Şimdi Ara

koodmax.com güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-force -- 29 Ocak 2017; 19:17:44 >

• Bende dün akşam gittigidiyor'dan ram siparişi verdim. Bakalım ne zamana gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonbeam77 -- 21 Ekim 2013; 14:43:11 >
  • Konuyu hortlatıyorum fakat güvenilir bir satıcı değil. Zira profilindeki yorumlara da güvenmiyorum. Google'dan da araştırabilirsiniz nasıl bir dolandırıcı olduğunu. Aldığım ürünler hep arızalı çıktı.Ayrıca terbiyesiz ve doymuş bir satıcı.Satıştan sonra ilgi sıfır.Ha inanmıyorsanız hayatınızda biraz aksiyon istiyorsanız buyrun deneyin.
  • bu satıcıdan bir kere gittigidiyor aracılığıyla alışveriş yaptım, bir daha asla ve asla kapısının önünden geçmem. hem sattığı malzemeler aşırı kalitesiz, hem de müşteriyle diyaloğu kötü. hem paranız gider hem asabınız bozulur.
  • isle of skye İ kullanıcısına yanıt
    Konuyu uzun süre sonra tekrar hortlatıyorum ama çok dikkatimi çekti. İki tane olumsuz yorum gelmiş bi anda ikisininde mesaj sayısı 1. Eskiden yapılan oyunlar aklıma geliyo böyle şeyler görünce kimsenin günahını almak istemem ama. Bende bugün bi ürün siparişi verdim denemek için bakalım durum nedir.
  • şöyle oluyor, birisi hakkında internette araştırma yaptığınızda karşınıza donanımhaber veya benzeri siteler çıkıyor, siz de iyi veya kötü tecrübenizi paylaşabilmek için üyelik açıyorsunuz. Dolayısıyla 1 tane mesajınız oluyor. Bilmem yeterince açıklayıcı oldu mu.

koodmax'a gelince, umarım sorun yaşamamışsınızdır, herkes sorun yaşayacak diye bir kural yok. Bana göre berbat bir satıcı ve bu fikrim değişmez.

bu arada bu forumda başlığın hortlaması niye sorun oluyor, başlık hortlatanlar niye eziklik hissediyor, onu anlamıyorum :)
  • ben GG üzerinden hdd kutusu siparişi vermiştim hemen kargoya verdiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzmanlarpc.com Güvenilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    bitmeyenkartus.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu bayagi eski gordugunuz gibi simdi durumu duzeltmis olabilirler . O zaman ben havale ile alisveris yapmistim maillerime donmediler yaklasik 12-13 gun bir islemci monte parcasi bekledim , baska alternatifim de yoktu koodmax disinda bulamamistim bayagi da aradim ettim sinirim bozuldu . Tabi havale ile alisveris zaten alici icin de satici icin de kotu o zaman bende kart filan yoktu varsa da banka karti oldugundan alisveris yapamiyordum havale ile yapmak zorunda kalmistim . Kendi sitelerini kullandim ve hic cevap alamadim gittigidiyordan ulasinca hemen cevap verip hallettiler bende gordugunuz 2. giriyi yaptim . Yani sozun ozu ne onerebilirim ne de yapmayin diyebilirim eger benim gibi mecbur kalirsaniz yapin tabi .
  • Konuyu tekrar hortlatiyorum. Koodmax guvenilirdir arkadaslar. En ucuz urunleri en ucuz sekilde size gondermeye calistiklari icin bozulan dokulen urunleri olur ama bilincli yapmazlar. Baya alisverisim oldu buradan. Ozellikle n11 uzerinden alisveris yaparsaniz sikinti yasamazsiniz. Sizin cinden 5 liraya getireceginiz seyi size 2 gunde 6 liraya veriyorlar. Bu da olmaz artik dedigim urunleri hep burada buluyorum ozellikle donusturuculeri cok cesitli. Evaletim ile birlikte favori ufak tefek malzeme aldigim yer oldu. Cok genis urun yelpazesi var ve fiyatlari uygun tutmaya calisiyorlar.
  • İlk mesajı editleyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son 2017 de yazılmış.
    Büyük Hortlatmayı ben yapayım :D
    N11 den soru sordum hala cevap vermediler.
    Güvenlimidir bu firma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

En son 2017 de yazılmış.
    Büyük Hortlatmayı ben yapayım :D
    N11 den soru sordum hala cevap vermediler.
    Güvenlimidir bu firma?
    Güvenilir. Kablo almıştık sıkıntısız geldi. N11 üzerinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n-force

Konuyu tekrar hortlatiyorum. Koodmax guvenilirdir arkadaslar. En ucuz urunleri en ucuz sekilde size gondermeye calistiklari icin bozulan dokulen urunleri olur ama bilincli yapmazlar. Baya alisverisim oldu buradan. Ozellikle n11 uzerinden alisveris yaparsaniz sikinti yasamazsiniz. Sizin cinden 5 liraya getireceginiz seyi size 2 gunde 6 liraya veriyorlar. Bu da olmaz artik dedigim urunleri hep burada buluyorum ozellikle donusturuculeri cok cesitli. Evaletim ile birlikte favori ufak tefek malzeme aldigim yer oldu. Cok genis urun yelpazesi var ve fiyatlari uygun tutmaya calisiyorlar.
    Aynı gün kargo yapacaklarını taahüt ettikleri halde buna uymadılar. Siparişi de taahüt ettikleri süre bitiminin en az 3 saat öncesinde vermiştim. Yani son dakika siparişi de değil. Kendilerinden ilk kez ürün alıyorum n11 üzerinden. İnşallah ürün sıkıntısız ulaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ekim 2019; 0:45:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben yıllar önce alışveriş yapmıştım gg üzerinden ve çok memnun kalmıştım gerek fiyatı gerek ürünlerin kaliteleri gerek müşteri diyaloğu açısından. burada hakkındaki negatif düşünceleri okuyunca orayı karalamaya çalışan iş yapamayan rakip firmalardır diye düşünmedim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 1 Ekim 2019; 3:42:17 >
  • hortlasın bir daha mağdur olmasın kimse Kesinlikle uzak durulmalı . ayıplı ürün gönderip daha sonrasında arkasında durmayan firmadır kendisi. Yapılan yorumu beğenmeyip bu yorum yüzünden yardımcı olamayacağını söyleyen bir satıcı. garantili ürün satıp yapılan yoruma göre garanti dışı bırakıyor kendisi.özel mesaj yoluyla tüm gün polemik yaşatan bu satıcıyı kutluyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.