Şimdi Ara

Konsolun fanboyu olmak saçma değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cz

Ekonomik kısıtlamalar, bunun bir sebebi. Diğerini alamıyorsun, eldekini kendiliğinden yüceltmeye başlıyorsun.
    Bir diğer sebebi de, günlük hayatındaki sorunlar. Yaşadığın olumsuzlukların etkisini, sahip olduğun bir şeyi yücelterek üzerinden atmaya çalışıyorsun.
    Bu iki sebep bir arada olur genelde.
    Bilgisizlik de diğer sebep. Adam doğruları söylediğini sanıyor, ama bizim gözümüzde bir fanboy.

Tabii sırf bunlar değil. Hatta ille çok net bir sebebi de olmayabilir; adam öyle takılıyordur. Fazla kurcalamaya gelmez bu fanboy mevzuu

Tam olarak ben de böyle düşünüyorum.

• ben ps 3 sahibi degilim ama ps 3 x box tan daha guzel dedim diye vatandasin biri gelip bana forumda fanboy dedi

bence onune gelene fan boyl demek sacma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Ne demiş adam...'' Fanatizm ; cahil insanların kendilerini dışa vurma yöntemidir ...!''

kesinlikle katılıyorum fanatizm insanın objektifliğini kaybettiği noktadır bir nevi körlüktür şu sözü unutmamak lazım ''azı yarar, ortası karar, çoğu zarar''
  • Hicbir konuda dediginiz gibi fanboyculuga gerek yok genellikle millet elinde olani savunur ps3unde artilari var ama xbox360da var xbox ozel oyunlarini veya benim multi ile isim yok banlanana kadar multi atar sonra single takilirim diyorsan xbox
    multi ozel oyunlar ve guven istiyorsan ps3
    futboldaki fanatiklikte asiri kaciyor
    biri fener biri galatasaray millet galata daha guclu fener niye yenildi falan diyerek birbirine giriyor o kupa kazanmis falan sana ne artisi var ulkene artisi var sonucta ikiside turk takimi kupalari kazansin vs ulkene artisi var sana yok o kupalari paralari sana vermiyorlar
    bende takim tutarim fenerliyim ama kimseyle tartismayada girmem abartmada kendi halimde tutarim
  • xbox şekil itibariyle çok güzel ama amerikalıların herşeye paraya döküyolar ama s.ref.izler işlerini biliyor gerçketen harika oyunlar çıkarp harika ortamlarda başka oyuncularlarla oynuyorsun sosyelleşiyosun ama ps3 öylemi japon dostlarımızın kökende kardeş olduğumuza inandığım nadide insanlar güzel oyun yapıyolar bazı yerlerde xboxa yaklaşıyolar bazı yerlerde uzağında kalıyolar ama ben ps3 diyorum (ben şimdi fanboy mu oluyorum??)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Purgatory_ -- 5 Ağustos 2010; 12:23:28 >
  • Bende ps3 diyorum fanboy olmuyorum ben xbox360 sevmiyorum ama seveninde kararlarina saygi duyarim bana gore ps3 oyunlari daha guzelse xbox oyunlari dikkatimi cekmiosa baskasinin tam tersidir
    fanboycular ornegin ps3 yukseltip xbox360 ps2 haline sokarsa bu fanboydur bence
  • Fanboymu fanboy ne arar la forumda
    Fanboydan ziyade insanların kendi sahip oldugu görüşü dış fikirlere karşı körü körüne savunması sorun.Kabuklarımızı kırıp beğenmiceksekde birşeyi deneyip beğenmesek denemeden kestirip atmadan yapsak bence daha iyi olur.Ps3,Ps2,Ps1 sahibiyim ancak Xbox da alıcam yakında slim bekliyorum kolunun ergonomisi bana göre ps3 den daha iyi yani ds3 daha zor geliyo.Fanboyum diye ds3 forever demem.Ancak şarj olayı heavy raindeki kullanılabilirliğindede ds3 daha mantıklı yanı + ve - durumları iyi forumlar dilerim.
  • Kedi uzanamadığı ciğere mundar(mındar) dermiş.
  • Futbol dahil herşeyin fanboyluğu saçma geliyor bana.Teknolojideki düşüncem imkanlarım ölçüsünde en iyisine sahip olabilmektir.Şuan adı sanı duyulmamış bir firma cgi kalitesinde uygun fiyata bir konsol üretsin,şuan PS3 ve 360ımı satışa çıkarırım.Bana hizmet edebiliyorlarsa varlar,edemiyorlarsa yoklar...Bu kadar.
  • ilkokul çocukları için normal
  • Önüne gelen herkese fanboy demek de bir o kadar saçma

Kendine ait bir objeyi bir değeri savunmak fanboyluk değildir.
  • parayı sony microsoft kazanıyor benim onları savunmamın ne anlamı var savununca bana para vermiyorlar
  • O sana kalmış bi durum. Ben olaya para yönüyle bakmıyorum. Bu sadece Playstation ya da XBox ile ilgili bir durum değil.
  • Bir seyin sacma oldugunu anlatirken ondan daha sacma bir seyi digerine ustun gostermekde neyin nesi..
    Arkadaslarin cogu demis Fanlik neyin icinde ise , en ile alakali ise sacma bir olgu.
    Futbolu ve futbol takimlarini savunmussunuz. Onun fanligi iyiymis, mantikliymis..
    Tabi tv yada stadda kendine bir yer edinip bira yada cipslerle agizlari doldurup avazi ciktigi kadar ne oldugu farketmez (kaybetsin yada kazansin, gol olsun yada olmasin vs ) kufur etmek mi mantikli olan.. Ayagina bi kere top almamis kisilerin topu sadece tv den sahada gormus kisilerin ayagina bir top degmemis tiplerin mac izlerken ana baci ODA YAPILIR mili cumleleri mi daha mantik li ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.