Şimdi Ara

Eskişehir - Çanakkale arası yol güzergahı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi bayram için Çanakkale'ye gideceğiz yol hakkında bilgisi olan ve hangi rotadan gitmeliyim yardım edebilecek vat mı? Simdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bozüyüğe kadar devam edip, bozüyüğe girmeden soldan bursa yoluna döneceksiniz. İnegölden sonra bursaya yaklaşınca bursa d200'e girmeden, e90 otobana gireceksiniz sağdan, kaymak gibi sakin otoban. Karacabey'e yaklaşınca yine bandırma sapağından devam edeceksiniz. Doğru çanakkaleye varıyorsunuz.

https://www.google.com/maps/dir/%C3%87anakkale,+T%C3%BCrkiye/Eski%C5%9Fehir,+T%C3%BCrkiye/@39.8686621,27.538215,10z/data=!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x14b101667a10f717:0xdc4965ca1290b2ba!2m2!1d26.5137964!2d40.0917592!1m5!1m1!1s0x14cc3e08220c0e5f:0xbc89395938049a08!2m2!1d30.520556!2d39.776667

Radarlara, çevirmelere dikkat edin, bunaltcı derecede çoklar. Hızı sabitleyip takılın. Yollar ferah zaten.

Fakat hız limitlerinin yolların kaldırabileceğinden %30-40 daha düşük olduğunu düşünüyorum. Yıl olmış 2014, otoman gibi ayrılmış bolboş, geniş şeritli yollarda 90'a,110'a talim ettiriyorlar insanları.

• Çok teşekkürler hocam bayram kalabalığı zaten fazla basamayız

• Kesinlikle otobanı öneririm Bursa girişinden Doğu tarafına gideceksiniz otobanı seçmek için. Yolu bi 20 km uzatıyorsunuz ama trafiğe kalmıyorsunuz. Çanakkale'ye yaklaşınca yollar bozuluyor biraz çukur falan var dikkat edin derim.
    Bu arada Bandırma civarındaki köylerde EDS radarlar var ben epey ceza yedim köylerden yavaş geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C52ABD1E -- 24 Temmuz 2014; 14:26:17 >
  • Bandırma-Çanakkale arasına radar bakımından dikkat etmekte fayda var.

Arkadaşlar güzergahı söylemiş zaten.
    Mezitler'de hız yapmamanızda fayda var. Eski haline nazaran çok iyi iyileştirmeler oldu fakat yine de sakat bir yol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanningTatum

Kesinlikle otobanı öneririm Bursa girişinden Doğu tarafına gideceksiniz otobanı seçmek için. Yolu bi 20 km uzatıyorsunuz ama trafiğe kalmıyorsunuz. Çanakkale'ye yaklaşınca yollar bozuluyor biraz çukur falan var dikkat edin derim.
    Bu arada Bandırma civarındaki köylerde EDS radarlar var ben epey ceza yedim köylerden yavaş geçin.

Hocam dinlenme tesisi için bi önerin var mı peki?

• köylerde hız sınırı kaç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben İnegöl'de köfte yer öyle giderim her zaman dinlenme tesisi hakkında pek bilgim yok maalesef. :(
    Köylerdeki hız sınırı da 50, %10 hata pay ile 55 diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanningTatum

Ben İnegöl'de köfte yer öyle giderim her zaman dinlenme tesisi hakkında pek bilgim yok maalesef. :(
    Köylerdeki hız sınırı da 50, %10 hata pay ile 55 diye biliyorum ben.

Hocam çok ama çok teşekkürler sabah erken cikacagimiz için Inegolde köfte ağır gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.