Şimdi Ara

Konsollarda ''Tüplü TV'' Daha İyi Grafik Veriyor... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
18.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derdiniz nedir anlamdım ki, bırakın herkes görüntüyü neyde beğeniyorsa onda oynasın. Şunda daha iyi yok bunda daha iyi diye tartışmanın ne anlamı var ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 17 Mart 2009; 3:27:41 >
  • @ enn___

Bırak hocam cevap bile verme. Arkadaşlar toplaşmış, aralarından birisi laf yediğinde hepsi taarruza geçiyorlar. Eminim bir çoğu daha konunun nereden ve nasıl çıktığını bile bilmiyorlardır. Dediğim gibi cevap verme. Bu gibi konularda nedense tahrik eden değilde cevap veren ceza alıyor bu forumda. Biraz daha sakin.

Not : enn___ i tanımam etmem...

Konuya dönecek olursakta ; HD LCD ve normal CRT TV lerde PS3 oynamışlığım vardır. CRT lerdeki yazı ve grafiklerdeki yumuşatma olayı bana kalırsa görüntüyü çamurlaştırdığı ve keskinleştiremediği için oluşan tesadüfi olaylardır. Ha HD CRT ve HD LCD karşılaştırması yapabilirmiyim ? O konuda bir bilgim olmadığı için hangisi iyidir, hangisi kötüdür bilemem. Dolayısıyla yapamam.
  • ps3'ü rgb kablo ile normal tv'ye bağladım ama görüntü üst ve alttan kesildi video ayaralarını kurcaladım ama düzelmedi, ayrıca çok cızırtı geliyor bunun sebebi nedir?
  • level iyicene sacmalamaya basladi.dogan grubuna gectikden sonra agabeyleri gibi asparagas haber yaparak traj arttirmaya calisiyorlar.
  • Mantık belli tpülü tvsi olanlarda ps3 xbox360 alsın onlarda bizden dergi alsın oh mis para kazanalım
  • Arastirma yapilmis mi yapilmamis mi onabirsey demiyecegim! Lcd daha iyi veya daha kotude demiyecegim, diyecegim tek sey level dergisi amacina ulasmis anlasilan, adamlarin amaci reklam yapmak ve gayet de guzel bir sekilde yapmislar ve yapiyorlar da! sadece bu forumda degil baska buyuk bir forumda da gordum ayni konu, orda da ayni tarsitma ve her mesajda level dergisi..... evel dergisi..... yamadan duramadim. mazur gorun beni.

son olarak reklamin iyisi kotusu olmaz
  • 576i ve 1080i ve ya p karşılaştırması?
    Veya hdmi ve komposit karşılaştırması?
    Şaka mı bu ?
    Bizde mi levelda çalışsak ne yapsak ?
    Hiç değilse daha mantıklı ve gerçeğe dayalı makaleler hazırlarız.
    Bence makaleyi hazırlıyan editörün ve editörden sorumlu kişinin iş verimliliğinin sorgulanması ve gereğinin yapılması gerek.
  • Insan utanır gerçekten bunu yazmaya dergiye, Level adını görünce gerçekten hiç şaşırmadım, çoluk-çocuğu doldururlarsa dergiye, hem oyun incelemeleri cıvık, iğrenç bir anlatımla çıkar hem dergi günden güne kötüye gider, hem benim gibi yıllar boyu abonesi olanlar aboneliğini iptal eder hemde böyle abuk subuk haberler çıkar.

Xbox360 ı önce tüplü tv de sonra lcd monitörde en sondada lcd tv de (sırayla geçtim bunlara) kullandım tüplü tv daha iyi görüntü veriyor diyen arkadaşlarım varsa kendilerine hayatta başarılar diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enn__

quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon

ps3'ü rgb kablo ile normal tv'ye bağladım ama görüntü üst ve alttan kesildi video ayaralarını kurcaladım ama düzelmedi, ayrıca çok cızırtı geliyor bunun sebebi nedir?

dark dragon display setting altında> video output settings> altında ayarlama yapıp rgb seçtikten sonra en son 4:3 16:9 seçimini yapmayı denedin mi?
    ya da tv ayarlarından da kaynaklanabilir onu da dene...

4:3 ve 16:9 ayarlarını denedim ama görüntü ikisinde de üst ve alttan kesiliyor normal kablo ile sorun yok, ayrıca ses çok cızırtılı çıkıyor, kabloda mı sorun var anlamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Insan utanır gerçekten bunu yazmaya dergiye, Level adını görünce gerçekten hiç şaşırmadım, çoluk-çocuğu doldururlarsa dergiye, hem oyun incelemeleri cıvık, iğrenç bir anlatımla çıkar hem dergi günden güne kötüye gider, hem benim gibi yıllar boyu abonesi olanlar aboneliğini iptal eder hemde böyle abuk subuk haberler çıkar.

