Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 11 Ekim 2013; 22:17:31 >

en azından BLueStorm II al, 8800GTS ve E6750 o/c yapıldığında 350W yetmeme ihtimali çok yüksek
  • Ark lar ben anakarttan falan memnunum da işte kafama takılan mesele bu psu nun yetip yetmiceğiydi. Bi de ovreclock demişsiniz de ben oc düsünmüyorum. Fakat bu xfx ekran kartım oc li geliyo fabrika çıkışlı. Oc olmadığını hesaba katarak yetip yetmeyeceği hakkında yorum yapar mısınız_???

Orjinalden alıntı: dj_asterix

Ark lar ben anakarttan falan memnunum da işte kafama takılan mesele bu psu nun yetip yetmiceğiydi. Bi de ovreclock demişsiniz de ben oc düsünmüyorum. Fakat bu xfx ekran kartım oc li geliyo fabrika çıkışlı. Oc olmadığını hesaba katarak yetip yetmeyeceği hakkında yorum yapar mısınız_???

yetmezzzzz riske girme, o/c yaparsın korkma,
    bir kere başlayınca gerisi gelir
  • İyi tamam zaten ben bu sistemi uzun süre güncelleme yapmadan kullanmak için alıyorum para yatırmadığım bi psu kalmıştı offff . Neyse bu sistem ne kadar idare eder bi fikri olan var mı??? Oyun canavarı bi insan değilim herhangii bir kullanıcı gibi kullancam işte
    Konu silinebilir.
    7 yıl önce açıldı
    konu silinebilir
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun canavarı değil isen 2 sene devirir bana göre ama durum ne olur bu crysisten sonra bilemem
  • Tşk. OErdem. Crysis i merakla bekliyoruz ztn. Dün chip dergisinde bikaç resim vardı. Bi yanda oyun görüntüsü biyanda gerçeği. Kesinlikle hiçbir fark görünmüyodu arada. Bi de flight simul. x böle :D sağolun ark. lar
  • feel kasayı forumca sevmesekte inventusta fsp nin psu su takılı feel kasalar fiyatları uygun onun yanında fsp blue storm 2 var fiyatı iyi ve xilence nin 550 watt psu su var fiyataı blue stormdan biraz daha ucuz ama en iyisi smilodon a blue storm 2 takmak daha iyi

bu arada ben kimim? anladın sen onu

Sizleri burada görmek ne büyük bi şeref.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 10 Mayıs 2008; 19:20:19 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.