Şimdi Ara

KONYA - ISPARTA patlatmalı yol !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adıyaman-Isparta yolculuğum için tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Normalde Konya-Beyşehir-Isparta güzargahını kullanırım,
    fakat KGM yol durumuna göre
    Konya-Beyşehir yolunda ve Akşehir-Bağkonak yolunda günde iki saat yol trafiğe kapatılıyor yazıyor...

Bu aralar bu yolu kullananla tavsiye yazabilir mi?
    Konya-Akşehir-Bağkonak tan Isparta mı?
    Konya-Beyşehir den Isparta mı?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 3 Temmuz 2013; 15:15:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sultandağı geçişini aralıklarla kapatıyorlar fakat çok uzun sürmüyor ve yol genel olarak açık.Ancak yolda kısmen stabilize kısımlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserel

Sultandağı geçişini aralıklarla kapatıyorlar fakat çok uzun sürmüyor ve yol genel olarak açık.Ancak yolda kısmen stabilize kısımlar var.
    bende konyadayım burdura geçecem haftasonu.eğer 2 saat bekletileceksem konya-ısparta mantıksız.ama ben akşam üzeri çıkacam yola.sanırım akşam çalışma olmaz.acaba Akşehir üzeri mi gitsem?

siz hangi yolu kulladığınızı umarım yazarsınız ıspartaya varınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

bende konyadayım burdura geçecem haftasonu.eğer 2 saat bekletileceksem konya-ısparta mantıksız.ama ben akşam üzeri çıkacam yola.sanırım akşam çalışma olmaz.acaba Akşehir üzeri mi gitsem?

siz hangi yolu kulladığınızı umarım yazarsınız ıspartaya varınca.

Alıntıları Göster
    hocam patlatma 14-17 arası diyor siz bu vakte denk getirmezseniz sanırım sorun çıkmaz.
  • quote:

hocam patlatma 14-17 arası diyor siz bu vakte denk getirmezseniz sanırım sorun çıkmaz.

Alıntıları Göster
    Ben beyşehirliyim patlatma saatleri dışında sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla. Yalnız yol biraz sıkıntılı eğer kullanacaksanız dikkatli gitmeninizi öneririm.
  • codemaster42 kullanıcısına yanıt
    sıkıntılı derken neyi kastediyorsunuz acaba ?yol çok mu bozuk yoksa başka bişi mi?
  • Bence Çay üzerini kullanın. Sakin sakin gelin. Yolunuz açık olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

Bence Çay üzerini kullanın. Sakin sakin gelin. Yolunuz açık olsun.
    Kızmayında ben kullandığınız programın ismini soracaktım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Kızmayında ben kullandığınız programın ismini soracaktım :))

Alıntıları Göster
    Yol virajlı bir yol zaten. Ek olarak yol kenarında çalışan iş makineleri vb. etkenlerden dolayı biraz sıkıntılı yoksa yine bir saatte gidilebilecek bir yol kapalı olduğu zamana denk gelmediği zaman büyük bir sıkıntıylaa karşılaşmazsınız...
  • matematikcimm kullanıcısına yanıt
    ben bucak a gidecem bi değerlendireyim çay yolunu. navigasyondan bi bakiim fark yoksa ordan gideyim
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler :)

Konya - Beyşehir yolunu kullandım saat 17 de Konyadan çıktım kapanma riskine karşı...
    Yol Beyşehire varana kadar @codemaster42 nin dediği gibi sıkıntılı biraz aynen yol çalışmadan dolayı dar ve iş makinaları v.s
    Dikkatli ve sabırlı olmakta fayda var...

Ancak Beyşehir gölü ve manzara harika değer:)
    Beyşehirden sonra sıkıntı yok yol normal...
    Hele birde Eğirdir gölü... Muhteşem...
    Yolu kullanacaklara umarım yardımcı olur...

• quote:

ben bucak a gidecem bi değerlendireyim çay yolunu. navigasyondan bi bakiim fark yoksa ordan gideyim

40 km civarı farkeder yol. Ancak daha düzgün olduğu için yormaz sizi. Hele birde stabilizeymiş şimdi, patlamalar falan hemen hemen aynı yakıtı yakarsınız. Yolunuz açık olsun. Bu arada Akşehir'den geçeceğiniz için Nasreddin Hoca' nın türbesini de ziyaret edebilirsiniz :). Hayırlı yolculuklar.
    teşekkürler arkadaşım inşallah Akşehir üzeri gider hem türbeyi ziyaret eder hemde kirazından yerim...

ben sürekli konya burdur arası giderken hüyük üzerinden gidip yolu 30 km falan kısaltıyordum ama ilk defa farklı bi yoldan gideyim.

bu patlatma yapılan yol konya-beyşehir-antalya arası açılacağını duyduğumuz yol çalışması mı?

özellikle Beyşehir-Isparta arası duble yol çalışması yoktu en son 15 tatilde gelirken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 5 Temmuz 2013; 11:03:40 >
  • quote:

teşekkürler arkadaşım inşallah Akşehir üzeri gider hem türbeyi ziyaret eder hemde kirazından yerim...

ben sürekli konya burdur arası giderken hüyük üzerinden gidip yolu 30 km falan kısaltıyordum ama ilk defa farklı bi yoldan gideyim.

bu patlatma yapılan yol konya-beyşehir-antalya arası açılacağını duyduğumuz yol çalışması mı?

özellikle Beyşehir-Isparta arası duble yol çalışması yoktu en son 15 tatilde gelirken.

Hüyük üzerinden derken Beyşehire varmadan
    Hüyük-Doğanhisar-Ilgın-Kadınhanı
    istikametinden mi gidiyordunuz
    Öyleyse o ara yollar nasıl?

