Şimdi Ara

Konsolun fanboyu olmak saçma değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size de garip gelmiyor mu konsol dünyasında fanboyluk? Mesela futbol takımı tutarsın. Tuttugun takımın taraftarı ve fanboyusundur. Normal olan budur çünkü diger takımların sana hiç bir faydası yoktur. Ama tek konsolun fanboyu oldugun zaman diger konsollara çıkmış kaliteli oyunları oynayamıyorsun. Ìçinden oynamak geçse bile oynamaman gerektigini düşünüyorsun çünkü sen bir fanboysun. Ìşin özü eglence degil mi? Ne anladım o zaman ben bu fanboyluktan. Bana mantıksız geliyor yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 4 Ağustos 2010; 2:44:21 >

• Teknolojide neyin fanboyluğu saçma değil ki?
  • her konuda fan boyluk saçma.
    siyasetten müzik yemekten futbola kadar bütün fanatik davranışlar saçma geliyor bana.

zaten ülkece fanboy olduğumuzdan kaybediyoruz.
  • takım fanı olmayı mantıklı bulupda konsol fanı olmayı nasıl mantıksız bulursun.NORMAL DİYE SAVUNDUĞUN ŞEY İÇİN MİLLET BİRBİRİNİ GEBERTİYO.

ben birbirimize girdiğimizi hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marihuanatürk -- 4 Ağustos 2010; 6:56:05 >
  • Ekonomik kısıtlamalar, bunun bir sebebi. Diğerini alamıyorsun, eldekini kendiliğinden yüceltmeye başlıyorsun.
    Bir diğer sebebi de, günlük hayatındaki sorunlar. Yaşadığın olumsuzlukların etkisini, sahip olduğun bir şeyi yücelterek üzerinden atmaya çalışıyorsun.
    Bu iki sebep bir arada olur genelde.
    Bilgisizlik de diğer sebep. Adam doğruları söylediğini sanıyor, ama bizim gözümüzde bir fanboy.

Tabii sırf bunlar değil. Hatta ille çok net bir sebebi de olmayabilir; adam öyle takılıyordur. Fazla kurcalamaya gelmez bu fanboy mevzuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 4 Ağustos 2010; 8:42:29 >
  • Konsolun sana faydası yok ama tuttuğun takımın faydası var. Öyle mi ? Her şeyde fanatiklik, aşırıya kaçmak saçma ama senin yaklaşımında biraz yanlış olmuş. Konsol sadece eğlenmek, yeni şeyler keşfetmek, farklı hayatlar yaşamak için bir araç. Amaç haline gelince boş beleş insanlar da haliyle fanboyluk yapıyor. Ben sanmıyorum ki herhangi bir fanboya diğer konsolu bedava ver reddetsin. Hemen atlar valla. :)
  • fanboy değiliz.doğruları söylüyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şaka gibi bir ülke
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki çok saçma fakat örnek verdiğiniz şeyde saçma çünkü takımlarında size hiç bir faydası yok
    Konsolda fanatiklik neden oluyor özellikle Türkiye için söyleyim şartlardan dolayı bütçe kısıtlıdır (çalışmadıkları için konsolu kendi parasıyla alamazlar) tek bir konsolu alabilirler rakip konsola güzel ne çıkarsa kötülerler çünkü onda o konsol yoktur. Bir nevi verdiği parayı savunma mekanizması gibi birşey. Benim aldığım şey iyidir diğerleri kötüdür Arkadaşın dediği gibi bedava versen havada kaparlar orası ayrı. Ayrıca konsollarla fanboyluk yapan tipler boş insanlardır yapacak işleri yoktur. Genelde bu kişilerin 10-15 yaş arası çocuklar olduklarını düşünürüm hep (umarım üzerine alınan olmaz )
    Kısacası kötü birşeydir fanboyluk.

• Bunlar boş hayatlarını anlamlandırmak için sony'nin ceosu tarafından görev verilmişçesine ps3 sempatizanlığı hatta militanlığı yaparlar. Örnek olarak ps3 verdim çünkü onlara rastlıyorum en çok. Konsolun değil ama oyunun fani olunabilir. fanin sözlük anlamı hayrandır ben de kişisel olarak dragon age serisine hayranım ama bu benim diğer oyunlar konusundaki nesnelliğimi bozmaz. Herşeyde olduğu gibi burda da ötekini karalama kendininkini övmenin yerine geçtiği zaman tatsızlaşıyor zaten pek anlamı yok
  • fanboy nedir aga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

fanboy nedir aga.

fan oğlan
    bir de fönboy var o da erkek kuaförlerinde saçlarını nasıl taradığını 3 saat anlayamadığın şarampol kafalı şahsiyetler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 4 Ağustos 2010; 10:22:39 >

• Açıkçası ben PS3 ü çok severim ama XBOX'um olsada oyunlara para vermesem diyorum. Xboxum olsaydıda online oynamak için PS3 almak isterdim. Xboxta single oynar multi oynayacaklarımı PS3 te oynardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

her konuda fan boyluk saçma.
    siyasetten müzik yemekten futbola kadar bütün fanatik davranışlar saçma geliyor bana.

zaten ülkece fanboy olduğumuzdan kaybediyoruz.

aynen , sana sonuna kadar katılıyorum
  • futboldakide saçma.uçlarda durmanın manası yok bu konularda.eğlencene bak
  • Konsol fanboyluğu bence de saçma o yüzden direk Sony Fan'ıyız biz.

Ayrıca futboldaki taraftarlık daha saçma hem para ödüyorsun hem de karşılığı boş en azından konsollarda bir hizmet var elle tutulabilecek:GAMEPAD!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel Van Helsing -- 4 Ağustos 2010; 14:09:03 >
  • Hacı kapayın ya mesela bende PS3 var ama Xbox 360'ım olsun isterim.Sony'i Microsoft'tan daha çok severim ama elimde hem Forza hem Halo hem GT5 hem de başka Sony exc.leri görmek isterim.Uzar gider
  • Saçma tabi.
  • Futbolda ki fanboyluktan kastım asan, kesen, küfreden holigan tarzı taraftar degildi. Seveni, sempatizanı, hayranı anlamında söyledim. Yanlış anlaşılma oldu sanırım.
  • Ne demiş adam...'' Fanatizm ; cahil insanların kendilerini dışa vurma yöntemidir ...!''
  • senin mantığınla (!?) gidersek diğer takım şampiyon olunca / kupa alınca sevinemiyorsun

ne kadar mantıksız

ayrıca fanboyluğu ne olarak algılamışsın sen bilmiyorumda bede wii hariç tüm konsollar var fakat bir markanın fanboyuyum... niye oynamayayım ki diğer konsolda? sahibi olmadığın şeye afedersinizde bok atmak mıdır fanboyluk? böyle mi algılıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 4 Ağustos 2010; 21:28:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.