şeklinde 3tane şekil kalmış ama bildiniz leke içerisine işlemiş, bidaha kolonyalı mendille sildim, sonra nemli bezle üstünden geçtim ama çıkıcağını pek sanmıyorum, bu saate tekrar dışarı cıksam gürültüden uyanırlar, artık sabaha kızmazsa yırttık

@cottonmurat

hocam muz kabuğu vs hepsini attım, zaten oturduktan 1dk sonra hemen farketti ondan yırttık, erken tedavi türü bişi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 6 Ekim 2011; 0:57:59 >

Orijinalden alıntı: Manyetizma

az önce gittim baktım, lekelerin yarısından çoğu çıkmış, sadece 2tane çizgi teki 1cm teki 2cm uzunluğunda tekide daire şeklinde 3tane şekil kalmış ama bildiniz leke içerisine işlemiş, bidaha kolonyalı mendille sildim, sonra nemli bezle üstünden geçtim ama çıkıcağını pek sanmıyorum, bu saate tekrar dışarı cıksam gürültüden uyanırlar, artık sabaha kızmazsa yırttık

@cottonmurat

hocam muz kabuğu vs hepsini attım, zaten oturduktan 1dk sonra hemen farketti ondan yırttık, erken tedavi türü bişi oldu.

Babanız farkederse "hiiç bir şeyden haberim yok" numarası yaparsınız. Suç annenize kalır. Böylece yırtmış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Bugun bizim arkadaş grubuyla geziyorduk, alışveriş yaptık arabada yiyoruz giderken, biri muzun üstüne oturmuş, iyiki erken farkkettik ben hemen muzun kabasını attım, dağıtmadan kolanyalı mendille sonra nemli bezle sildim ama hala bazı yerlerde çizgi çizgi izi var. Olan oldu bu saaten sonra arabam vs diye ağlıcak değilim ama şu anlık babam kullandığından ordaki izi tamamen nasıl kaldırırım. Babamın farketmemesi lazım

vala epey güldüm. aman ajdar anık duymasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2300 -- 6 Ekim 2011; 2:00:57 >

• Abi baba da olsa insanın kendi arabası olcak, bu kadar endişelenmeyin, babanızın görse de birsey dicegini sanmıyorum, sigara degil alkol degil,mis gibi muz
    Madrid-Roma-AbuDabi-Bangkok-Puket-Moskova-Kiev-Girne-Dubai-Orlando-Üsküp-HongKong-Miami-NewYork-Amsterdam-Singapur-Dubrovnik-Sofya-Podgorica-Beyrut-Bali-Kotor-Saraybosna-Atina-Frankfurt-Doha-Lviv-Belgrad-Zhuhai-Macau-Los Angeles-LasVegas
  • 1 dakka muzun üstüne oturup nasıl farketmemiş arkadasınız ?

Orijinalden alıntı: Exxcrea

1 dakka muzun üstüne oturup nasıl farketmemiş arkadasınız ?

artniyet sezdim

Babanizi tanimiyorum ama böyle seyler icin evlada kizilmamasi gerektiğini düşünüyorum. Ortada büyük bisey yok sonuçta. Alt tarafı gider iç temizlik yaptirtirsiniz cillop gibi olur uç kurusluk şey sonuçta! Ama kırılan kalbi o kadar ucuza tamir edemez.
    Ben gerçeği söylerim. Acıtsa bile.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • Liseli alert diyesim geldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

1 dakka muzun üstüne oturup nasıl farketmemiş arkadasınız ?

artniyet sezdim

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.