Xbox360 ı önce tüplü tv de sonra lcd monitörde en sondada lcd tv de (sırayla geçtim bunlara) kullandım tüplü tv daha iyi görüntü veriyor diyen arkadaşlarım varsa kendilerine hayatta başarılar diliyorum.

• lcd tv lere boşa para ödüyorsunuz arkadaşlar. bakın tüplü tv daha iyi görüntü veriyormuş. bende evdeki sony lcd tv mi satıp 55 ekran regal tüplü tv ye geçeceğim. aklımı seveyim aklımı
  • simdi size sunu soyleyeyim
    ben 1 yildir ps3 kullaniyorum ve sadece tuplude oynadim
    1 ay once kuzenim hdtv aldi ps3 ona bagladik (onunkini) ve bi daha kendi ps3ume bakmak bile istemedim yani o kadar fark var
  • Bu konu hala yaşatılıyormu yaw
  • Mesela Fifa 10 u tüplü tv de oynayın görüntü PS2 ile aynı gibi, birde HD tv ye takın sonra bakın.

Ben evde denedim hem HD tv ye hemde CRT tv ye bağladım fark inanılmazdı. CRT tv neredeyse PS2 gibi, HD tv ise inanılmaz net bir görüntü veriyordu.
  • CRT'de SD görüntü LCD'deki SD görüntüden daha iyi tabi. Ama sözünü ettiğimiz HD konsollarsa tüplü TV'de daha iyi görünüyor demenin bir anlamı yok. Alıntı yapılan yazıda CRT'nin doğal antialising yeteneğinden söz edilmiş, doğrudur.. ve hatta CRT'nin kontrastı da her zaman daha doğaldır, ama doğal kontrast meselesi oyunlara pek katkıda bulunmaz. Neticede evet, CRT'de görüntü gerçeğe daha yakın görünür, ama düşük çözünürlüğü nedeniyle detayları gösteremediği için, özellikle yüksek çözünürlük için tasarlanmış oyunlarda gözü yorar ve bazı detayları hiç gösteremez. Kesinlikle CRT'de HD oyunlar oynanabilir, ama HD görüntünün yerini tutmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luisliu -- 6 Kasım 2009; 17:59:10 >

• bende 2 ay öncesine kadar 2 sene tüplüde oynadim yeni full gd tv aldim ve yaninda hd kablo aldim ilk normalle bagladim tvye bayagi fark vardi sonra hd kabloyla bagladim resmen ps3 yeniden dogdu 2 senedir bosuna ps3 oynuyormusum dedim mükkemel oldu kuzenime gidiyorum ara sira tüplü tvsi var oyniyamiyorum bayagi fark var
  • ARkadaşlar lütfen ya 3 ay Tüplü tv ile PS3 kullanmış biri olarak ne alakası var

Alacaksın FULL HD iyi bir TV bak bakalım tüplüde oynarmısın bir daha

Sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Anlatamıyorum Galiba Dergiden Aktarılan TESTi Gösterdim Size Anlatamıyormuyum Yada Anlamak İşinemi Gelmiyo Ozaman Git Test Merkezine Mail At LeveL Sitesinde Yazıyor Adres , Çözünürlük Konstrat Renk Ayarları Vs Vs Hd Tv nin Yanına Bile Yaklasamaz Zaten, Haber Dikkatimi Çekti Ve Bizdaki HD dede Bu Olayların Olması Konuyu Çarpıtmayalım Lütfen Konu Hakkındaki Yorumlara Devam..

LEVEL yazıyosa boçvermek lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Anlatamıyorum Galiba Dergiden Aktarılan TESTi Gösterdim Size Anlatamıyormuyum Yada Anlamak İşinemi Gelmiyo Ozaman Git Test Merkezine Mail At LeveL Sitesinde Yazıyor Adres , Çözünürlük Konstrat Renk Ayarları Vs Vs Hd Tv nin Yanına Bile Yaklasamaz Zaten, Haber Dikkatimi Çekti Ve Bizdaki HD dede Bu Olayların Olması Konuyu Çarpıtmayalım Lütfen Konu Hakkındaki Yorumlara Devam..

LEVEL yazıyosa boçvermek lazım....

• Oğlum bu ney lan [:)] Cümledeki her harfi büyük yazmışım. Eskiden bu kadar kötü yazdığımı tahmin etmezdim. Ergenlik işte.. Şimdi yaş 30'a dayandı. :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.