Şimdi Ara

KONYA - ISPARTA patlatmalı yol ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: liberty_15

ben yaklaşık 9 senedir gider gelirim konya-burdur arasını.özellikle kış mevsimi hariç kullanırım hüyük yolunu.konyadan akyokuştan çıkar kızılöreni geçtikten sonra beyşehire 30-40 km kala sağda opet var opeti geçince sağda Hüyük yol ayrımı var.o yola sapar yenidoğan kasabasından geçer hüyüğü tam görmeden sizin verdiğiniz o haritadaki mavi yolu takip eder Isparta yoluna çıkarım.hem Beyşehir trafiğini görmem hemde yolu az kısaltırım.hatta yenidoğaı geçince yol üzerinde çilek tarlaları vardır.organik buram buram kokar.onlardan bir kasa alır reçel yaptırırım.

tercih meselesi tabiki yol ama yolda araba 100-110 rahat görür.sadece yenidoğanı çıkarken dik rampa var onuda iptal ediyorlardı ama noldu bilmiyorum şimdi.

bu sefer Kadınhanı ılgın Akşehir ordan Isparta -konya yoluna inecem.bi deneyecem bakalım.navigasyon 329 km gösterdi bu gideceğim yolu.

hüyük Doğanhisar ılgın yolu değil benim kullandığım yol.

Ara sira Konya'ya gidip geliyorum. O bahsettiginiz kestirmeyi arkadaslarim tavsiye etmisti ama kullanmamistim hic..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    hayat ve ekmek kavgası diyelim ;)
  • Kadınhanı -ılgın-Akşehir yolunu kullandım.akşehirin girişinde sola girip ismini hatırlayamadığım bel e çıktım.çıkarken 500 m sinde çalışma vardı yol stablizeydi.sonrasında zaten doğa manzarası şırıl şırıl akan soğuk sular.yol kenarından 3 kova taze çilek aldım reçel için.rampayı inerken yaklaşık 4-5 km tamamen stablize yoldu.ama yol iiydi.daha sonra bazı köylerin içinden geçip konya-ısparta yoluna indim.

konyadan çıkışta yol çalışması vardı baya bi iki şeritli yoldan gittim.yol yoğundu.

şahsi düşüncem konyadan bucağa gelirken Akşehir yolu tamamlanırsa çok güzel benim için.ama bucaktan konyaya giderken o yolu kullanmam çünkü rampa çıkacaksın baya bi.

benim için ii oldu değişik bir güzergah daha öğrenmiş olduk.taze çileklerimide almış oldum.kışa reçelimiz hazır :)) hayırlısıyla bitsin Beyşehir yolu...
  • doğduğun yer değil doyduğun yer derler atalarımız....ekmek davası doğrudur....
  • bucakli kullanıcısına yanıt
    bi denemeni isterim arkadaşım. hep aynı yolu kullanmak bazen sıkıcı oluyor.ben 2004 ten beri gider gelirim konya-bucak yolunu arasıra değişiklik ii oluyor.
  • Kardem en Akşehirliyim Geçen hafta 2 kere gittim akşehir- bağkonak yolundan kapanma filan yok sadece patlatma oldumu 15 dk kapatıyorlar o başka bi sıkıntı yok yinede sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehemttopal42

Kardem en Akşehirliyim Geçen hafta 2 kere gittim akşehir- bağkonak yolundan kapanma filan yok sadece patlatma oldumu 15 dk kapatıyorlar o başka bi sıkıntı yok yinede sen bilirsin

Ben özellikle Akşehir' i görmek ve gezmek için özellikle o yoldan gitmek istedim fakat KGM de o uyarıları görünce Beyşehir den Isparta ya geldim... Artık nasipse dönüşte yolda sorun yok diyorsunuz Isparta-Bağkonak-Akşehir-Konya yaparım...

Peki yol nasıl stabilize durumu asfalt yapımı falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

quote:

Orijinalden alıntı: mehemttopal42

Kardem en Akşehirliyim Geçen hafta 2 kere gittim akşehir- bağkonak yolundan kapanma filan yok sadece patlatma oldumu 15 dk kapatıyorlar o başka bi sıkıntı yok yinede sen bilirsin

Ben özellikle Akşehir' i görmek ve gezmek için özellikle o yoldan gitmek istedim fakat KGM de o uyarıları görünce Beyşehir den Isparta ya geldim... Artık nasipse dönüşte yolda sorun yok diyorsunuz Isparta-Bağkonak-Akşehir-Konya yaparım...

Peki yol nasıl stabilize durumu asfalt yapımı falan var mı?

Yolda asfalt yapımı şu anda yok.Mucur yol var 10 15 km sonrası açık zaten.Dediğim gibi geçen hafta 2 kere geçtim o yoldan ara ara durdurmalar oluyor ama o kadar uzun değil 15 dk yı geçmez yinede sen bilirsin.

• konya Beyşehir Isparta arası yolda hiç sıkıntı yok bilginize.cumartesi bucak-konya geldim yol normal.çalışmalar mevcut ama trafik akışına engel değil...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.