Şimdi Ara

Konu Dışı Öldü! Başımız Sağ Olsun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Yıllardır bu muhabbet devam ediyor. Ben en son 2010'da yapmıştım bu muhabbeti sonra bıraktım.

/>

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Orijinalden alıntı: Psychological Fetai

Kendimizi kandırmayalım, artık eski üyeler bile uğramıyor buraya.
    Wisdom işsizi bile artık gelmiyor buralara.

R.I.P kalbimizdesin.

2000 - 01.01.2015

2013'te öldü bu forum.

2011'de öldü bu forum.
    Konuyu Açan Arkadaş Ne Kadar Eski Bilmiyorum Ama Ben 2006'dan Beri Takip Ediyorum İlk Zamanlarda Trolldüm Ama O Zamanlar Böyle Trollük Yoktu Daha Seviyeliydi Sonra Hesabım 2009da Süresiz Banlandı Bende Bu Hesabı Aldım Neyse Ayrıntıya Girmeyim.Ben Defalarca Konu Açtım Bu Ortam Üzerine Ömer Beylede Baya Bi Tartıştık.Burda Malum Dönemlerde Teröristlerin Sokağa Çıkmasını Eleştirdiğim İçin 45 Gün Uzaklaştırma Yedim O gün Tamamen Benim İçin Bitti Konu Dışı.Sadece 2.el Bölümünde Takılıyorum Burayada Kimler Var Diye Arada Bakıyorum Bu Konu İyi Oldu İç Dökmek için.

Burdaki 2000li arkadaşlarında hiçbir suçu yok çünkü onlar böyle yetiştirilmiş çağ bunu gerektiriyor çocuk 7 yaşında pc kullanabiliyor 10 yaşındaki çocuk buraya üye olup yazabiliyor ben 10 yaşımda bırak pcyi telefon bile elime almamıştım tek hobimiz misket ve toptu bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.burdaki kimsede suç bulmuyorum burayı bitiren öldüren ne kadar 2000liler desekte bunlara izin veren yöneticilerde de sorun var kusura bakmayın 3 Senedir Üyelik Sistemi Değişsin Diyoruz Yok Kimse Takmıyor Neden Kullanıcı Sayısı Düşer Görüntülenme Düşer Reklam Alınmaz.Neyse Ya Daha Uzatmak İstemiyorum Arada Bir Günde 1-2 Tane Yararlı Konu Açılıyor Bari Onlar Devam Etsin.Eyvallah

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş

• Bende yazmiyorum pek baydi artik hep ayni muhabbetler trollere hosgoru gosterilmesi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: BroFenomen

Simdi kandorfeyta veya ferrarisini satan adam gelip ok tamam tarzi bir sey yazar...

Tamam.

Orijinalden alıntı: A.Escobar

Bura Biteli 4 Sene Oluyor Geçen Günlerde Böyle Bir Konu Açıp Uzun Uzun Yazmak İstedim Sonra Baktım Değmez Sildim Hepsini.
    Konuyu Açan Arkadaş Ne Kadar Eski Bilmiyorum Ama Ben 2006'dan Beri Takip Ediyorum İlk Zamanlarda Trolldüm Ama O Zamanlar Böyle Trollük Yoktu Daha Seviyeliydi Sonra Hesabım 2009da Süresiz Banlandı Bende Bu Hesabı Aldım Neyse Ayrıntıya Girmeyim.Ben Defalarca Konu Açtım Bu Ortam Üzerine Ömer Beylede Baya Bi Tartıştık.Burda Malum Dönemlerde Teröristlerin Sokağa Çıkmasını Eleştirdiğim İçin 45 Gün Uzaklaştırma Yedim O gün Tamamen Benim İçin Bitti Konu Dışı.Sadece 2.el Bölümünde Takılıyorum Burayada Kimler Var Diye Arada Bakıyorum Bu Konu İyi Oldu İç Dökmek için.

Burdaki 2000li arkadaşlarında hiçbir suçu yok çünkü onlar böyle yetiştirilmiş çağ bunu gerektiriyor çocuk 7 yaşında pc kullanabiliyor 10 yaşındaki çocuk buraya üye olup yazabiliyor ben 10 yaşımda bırak pcyi telefon bile elime almamıştım tek hobimiz misket ve toptu bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.burdaki kimsede suç bulmuyorum burayı bitiren öldüren ne kadar 2000liler desekte bunlara izin veren yöneticilerde de sorun var kusura bakmayın 3 Senedir Üyelik Sistemi Değişsin Diyoruz Yok Kimse Takmıyor Neden Kullanıcı Sayısı Düşer Görüntülenme Düşer Reklam Alınmaz.Neyse Ya Daha Uzatmak İstemiyorum Arada Bir Günde 1-2 Tane Yararlı Konu Açılıyor Bari Onlar Devam Etsin.Eyvallah

