Şimdi Ara

KONSOL FİYATINA OYUN DEVRİ BAŞLIYOR [ANA KONU] [Güncel Bilgiler Burada] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
10
Favori
43.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • braveheart655 B kullanıcısına yanıt
    çok film izliyorsun hocam. net söylüyorum hiç bir şey olacaği yok. eylul ekimde yeni cikan oyunlarla oyun fiyatlari 400 bantina oturur. istiyende alip oynar. olacaği bu. bunun dişinda fazla beklentiye girme üzülürsün. oyun fiyatlarinin artacaği gün gibi belliydi hocam.evinde kullandigin elektirikden içtiğin suya kadar hersey zamlandi. hak hukuk ariyacaksan bunlari sorgula niye zamladi diye.



    ayrica ac 1 gecede zamlandi diye yaygara yapanlar geçen dönemlerde psn hatasi yuzunden ucuza veya bedava oyun alanlar sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    hocam bu arkadaş parasinin pul olduğunda bihaber alamadiği oyunun derdine düşmüs salliyoda salliyor. halbuku birazcik araştirsa oyunlarin en ugun bizim psn de satildigini görecek. sanki oyunlar turkiyede yapiliyor euro bağli yukselmesi cok normal. yerel fiyatlandirma falan diyo sanki 100liraya satacaklar. bizim alim gücumuze göre fiyat politikasi imkasiz çunku oyunu biz yapmiyoruz. napcaklar 300e alip 150yemi satacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Dostum fiyatların artacağını ben de defalarca söyledim çeşitli konular altında. Ama AC Odyssey mesela 2 gün 209 Dan satıldı, steam ile aynı fiyata. 2 gün sonra fiyatı artarak Xbox ile aynı oldu. Bu fiyat değişimi 2 gün sürdüğü için sistemde bir hata olmuş olamaz. Steam de 209 TL'den satılıp kar edilebildigine göre Psn de de pek ala edilebilir. Hadi diyelim ki PlayStation in maliyetleri steam den fazla ama madem maliyet muhasebesi yapılıyorsa fiyat birebir Xbox ile aynı olmamalı. Nerden baksanız tutarsızlık.

    Tabii yine de problem bende. Bir tarafta ehonomi coğh eyi diyen bir tayfa, öbür tarafta eee adamlar ne yapsın diyen tayfa ben de ortada su şişesi gibi Rekabet Kurumu falan diyorum. Sorun bende kusura bakmayın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aral kendine kesilen cezayı fiyatlara zam yaparak 'oyunculardan' çıkardı, millet hala boş hayal peşinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Iyi madem hakkinizi aramayin o zaman. Hatta hakkinizi sizin yerinize arayacak insanlara da ahmak gozuyle bakin

    Allahtan astronot falan henuz cikaramadik. Bu kafayla uzayi bozmustuk simdiye kadar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayın kardeşim zorla değil, eskiden ben de alırdım son 2 yıldır illa ki %50-60 indirimler yapıldığın da alıyorum. daha god of war'ı 3 gün önce 134'e düşünce aldım. spider , rdr2 vs hepsini indirime girince alacağım ha şimdi ha 3-4 ay sonra oynamışım ne fark eder. Bu fiyatlara param olduğu halde hak etmediği için vermiyorum kusura bakmasınlar.
  • Meraklısı için uygun bir fırsat var.

    Jrpg türünü sevenler için Dragon Quest 11 ön siparişte 179TL.

    Oyun neredeyse 8-9 ay önce ön siparişe açıldı. İlk açıldığı fiyattan satılıyor hala. Oyun 4 Eylül'de çıkacak. Çıktığında büyük bir fiyat güncellemesi gelecektir büyük ihtimal. Çünkü Avrupa'da 60 euro fiyatıyla ön siparişte.
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Online oynamak için alıyoruz, aylar sonra alınmaz ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suçu Sony'e veya Sony Türkiyeye atanları anlamıyorum. Bu ekonomi ile oyun oynamak lüks. İster kabul edin, ister etmeyin. Ama fiyatlar böyle olmak zorunda. Ekonomi düzelmezse daha da artacak.