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Bende Burdur da yaşıyorum, Malatyalıyım. Benim yol güzergahım. Eğirdir ve Beyşehir arası yollar tek şerit. Sanırım duble yol çalışması var orda. Kışın özellikle Çay istikametini tercih ediyorum. Çünkü karlı yolda Eğirdir deki virajlar pek güven vermiyor. Çok sıkıntılı orası. Risk almaktansa yolu uzatıyorum.
  • webcin kullanıcısına yanıt
    ben yaklaşık 9 senedir gider gelirim konya-burdur arasını.özellikle kış mevsimi hariç kullanırım hüyük yolunu.konyadan akyokuştan çıkar kızılöreni geçtikten sonra beyşehire 30-40 km kala sağda opet var opeti geçince sağda Hüyük yol ayrımı var.o yola sapar yenidoğan kasabasından geçer hüyüğü tam görmeden sizin verdiğiniz o haritadaki mavi yolu takip eder Isparta yoluna çıkarım.hem Beyşehir trafiğini görmem hemde yolu az kısaltırım.hatta yenidoğaı geçince yol üzerinde çilek tarlaları vardır.organik buram buram kokar.onlardan bir kasa alır reçel yaptırırım.

tercih meselesi tabiki yol ama yolda araba 100-110 rahat görür.sadece yenidoğanı çıkarken dik rampa var onuda iptal ediyorlardı ama noldu bilmiyorum şimdi.

bu sefer Kadınhanı ılgın Akşehir ordan Isparta -konya yoluna inecem.bi deneyecem bakalım.navigasyon 329 km gösterdi bu gideceğim yolu.

hüyük Doğanhisar ılgın yolu değil benim kullandığım yol.

burdur nere malatya nere..:)) hayırdır hocam meslek nedir sorabilir miyim?ben yaz kış konya Isparta yolunu kullanırım.kışın Allaha şükür hiç buza denk gelmedim Eğirdir de.ama bir kere konya çıkışında acayip kara yakalandım Allahtan kar lastikleri işimi fazlasıyla gördü.virajlı olması kötü ama şöförü uyutmuyor adrenalin oluyor.manzaraya zaten söz yok.
  • quote:

ben yaklaşık 9 senedir gider gelirim konya-burdur arasını.özellikle kış mevsimi hariç kullanırım hüyük yolunu.konyadan akyokuştan çıkar kızılöreni geçtikten sonra beyşehire 30-40 km kala sağda opet var opeti geçince sağda Hüyük yol ayrımı var.o yola sapar yenidoğan kasabasından geçer hüyüğü tam görmeden sizin verdiğiniz o haritadaki mavi yolu takip eder Isparta yoluna çıkarım.hem Beyşehir trafiğini görmem hemde yolu az kısaltırım.hatta yenidoğaı geçince yol üzerinde çilek tarlaları vardır.organik buram buram kokar.onlardan bir kasa alır reçel yaptırırım.

tercih meselesi tabiki yol ama yolda araba 100-110 rahat görür.sadece yenidoğanı çıkarken dik rampa var onuda iptal ediyorlardı ama noldu bilmiyorum şimdi.

bu sefer Kadınhanı ılgın Akşehir ordan Isparta -konya yoluna inecem.bi deneyecem bakalım.navigasyon 329 km gösterdi bu gideceğim yolu.

Ben o ara yolları bilmediğimden güvenemiyor ve girmiyordum, dönüşte bu yolu kullanabilirim... Teşekkürler yeni alternatif için :) @liberty_15

Aslında Akşehir-Bağkonak arası biterse;
    Akşehir-Ilgın-Kadınhanı-Konya istikameti en düzgün yol imiş, sanırım duble orası, zaten navigasyonda rota hesaplarken hep o yoldan götürmek istiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

quote:

Ben o ara yolları bilmediğimden güvenemiyor ve girmiyordum, dönüşte bu yolu kullanabilirim... Teşekkürler yeni alternatif için :) @liberty_15

Aslında Akşehir-Bağkonak arası biterse;
    Akşehir-Ilgın-Kadınhanı-Konya istikameti en düzgün yol imiş, sanırım duble orası, zaten navigasyonda rota hesaplarken hep o yoldan götürmek istiyor :)
    İyi günler arkadaşlar...
    Bende genelde Konya-Yalvaç arası gider gelirim... Genellikle Hüyük üzerinden giderdim (Yenidoğan-Selki) üzerinden... Lakin şu an o yol kapalı çalışma varmış... Mecbur Beyşehir üzerinden gidip geliyorum...Fakat yol Beyşehir'e kadar çalışma... Ayrıca en temizi Konya'dan çıkıp Akşehir'e kadar duble yoldan gidip oradan Cankurtarandan Isparta güzargahına geçmek ama Akşehir-Bağkonak arasında da çalışma var... Hayırlısı... Umarım kısa sürede biter de bu çalışmalar bizde rahat rahat gider geliriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: efe_muallim

İyi günler arkadaşlar...
    Bende genelde Konya-Yalvaç arası gider gelirim... Genellikle Hüyük üzerinden giderdim (Yenidoğan-Selki) üzerinden... Lakin şu an o yol kapalı çalışma varmış... Mecbur Beyşehir üzerinden gidip geliyorum...Fakat yol Beyşehir'e kadar çalışma... Ayrıca en temizi Konya'dan çıkıp Akşehir'e kadar duble yoldan gidip oradan Cankurtarandan Isparta güzargahına geçmek ama Akşehir-Bağkonak arasında da çalışma var... Hayırlısı... Umarım kısa sürede biter de bu çalışmalar bizde rahat rahat gider geliriz...

Alıntıları Göster
    patlatma nedir arkadaş?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.