Şimdi Ara

Komünist-Ülkücü-Devrimci-Sosyalist-Sağcı-Solcu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
50.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaotika

quote:

İslamdan ve Türklükten gelen genleri ile dünyaya nizam vermeye talipdirler.

Türklükten gelen genleri anladım da islamdan gelen genler nasıl oluyor, biyolojik olarak bunun açıklaması var mı.

İkincisi dünyaya nizam vermek ne demek? Dünyaya hakim olmak, polis gibi jandarma gibi mi olmak. Yani Amerika gibi mi. O zaman Amerikadan ne farkımız kalır. Diyebilirsiniz "Amerika işgalci ve kalleş, biz onlar gibi olmayacağız". Peki dünyaya nizam vermek daha başka nasıl olacak. Başka türlü olacağının somut dayanağı nedir. "Biz müslümanız, müslümanlık iyilik ve kardeşliktir" deseniz bile bu havada kalan bir söylemdir. Somut bir dayanağı yoktur. Amerikalılar da aynı şeyi söylüyorlar "Biz dünyaya demokrasi dağıtıyoruz" diyorlar. Sonuç olarak "işgalci ve kalleş" olunmadan dünyaya nasıl nizam getirilecek. Bunun başka yolu yok ki?

Üçüncüsü nasıl oluyor da başka bir etnik milletin dinine ve kültürüne sımsıkı sarılarak "Milliyetçi" olunuyor.

islam geleneği ve türklükten gelen genleri diyelim hatamı düzelttiğin için sağol

işgal etmek şart deil dier ülkelerin bize yaptıgı gibi bizde kültürümüzü ihraç edebiliriz.Ya da işgal etsekte gittiğiniz yerde Amerika gibi tecavüz halka tahrik vb. kötü uygulamalara gitmesseniz o kadarda sorun olmaz.Her işgal eden kalleş deildir ve her işgal eden kalleşlik yapacak diye bir şart yoktur. ayrıca askeri olmasada diğer devletleri ekonomik siyasi vb açılardan işgal etmesseniz sizi bi eden bulunur.

İslam dini ise evrensel bir dindir.Başka bir milletin deildir.Arabistan yarım adasında ortaya çıkması Arapların olduğunu göstermez.Zaten onların eline kalmadığı ve Osmanlı ile eski dönemlerdeki zirvesine ulaştığı bir gerçektir.

• akın48http://www.hababam.nl/forums/archive/index.php/t-37506.html

kaynağın güzel ama içi boş aslanım hep asparagas...
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR
    @yenitürkü;Arkadaşım Ben Ankara Gazi'de Okudum.Nasıl bir Üniv oldugunu bilirsiniz....Tarihçesinde kimlerin oldugunuda...Ben şimdiye kadar dergi satıldıgını zorla değil bir yerde Toplanıp Kuran okunduğunu ilkkez senden duydum arkadaş...ne ilginçtir sol görüşlüler hayal dünyasında yaşadıklarını yine ispatladılar...Çakmak mevzuuna gelince...Her kasa elmadan 1-2 çürük çıktıgı doğrudur...bende bu tarz olaylara şahit oldum görev aldığım o yıllarda bu tip insanları zaaflarını tekrar duyamaz hale getirmişliğim tecrübeyle sabittir...yanlız Bak herseye amenna ama hiçbir zaman 1 kişiye 10 ,1kişiye 20 kişi girmedik...Bu bir şereften mahrum bir davranış olup tamamen yalandır...ya hadi görüşlerimiz zıt tamam ama bu karalama nedir ben ne kaliteli solcular gördüm ya ayıp sizlere...

Dergi satılıyor benden öğrenmiş ol o zaman. Üstelik güncel birşey olsa içim yanmaz, 2004 ten kalma dergiler 5-10-20 ytl arasında değişsen fiyatlarla...

Kantin basmak, okul basmak ankara universitesinde sıkça oluyor. Özellikle kuran okunan ı bulmak için internette çok aradım ama bulamadım fakat eksi sözlükte ve çeşitli sitelerde bir sürü başka baskın haberi çıkıyor. HATTA KİME SORSAN SÖYLER BİR BASKIN hani görmemek duymamak için gözleri kapatıp kulakları tıkamak gerek....

Evet sol görüşe baya bi yakınlaştım sayenizde... Burada 2005 yılında yazığım yazıları bulursanız ülkücü-Milliyetçi bir insandım. Bir noktadan sonra düşünceler ve uygulamalar arasındaki uçurumdan dolayı tiksinti basıyor.

