Şimdi Ara

KONYADA YİYEBİLECEĞİNİZ EN İYİ DÖNERCİ [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
11.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konyalı arkadaşlara söylüyorum en iyi döner yapan yer rampalının karşısındaki dar sokağın içindeki konya lezzet lokantasıdır yeyemenler varsa yesinler çünkü hayatlarında yedikleri en iyi döner olacaktır öğlen giderseniz oturacak yer bulmassınız birde sanayide var odun ateşinde yapan bi yer var ama oraya kim gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi- -- 3 Mart 2013; 16:55:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Konya'da Yiyebileceğiniz En İyi Dönerciler

Konya, lezzetli dönerleriyle ünlü bir şehirdir. Şehrin dört bir yanında, deneyebileceğiniz çok sayıda dönerci bulunmaktadır. İşte Konya'da döner yiyebileceğiniz en iyi yerlerden bazıları:

• Ali Baba Döner: Konya'nın en meşhur dönercilerinden biri olarak bilinen Ali Baba Döner, lezzetli ve sulu döneriyle öne çıkmaktadır.
    • Etli Ekmekçi Ahmet Usta: Et dönerin yanı sıra, Konya'nın meşhur lezzeti etli ekmeği de bulabileceğiniz Etli Ekmekçi Ahmet Usta, yerel halk arasında oldukça popülerdir.
    • Mevlana Döner: Şehrin merkezinde yer alan Mevlana Döner, hijyenik koşulları ve hızlı servisiyle dikkat çekmektedir.
    • Saray Döner: Konya'da döner nerede yenir diye sorulduğunda ilk akla gelen isimlerden biri olan Saray Döner, geniş menüsü ve güler yüzlü personeliyle müşterilerini memnun etmektedir.
    • Şefik Usta Döner: Konya'nın en iyi dönercilerinden biri olan Şefik Usta Döner, kaliteli malzemeler kullanmasıyla bilinmektedir.

Konya'da döner yemek için pek çok seçenek arasından seçim yapmakta zorlanabilirsin. Yukarıda önerilen dönerciler, lezzetli dönerlerinin yanı sıra, temiz ve hijyenik ortamlarıyla da öne çıkmaktadır. Şehri ziyaret ettiğinde mutlaka bu dönercilerden birini ziyaret etmeli ve Konya'nın meşhur döner lezzetini tatmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konu başlığını görünce girip lezzet lokantası yazacaktım ama sahipleri değişmiş diyorlar eski tadı yok diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

Konu başlığını görünce girip lezzet lokantası yazacaktım ama sahipleri değişmiş diyorlar eski tadı yok diyorlar

Geçen yedim gayet güzeldi 2 yıl önce yediğimle aynı tadı
  • quote:

Konu başlığını görünce girip lezzet lokantası yazacaktım ama sahipleri değişmiş diyorlar eski tadı yok diyorlar

Döner tadı aynı da acı aynı acı değil bilen bilir oranın acısını adamın ağzından öper(di).En iyi lahmacun için ise Fuar durağının oradaki Asfa Lahmacun'u tercih edin düzenli müşterisiyimdir

• gidince deneriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Döner tadı aynı da acı aynı acı değil bilen bilir oranın acısını adamın ağzından öper(di).En iyi lahmacun için ise Fuar durağının oradaki Asfa Lahmacun'u tercih edin düzenli müşterisiyimdir

Cama yazı yapıştırmışlar pul biber çok acıdır diye okuyunca yarıldım harbi yenecek gibi değil kulaktan duman çıkarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Cama yazı yapıştırmışlar pul biber çok acıdır diye okuyunca yarıldım harbi yenecek gibi değil kulaktan duman çıkarıyor
    self servise dönmüş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi sucuk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

self servise dönmüş

Alıntıları Göster
    o değilde konyaya giderseniz etli pide mi ,etli ekmek mi ne söylüyolar meşhurmuş falan... sakın yemeyin...bi numarası yok ..meşhur diye kakalıyolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

o değilde konyaya giderseniz etli pide mi ,etli ekmek mi ne söylüyolar meşhurmuş falan... sakın yemeyin...bi numarası yok ..meşhur diye kakalıyolar...

Bunu alın dışarıya

• quote:

Orijinalden alıntı: md_42

Konyalı arkadaşlara söylüyorum en iyi döner yapan yer rampalının karşısındaki dar sokağın içindeki konya lezzet lokantasıdır yeyemenler varsa yesinler çünkü hayatlarında yedikleri en iyi döner olacaktır öğlen giderseniz oturacak yer bulmassınız birde sanayide var odun ateşinde yapan bi yer var ama oraya kim gidecek

konya lezzette güzel ama bi zeki piknik değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müendiz42

quote:

Konyalı arkadaşlara söylüyorum en iyi döner yapan yer rampalının karşısındaki dar sokağın içindeki konya lezzet lokantasıdır yeyemenler varsa yesinler çünkü hayatlarında yedikleri en iyi döner olacaktır öğlen giderseniz oturacak yer bulmassınız birde sanayide var odun ateşinde yapan bi yer var ama oraya kim gidecek

konya lezzette güzel ama bi zeki piknik değil
    Kale döner'in üstüne tanımam kayalı parkta
  • İstanbul caddesinde sema lokantası var, Konya'nın en iyi yaprak et döneri desem çok abartı olmaz heralde..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

İstanbul caddesinde sema lokantası var, Konya'nın en iyi yaprak et döneri desem çok abartı olmaz heralde..
    Kültür parkın karşısında Asi Döner vardı.Ordan yerdim hep.Hataydan gelmişler,oranın meşhur dürümünü yaparlardı.Özledim lea : l
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphitritel

Kültür parkın karşısında Asi Döner vardı.Ordan yerdim hep.Hataydan gelmişler,oranın meşhur dürümünü yaparlardı.Özledim lea : l

Alıntıları Göster
    Denizli'deki Koca Usta Etli Ekmek'ten geldim, Mevlana yedim üstüne de Sac Arası... Güzelmiş gerçekten ikisi de.

Konyalılar çok şanslı bu konularda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Denizli'deki Koca Usta Etli Ekmek'ten geldim, Mevlana yedim üstüne de Sac Arası... Güzelmiş gerçekten ikisi de.

Ağzının tadını bilen başka

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

quote:

Alıntıları Göster
    Yorgan çeeeeek.

• quote:

quote:

Denizli'ye gelirseniz kebab yedirmek lazım size. Öğleden sonra bitiyor genelde ona dikkat edip gideceksin tabi. Çatal, bıçak yasaktır bir de.

• quote:

Ben çok yakınında oturuyorum hatta yaklaşık 1 saat önce oradan yedimde geldim eve. eskiden masaya oturuyordun adam sana döneri verir sende yerdin en son parayı öderdin şimdi o değişmiş fiş alıyorsun öyle döner alıyorsun falan. Ayrıca "Soğanlıııııııııııııığğ..." "Biberler çok acııııııııııııııı..." bağırışlar yok oldu gitti.
  • quote:

quote:

quote:

Denizli'ye gelirseniz kebab yedirmek lazım size. Öğleden sonra bitiyor genelde ona dikkat edip gideceksin tabi. Çatal, bıçak yasaktır bir de.

Alıntıları Göster
    Lezzete ilk gittiğimde pul bibere çay kaşığını bi daldırdım millet bana tip tip bakıyo ne oluyo yav demeye kalmadı ağzım burnum yandı çatlayacaktım nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.