Şimdi Ara

Konsollarda ''Tüplü TV'' Daha İyi Grafik Veriyor... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
18.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende tüplü tv var ps3 alacam yanında fıfa 09 veriyorlar acaba görüntü nasıl olur kötümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: C-TRanger

LCD TV
     Konsollarda ''Tüplü TV'' Daha İyi Grafik Veriyor...

TUPLU TV

normal hdler icin durum bu, hd crt lerin iyi olması kesin gibi ama malesef cok gec kaldılar, keske piyasayı bu kadar lcd lere teslim etmeselerdi. hd crt en iyisidir.

• Benim de anlam veremediğim şey ; Mesela dikkat edin bir divx filmi önce pc'deki LCD den izleyin sonra aynı filmi cd ye basın divx playerinizde tüplü tv de izleyin
    Ben çok dikkat ettim Tüplünün performansı çok daha iyi bu durumda.Ben demiyorum ki tüplü LCD den daha iyi hatta PS3'te sonuç tam tersi oluyor ama böyle de bi çelişki var divx izlerken.
    Mutlaka deneyin farkı hissedeceksiniz (reklam gibi oldu ama neyse)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

LCD TV

TUPLU TV

normal hdler icin durum bu, hd crt lerin iyi olması kesin gibi ama malesef cok gec kaldılar, keske piyasayı bu kadar lcd lere teslim etmeselerdi. hd crt en iyisidir.

hicbir tuplu tv boyle goruntu vermez
    verir tabiki eger ps2 oynuyorsaniz
    gt5p oynadim tuplu tvde kesinlikle boyle degil
    kim yaptiysa fotosoparin dozunu kacirmis

• O üstteki görüntülerde oynama var ben lcd ve tüplüde oynadım bu oyunu tüplüde bu kadar kötü değildi
    Ayrıca 2resimdede arabanın hızı saniyeler vs herşey aynı nasıl bir çelişkidir
  • bende inandim
  • Lcd ve tüplü tv lerdeki anlık görüntüleri nasıl kaydediyorlar?

Resim çekerek mi?
  • @hdload

Televizyonun markası nedir?Görüntü çok iyi
  • bende gecen hafta sonu LG LCD aldım.... tuplu tvdekinden daha iyi performens aldım. butun detayları gorebiliyorum. bence detay herseydir :) hdmi ile super goruntu veriyor.
  • Anar ve fbgrkm...

arkadaşlar o resimleri ben yaptım ps'de... ama onu yaparken ki amacım 'tüplü tv bu kadar kötü görünüyor' demek değildi. sadece örnek görüntü olsun, aracın gösterge panelindeki olayı anlatabileyim diye yaptım. (ilk sayfada o resimlerden önceki mesajımı okursanız anlarsınız ) tüplü tvde ayrıntıları göremiyorsunuz... mesela gt'de hız saatindeki numaralar tüplü tvde bulanık gözükürken lcd'de net olarak gözüküyor... (her iki sistemde de oynadım ordan biliyorum... ) ancak benim bahsettiğim tüplü tv, 480p gösteren normal tüplü tv... mevzu daha sonra hd tüplü tvlere geldi... reca edecem bu manasız konuyu tekrar hortlatmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 16 Mart 2009; 10:07:23 >

• Hep söylüyorum Tüplü TV'nin LCD'den farkı sadece canlılıktır..Tüplü TV'de ne kırılmalar olur ne da başka birşey renkler LCD'ye göre soluktur..Yani Tüplü TV PS2 grafik kalitesinde kötü mötü gerçekten yalan...RE5'de coştu zaten TV' yaaa :D Hele de bazı resimler koyuyorlar Tüplü TV bulanık Lcd tv gıpgıcır tamam LCD de gıcırdır ama Tüplü TV'de bulanık olması mantıklımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 16 Mart 2009; 10:11:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Hep söylüyorum Tüplü TV'nin LCD'den farkı sadece canlılıktır..Tüplü TV'de ne kırılmalar olur ne da başka birşey renkler LCD'ye göre soluktur..Yani Tüplü TV PS2 grafik kalitesinde kötü mötü gerçekten yalan...RE5'de coştu zaten TV' yaaa :D Hele de bazı resimler koyuyorlar Tüplü TV bulanık Lcd tv gıpgıcır tamam LCD de gıcırdır ama Tüplü TV'de bulanık olması mantıklımı?

Ya millet çekemio işte, alıo 3000 liraya full hd tv, ondan sonra gelip tüplü tv ps2 ayarında dio.

Kendisi de muazzam bi fark olmadığını biliyor halbuki

Ne zaman 106 hd ready lcdler 600-700 dolaylarına iner biz de alırız bi lcd oynarız

• quote:

Orjinalden alıntı: 720p

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Hep söylüyorum Tüplü TV'nin LCD'den farkı sadece canlılıktır..Tüplü TV'de ne kırılmalar olur ne da başka birşey renkler LCD'ye göre soluktur..Yani Tüplü TV PS2 grafik kalitesinde kötü mötü gerçekten yalan...RE5'de coştu zaten TV' yaaa :D Hele de bazı resimler koyuyorlar Tüplü TV bulanık Lcd tv gıpgıcır tamam LCD de gıcırdır ama Tüplü TV'de bulanık olması mantıklımı?

