Şimdi Ara

konuşurken insanların gözüne bakamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadın ,erkek ,büyük , küçük hiç fark etmiyor hep ağızlarına bakıyorum . yani gözlerine bakamıyorum
    bu arada 26 yaşındayım neredeyse 10-12 yıldır bu böyle hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 4 Kasım 2012; 11:56:55 >

• Niye bakacanki zaten?
  • Sosyal anksiyete ve bastırılmış cinsellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Sosyal anksiyete ve bastırılmış cinsellik

+ özgüven eksikliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yok yav gözlerine bakarken düzgün konuşamıyorum kafam karışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

kadın ,erkek ,büyük , küçük hiç fark etmiyor hep ağızlarına bakıyorum . yani gözlerine bakamıyorum

Belki inanmıcaksın ama şizofreni belirtisi bu dediğin.

• O zaman iki kaşının arasına bak karşıdaki gözlerine baktığını sanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

quote:

+ özgüven eksikliği

bak bunda haklısın bi özgüven eksikligi var maalesef bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

quote:

+ özgüven eksikliği

Bunu söylemek için gelmiştim.

• Ben de öyle yapıyorum, eskiden özgüven eksikliğinden olduğunu sanıyordum ama yeni farkettim ki gözlerimde odaklanma problemi varmış biraz. Yani biriyle konuşurken sabit bir yerine bakamıyorum, gözlerimi çaktırmadan gezdiriyorum sürekli.
  • Bende de özgüven eksikliği var ama hep gözlerine bakarım insanların
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Ben de öyle yapıyorum, eskiden özgüven eksikliğinden olduğunu sanıyordum ama yeni farkettim ki gözlerimde odaklanma problemi varmış biraz. Yani biriyle konuşurken sabit bir yerine bakamıyorum, gözlerimi çaktırmadan gezdiriyorum sürekli.

harbi aynı , gözlerine odaklanacağım diye konuşacağım şeyi karıştırıyorum . gözlük kullanıyorum 10 senedir ama doktor hiç bir şey söylemedi bu konuda bana
  • yalan söylüyorsunnnnnnnn
  • aynada kendi gözüne bakarak başla sonra benim gibi farklı yüzler görmeye başla aynada.

• quote:

Bu nedir yaa;

• quote:

kadın ,erkek ,büyük , küçük hiç fark etmiyor hep ağızlarına bakıyorum . yani gözlerine bakamıyorum
    bu arada 26 yaşındayım neredeyse 10-12 yıldır bu böyle hep

aynı sorun bende var. Hatta inanmicaksın bu gün konusunu açmak geldi aklıma sen açmışsın.

bence kesinlikle öz güven eksikliğinden kaynaklanıyor. Bende de durum bu.
  • Havaya bak canım sende o zaman,
  • Özguven eksikliginin yuvasidir dh.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Ben de öyle yapıyorum, eskiden özgüven eksikliğinden olduğunu sanıyordum ama yeni farkettim ki gözlerimde odaklanma problemi varmış biraz. Yani biriyle konuşurken sabit bir yerine bakamıyorum, gözlerimi çaktırmadan gezdiriyorum sürekli.

harbi aynı , gözlerine odaklanacağım diye konuşacağım şeyi karıştırıyorum . gözlük kullanıyorum 10 senedir ama doktor hiç bir şey söylemedi bu konuda bana

Ben de yaklaşık 10 yıldır gözlük kullanıyorum kendim keşfettim bunu. Gerçi astigmatım olduğunu da kendim keşfettim.Hangi göz doktoruna gitsem göz numarasına bakar yallah yollardı. Makinam olsa göz doktoruna ihtiyacım yok he.

• insan güçlü olduğu zaman veya güçlü hissettiyi zaman kendini rahat ifade edebilir bence, bu maddi de olabilir manevi olarak bilgi üstünğüde olabilir. kendine bir rol model bulup bununla başlayabilirsin, tvdeki bir oyuncu, bir şirket patronu ceosu vs. tvdeki önemli isimlerin konuşmalarrını izleyerekten kendini onun yerine koyaraktan birşeyler edinebilirsin. sonra misal tayyibin konuşmasını açaraktan, onun ikilemli tezat konuşmasına içinden içinden muhalefet edebilirsin, hırslı olduğun veya bilgili olduğun konularda içinden içinden konuşma yaparaktan başla,

sonra misal önündeki insanın kim olduğunu umursamz rahat tavırla konuya grebilir, bi düşünceni söylemekle başlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 4 Kasım 2012; 12:43:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.