Daha seviyeli daha düzgün insanlarla bir arada olmak için başka bölümlere kaydım. Uzun zamandır da konu dışı haricinde takılıyorum.
    Bahsettiğiniz zamanları da hatırlıyorum. Konu dışında sabahladığım zamanlar...
    Maalesef o zamanlardan hatırladığım pek kimse kalmadı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 7 Ocak 2015; 1:04:45 >

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Bu 1. Yüzüm

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

Orijinalden alıntı: A.Escobar

Bura Biteli 4 Sene Oluyor Geçen Günlerde Böyle Bir Konu Açıp Uzun Uzun Yazmak İstedim Sonra Baktım Değmez Sildim Hepsini.

Daha seviyeli daha düzgün insanlarla bir arada olmak için başka bölümlere kaydım. Uzun zamandır da konu dışı haricinde takılıyorum.
    Bahsettiğiniz zamanları da hatırlıyorum. Konu dışında sabahladığım zamanlar...
    Maalesef o zamanlardan hatırladığım pek kimse kalmadı artık.

Konu dışında sabahlamak ah ah.. duygulandırdın.
    Babam, çok laf ederdi " Bir insan sabaha kadar nasıl hep aynı sitede sayfayı yeniler durur? ben seni anlamıyorum " derdi.
    Bildiğin ciddi ciddi sabaha kadar konu dışındaydık be

• Yukarıda da arkadaşlar yazmış ama ben de tekrarlayacağım:
    Güzel bir konu açıyoruz, adamın teki kural dışı bir şey yazıyor, yönetici yorumu silmek yerine direkt konuyu siliyor.
    Elemanın teki 10 numara cool story yazıyor (Zebanili olanları saymıyorum, bence onlar yaratıcılıktan uzak), biri geliyor "OKUMAYIN" diye yorum atıyor.Resmen yazarın hevesini baltalıyor.
    Özellikle bu 2 madde beni Konu Dışı'ndan soğutuyor.

Bahse varım bu konu da sabahı göremeyecek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 7 Ocak 2015; 1:16:27 >

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Yukarıda da arkadaşlar yazmış ama ben de tekrarlayacağım:
    Güzel bir konu açıyoruz, adamın teki kural dışı bir şey yazıyor, yönetici yorumu silmek yerine direkt konuyu siliyor.
    Elemanın teki 10 numara cool story yazıyor (Zebanili olanları saymıyorum, bence onlar yaratıcılıktan uzak), biri geliyor "OKUMAYIN" diye yorum atıyor.Resmen yazarın hevesini baltalıyor.

Niye görmesin dostum hakikaten öldü 10 sene önceki konudışı yok maalesef

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.

• quote:

Orijinalden alıntı: emure

quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Yukarıda da arkadaşlar yazmış ama ben de tekrarlayacağım:

Niye görmesin dostum hakikaten öldü 10 sene önceki konudışı yok maalesef

Niyesini ben de çok merak edeceğim ama öğrenemem sanırım.

• Wisdoma laf atmayın.Yersiniz yumruğu

Gogomezi çok severdim la.Geri dönsün o

Tatlı dillim,güler yüzlüm,ey ceylan gözlüüm

Gönlüm hep seni arıyor,neredesin sen

İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü
  • üye sayısında bariz azalma var

• 2014'te konu dışında bir kıyım oldu sanırım, bende son 2 senedir aktif kullanmıyorum ama, eskiden günlük kullanıcı sayısı 400 falandı, saniye başı konu açılır konular mesajlarla dolardı. Bunlarda yaratıcı konular olurdu. Şimdi bakıyorum hep benzer konular az yorumlar var. Yorumlar da bir o kadar benzer. 2010 yıllarında da hep denirdi forumun eski halleri çok iyiydi, şimdi o zamanlar yok her yer liseli vs. falan ama liseli miseli o yıllar bile bayağı aktif ve eğlenceliydi forum. Şimdi sadece sinema bölümünde takılıyorum. Arada konu dışına bakıyorum. Kimler vardı o dönemlerde

duygusal adam
    ertuy
    iamburak
    Sylargray-rds-phi üçlüsünün konuları basıp kendi aralarında muhabbet etmeleri
    Zücüvettin'in mod olma çabaları
    ogameci
    İplenmeyen adam

vs. daha aklıma gelmeyen bir çok şey yaşanıyordu o dönemler bunlardan şikayetçiydik ama şimdi mumla aranır hale gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychological Fetai

quote:

Orijinalden alıntı: Soğuğu seven adam

en çok Gogomez'i seviyordum o da gitti

Aynen ya keşke o gitmeseydi.

neden gittiki o ?

Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.