Şimdi Ara

Konu Dışı Öldü! Başımız Sağ Olsun. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rev-ar

2010-12 arası da iyiydi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62788070&p=4#66494980

edit : hatta
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=45584668&p=1#45584677

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-402869AF7 -- 7 Ocak 2015; 1:57:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiler gelsinde bir seyler ögretsin bize ya yeni yetmeyiz biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes zevk alıyordu yorum yazmaktan ama yorumlar konular sorgusuz suailsiz silinince haliyle kimse yazmaya yeltenmiyor hatta telefon veya pc ile iligili bir sorunu olmayan kimse foruma girecegini sanmıyorum.
  • Ben 2006'da üye oldum, 2004-2005'ten beri falan takip ediyorum o zamanlar da bu tarz muhabbetler oluyordu
    Konu Dışı için öldü demeyelim de daha kalitesiz mizah döner oldu, kaliteli insanlar bıraktı yerine gelenler kaliteli olmadı.
    Son zamanlarda Konu Dışı'na anca popüler konularda bir konu görüp bir gireyim mantığıyla giriyorum, ki eskiden sabahlara kadar muhabbet ederdik burada. Ve yöneticilerin de kaba olmayan biçimiyle kötü kararları bu durumun sebeplerinden biri oldu.
    Aslında bazen diyorum forumu komple mi bıraksam, anca google sonuçlarıyla gelsem diye de, biraz vefa borcu hissediyorum buraya karşı. İlk takip etmeye başladığımda ortaokulun sonlarındaydım şimdi düzgün okusaydım üniversiteyi bitirmiş olacaktım. Ayrıca Gereksiz Mesajlar bölümünden bir sürü dostum oldu (gerçi şu an hiçbiriyle görüşemesem de), müzik bölümünde 30 küsür kişi Sonisphere konserine gittiğimiz oldu, futbol bölümünde Galatasaray'ın maçlarına gittik, burada 30 kişiye yakın kişiyle iftara gittik vs. saymakla bitiremeyeceğim şeyler oldu. O yüzden komple bırakmayı başaramadım hiç.
    Ha eskiden aramın çok iyi olduğu kişileri burada göremez oldum bir nevi yalnız kaldım orası ayrı bir konu.

Neyse içimi dökesim gelmiş, bu mesajım da tarihin tozlu sayfalarına gömülür kısa bir süre sonra umarım.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• Dur ağlama beni de ağlatacan : (

Orijinalden alıntı: MEPLIS

Eskiler gelsinde bir seyler ögretsin bize ya yeni yetmeyiz biz

bu 5 i gelse bile yeter

Orijinalden alıntı: Masquerade89

üye sayısında bariz azalma var

ne azalması bütün bölümler geceleri ölü. en fazla 4 sene önce geceleri çoğu bölümde en az 300+ user bulunurdu. konu dışı sürekli canlıydı. geceleri forum boş tarlaya dönüyor.

Orijinalden alıntı: Psychological Fetai

Kendimizi kandırmayalım, eski üyeler bile uğramıyor buraya.
    Wisdom işsizi bile artık gelmiyor buralara.

R.I.P kalbimizdesin.

2000 - 01.01.2015

A. Escobar adlı üyeden bir alıntı yapmak istiyorum;

quote:

Burdaki 2000li arkadaşlarında hiçbir suçu yok çünkü onlar böyle yetiştirilmiş çağ bunu gerektiriyor çocuk 7 yaşında pc kullanabiliyor 10 yaşındaki çocuk buraya üye olup yazabiliyor ben 10 yaşımda bırak pcyi telefon bile elime almamıştım tek hobimiz misket ve toptu bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.burdaki kimsede suç bulmuyorum burayı bitiren öldüren ne kadar 2000liler desekte bunlara izin veren yöneticilerde de sorun var kusura bakmayın 3 Senedir Üyelik Sistemi Değişsin Diyoruz Yok Kimse Takmıyor Neden Kullanıcı Sayısı Düşer Görüntülenme Düşer Reklam Alınmaz.Neyse Ya Daha Uzatmak İstemiyorum Arada Bir Günde 1-2 Tane Yararlı Konu Açılıyor Bari Onlar Devam Etsin.Eyvallah

Size ne qardes cekin gidin bize birakin forumu butun onceki nesilerden zeki 2000 ve sonrasi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen özellikle 2012 senesi çok iyiydi 2013 de tamamen bitti . Bende büyük değilim fakat forumu bozduğumu düşünmüyorum gayet güzel konular açılırdı radyo falan açarlardı iyiydi yani fakat şimdi hiçbir zevki kalmadı maalesef

Orijinalden alıntı: Akunorogia

quote:

Kendimizi kandırmayalım, eski üyeler bile uğramıyor buraya.
    Wisdom işsizi bile artık gelmiyor buralara.

R.I.P kalbimizdesin.

2000 - 01.01.2015

A. Escobar adlı üyeden bir alıntı yapmak istiyorum;

quote:

Burdaki 2000li arkadaşlarında hiçbir suçu yok çünkü onlar böyle yetiştirilmiş çağ bunu gerektiriyor çocuk 7 yaşında pc kullanabiliyor 10 yaşındaki çocuk buraya üye olup yazabiliyor ben 10 yaşımda bırak pcyi telefon bile elime almamıştım tek hobimiz misket ve toptu bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.burdaki kimsede suç bulmuyorum burayı bitiren öldüren ne kadar 2000liler desekte bunlara izin veren yöneticilerde de sorun var kusura bakmayın 3 Senedir Üyelik Sistemi Değişsin Diyoruz Yok Kimse Takmıyor Neden Kullanıcı Sayısı Düşer Görüntülenme Düşer Reklam Alınmaz.Neyse Ya Daha Uzatmak İstemiyorum Arada Bir Günde 1-2 Tane Yararlı Konu Açılıyor Bari Onlar Devam Etsin.Eyvallah

Size ne qardes cekin gidin bize birakin forumu butun onceki nesilerden zeki 2000 ve sonrasi.

Bize ne mi? sen dağdan gelip bağdakini mi kovuyorsun genco?
    Konu dışı Türkiye'nin en iyi yeriydi ve burası öldü! anlamıyor musun? acı çekiyoruz işte acı!

• imzamdaki yazıda bu durumu özetler nitelikte

XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB

Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz
  • buyuk ıhtımalle bıdlırımlerı kapamıslardır ama dur atıyım yonetıcılerede barı okusunlar @PHI @gun

quote:

Orijinalden alıntı: MEPLIS

Eskiler gelsinde bir seyler ögretsin bize ya yeni yetmeyiz biz

bu 5 i gelse bile yeter

ogameci ogame oynuyor hala
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.