    Savunma olarak şu ülkede yok şu kadar gibi yorumlar görüyorum. Bu her ülkede yapılamaz. Hesaplanan potansiyel bir alıcı var, onu geçtim bu kadar indirimin yapılabileceği bir kota da mutlaka vardır. Alım gücü düşük her ülkede düşük fiyattan satış gibi bir şey olamaz. Üreticininde kazanacağı para gözetilmeli, hakkıdır.

    Oyun üretip bundan kazancınızın yarısının vergiye,satılan platforma gittiği zaman oyununuza indirim yapılıp yapılmamasını ne kadar isteyeceğinizi düşünün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

    Online oynamak için alıyoruz, aylar sonra alınmaz ki
    Aga asosyal takılacaksın o zaman. Gerçi çevrimiçi oynamaya alışmış olan birisi için zor ama vaziyet ortada. Ben oyun piyasasını bir sene geriden takip ediyor ve sırf indirim kovalıyorum. Zaten senede aldığım oyun ortalama üç ya da dört.
  • ulan oyun yapanın suçu ne? Adamın umurunda mı tl nin değer kaybetmesi?
  • F1 2018i 209a aldım preorderla şimdi fiyatı 299 olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzadı gitti fiyatlar tadımız tuzumız kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyat artışları devam ederse sony kendi ayağına sıkar bir çok kişi xbox'a geçer
  • avrupada standart kutulu oyun fiyatı 70 euro. şuan ki kurla euro 7, 490 tl ediyor. dijital de 60 euro olması. O da 420 tl ediyor.

    https://www.amazon.de/PlayStation-Pro-Spider-Man-DualShock-Controller/dp/B07FZ4YTTN/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1535315806&sr=8-3&keywords=ps4+spiderman

    spider man pro edition fiyatı 500 euro. almaya kalksak 3500 tl :D şaka gibi valla. 4 olsa euro 2000 tl e alınırdı herhalde. ben o yüzden çok garipsemiyorum fiyatları




  • elbiskuha kullanıcısına yanıt
    hocam avrupadaki digital oyunların 60 euro oldugunu nerden çıkardın 70 eurodan satılıyor

    KONSOL FİYATINA OYUN DEVRİ BAŞLIYOR [ANA KONU] [Güncel Bilgiler Burada]
  • Elimde ki oyunlar uzunca yeter bana.
    ea premium gelse onuda alırım daha da para vermem
    pass aboneliği ucuz ve güzel bu ara da
  • Bazı arkadaşların anlamakta zorlandığı bir konu var. Şimdi bu oyunlar dijital. Yani üreticiye her satılan kar. Sen bu ülkede bölgesel fiyatlandırma yapmazsan, tüketici bu ürünü alamayacak. Ama sen açgözlülük yapmaz da tüketici dostu davranırsan, bu ülkedeki kullanıcıdan 60 değil de 40 dolar kazanırsın ama kazanırsın. Diğer türlü bu tüketici ya ürünü almayacak, ya da indirim bekleyerek tam fiyattan alabilecek tüketiciyi de indirime iteceksin. Firmalar Türkiye pazarını çok sallamadıklarından ( özellikle Sony'nin stüdyosu olmayan firmalar ) bu pazarı iyi okuyamıyorlar diye düşünüyorum.

    Dijitalleştiğimiz çağda kurla çarpıp fiyat etiketini yapıştırma devri bitti diye düşünüyorum. Steam bunu şu ana kadar çok güzel uyguladı. Ayrıca adamların belirttiği çok güzel bir şey var. Kurun artması, alım gücünün de arttığı anlamına gelmiyor. Microsoft da bence bu pazarda sağlam işler yapmaya başladı. Sony biraz tekelliğin verdiği rahatlıkla istediği gibi at koşturuyor ancak bu politikayla Türkiye pazarında daha fazla bu başarıyı sürdürmesi çok zor görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dysquest -- 27 Ağustos 2018; 3:15:22 >




  • yanlış biliyormusum hocam. anlatmak ıstedıgımı bu daha da kuvvetlendırıyor o zaman+ 10 euro daha
  • Şuan için 1 yıllık plus kaldırılmış psn'den. Güncelleme olabilir fiyat olarak belli olmaz bekleyip görelim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.