Ya millet çekemio işte, alıo 3000 liraya full hd tv, ondan sonra gelip tüplü tv ps2 ayarında dio.

Kendisi de muazzam bi fark olmadığını biliyor halbuki

Ne zaman 106 hd ready lcdler 600-700 dolaylarına iner biz de alırız bi lcd oynarız

Niyetim kimsenin zevkini eleştirmek değil parası vardır alır ama Tüplü TV'lerde bir hiç değil PS3'ü aldığımdan beri neredeyse bütün exclerini falan oynadım gözlerim LCD TV aramadı :)

• puhahah hiç güleceğim yoktu... bu yazılanları yavaş yavaş ve tane tane okumanı öneriyorum.. belli ki hızlı ve anlamadan okuyorsun...

1-) Bu güne kadar hiçbir zaman 'ps3 tüplü tv'de kötü görüntü verir, grafikler PS2 gibi olur' demedim. 5 ay 37 ekran tüplü tv'de oynadım oyunları... Gayet canlı ve güzel grafiklerle... Hatta ps3 almak için bana danışan ve 'hocam nedir bu ps3 lcd ilişkisi.. hd tv almayınca grafikler kötü mü olur?' diyen arkadaşlara kesinlikle böyle birşeyin olmadığını, 'tüplü tv kullanırsak görüntünün ps2 görüntüsü gibi olacağı' veya benzeri ibarelerin yanlış olduğunu anlattım..

2-) Konu açıldığında mevzu tüplü tv (normal piyasada yaygın olan 480p görüntü veren) idi. Sonra HD CRT konuya dahil oldu..

3-) Benim savunduğum ve mesajlarımda anlatmak istediğim olay; -mesajlarımlarımda daha açık nasıl yazabilirdim bilmiyorum ama anlaşılamamış- tüplü tv'de ayrıntı kaybı olacağı...

4-) Foyanın meydana çıkması diye bir olay söz konusu değil. benim o resimi yapmamdaki ve koymamdaki amaç gösterge panelindeki ayrıntının nasıl kaybolduğunu anlatabilmekti... yoksa biraz zeki bir insan iki resmin de aynı olduğunu, ps yardımıyla bozulduğunu anlar zaten... Ancak burda amaç, dediğim gibi 'ayrıntı' olayını göstermek.. resimleri farklı tv'lerden çekilmiş gibi göstermek değil...

daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum... selam olsun...

Bu da resimleri koymadan önce konuya attığım ilk mesaj...

quote:

tüplü tv'de görüntüler daha az kırıksız olabilir ama ayrıntılardan mahrum kalırsınız... mesela tüplü tvde GT5P kokpit kamerasında araçların saatlerindeki (hız, devir vs.) yazılar/rakamlar bulanık görünürken yüksek çözünürlükte net ve okunabilir oluyor. veya oblivionda tüplüde item menüsünde simgeler nokta gibi ve ne olduğu anlaşılmazken, yüksek çözünürlükte çok net ne oldukları anlaşılıyor.. (oynadığım oyunlardan örnekler verdim...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 16 Mart 2009; 12:36:37 >

• konsolu olmayan konsolu kötüler
    hdtvisi olmayan tüplü tvyi över bu ne ya şaka mı
  • Bu vakitten sonra Hd olsun olmasın çalışma masasının üstüne 32" CRT koymak isteyen varsa onu tebrik ediyorum.
  • 1- Kıvıran falan yok. O resmi koyduğum zaman ilk mesajımla beraber bakıldığında gayet de net anlaşılıyordu anlatmak istediğim. Gayet anlaşılırdı.. Bu kadar zaman geçip konu doğru dürüst okunmadan mevzu resime gelince açıklama gereği duydum, çünkü üzerinden zaman geçti.... (Ayrıca benim attığım resimden önce aynı şekilde açıklama yapılmadan atılan yazı resmi var.)

2- Bu cevabın benim yazdığım 'ikime' bir cevap olamıyor... HD CRT 2. sayfadan itibaren konuya dahil oldu.. ilk başta mesaj yazanların tümünün kastettiği 480p tüplü tv idi

3- Aynı çözünürlükteki tvlerden bahseden kim... ben 480p tüplü tvden bahsediyorum.. konuda ilk konuşulmaya başlanan

4- O bahsettiğin insan, konuyu en baştan sonuna kadar okursa ve herkesin yorumlarını ele alırsa bir fikir sahibi olacaktır. sen kafanı yorma...

• Hd crt ler lcd tv lere göre hızlı sahnelerde daha başarılılar ama lcd tv ler gibi hd de gösterişli değiller bence ....
  • Hocam bide full hd lcd fiyatları manyak düştÜ. İmzamdaki Samsung u 650 dolara aldım. 670 dolara 100 hz full hd lg32lg7000 satılıyor daha ne olsun?
  • arkadaslar bende 72 ekran tuplu tv var cözünürlügü nedır nasıl bakabılırım??????
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.