Dediğim gibi 1 kişiye 10 bir kişiye 20 sen görmemiş olabilirsin. Bu olmadığı anlamına gelmez. Zaten Liseden uniye gelince gaza gelip ne oldum delisi olan tipler asla 1-2 kişi iken kimseye gık çıkaramazlar. Tutup boynunu çıt diye kırasın gelecek tipler 20 kişi olunca tabi sen şunu yap sen bunu yap sen buraya geç demeye başlıyorlar vatan millet adına. Üstlerine vazife olmayan işleri üstleniyorlar nedense.

Bende kaliteli çok solcu gördüm ama kaliteli ülkücü(entellektüel bilgi sahibi) 2-3 tane yi geçmez heralde...

• Muhammed'in P*çleri lafını ilk defa internette görmüştüm...İnanamadım hemen "Konu dışına" bir konu açarak bunu benden yaşça büyük olan ve o günleri yaşamış insanlara ulaşabileceğimi düşünerek sordum...Üyelerden biri direk;

"Böyle şeyleri Camilerin duvarlarına yazarlardı...Hatta bir seferinde caminin duvarında yazılan bir yazıyı silmeye kalktığımda mahallenin bekçisi beni engelleyerek 'Benim başımı derdemi sokmak istiyorsun o yazıyı silme' dedi..." (Konuyu araştırabilirsiniz,Silinmiş olma olasılığıda söz konusu)

Gruplar birbirlerinin değer verdikleri şeylere laf söylemiş olma olasılığı yüksek...

Nasıl Gazi'deki yaşanmış yada yaşanmamış olayları internetlerden okuyup,burada ekşi sözlükleri kaynak gösterip inanırsanız,Muhammed'in P**leri olayınada inanmanız gerekmez mi ?? Eğer siz bu lafların duvarlara yazılmış olmasına inanmıyorsanız,sizinle zıt görüşlü arkadaşlarında Gazi olaylarına inanmamasını normal karşılamanız gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 12 Nisan 2008; 0:30:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Muhammed'in P*çleri lafını ilk defa internette görmüştüm...İnanamadım hemen "Konu dışına" bir konu açarak bunu benden yaşça büyük olan ve o günleri yaşamış insanlara ulaşabileceğimi düşünerek sordum...Üyelerden biri direk;

"Böyle şeyleri Camilerin duvarlarına yazarlardı...Hatta bir seferinde caminin duvarında yazılan bir yazıyı silmeye kalktığımda mahallenin bekçisi beni engelleyerek 'Benim başımı derdemi sokmak istiyorsun o yazıyı silme' dedi..." (Konuyu araştırabilirsiniz,Silinmiş olma olasılığıda söz konusu)

Gruplar birbirlerinin değer verdikleri şeylere laf söylemiş olma olasılığı yüksek...

Nasıl Gazi'deki yaşanmış yada yaşanmamış olayları internetlerden okuyup,burada ekşi sözlükleri kaynak gösterip inanırsanız,Muhammed'in P**leri olayınada inanmanız gerekmez mi ?? Eğer siz bu lafların duvarlara yazılmış olmasına inanmıyorsanız,sizinle zıt görüşlü arkadaşlarında Gazi olaylarına inanmamasını normal karşılamanız gerekir...

Bu uydurmadır dediğim gibi eğer üniversite duvarına hele hele cami duvarına yazsalardı emin ol gazetelerde çarşaf çarşaf çıkardı resmi uyduranda güzel uydurmuş belge göster diyorum dandik dandik google yazıp çıkan 3-5 ülkücü sitesinden kopyala yapıştır yap böyle olmaz

• Artık bu konulara yorum yazmaktan bıktım, usandım.Kayıtsız kalacağım bu sefer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

quote:

Muhammed'in P*çleri lafını ilk defa internette görmüştüm...İnanamadım hemen "Konu dışına" bir konu açarak bunu benden yaşça büyük olan ve o günleri yaşamış insanlara ulaşabileceğimi düşünerek sordum...Üyelerden biri direk;

Bu uydurmadır dediğim gibi eğer üniversite duvarına hele hele cami duvarına yazsalardı emin ol gazetelerde çarşaf çarşaf çıkardı resmi uyduranda güzel uydurmuş belge göster diyorum dandik dandik google yazıp çıkan 3-5 ülkücü sitesinden kopyala yapıştır yap böyle olmaz

1)Zaten inanmak zorunda değilsiniz..O sizi bağlar...
    2)Sorumu sorduğum site Donanimhaber Konu Dışıydı..
    3)Eğer Gazideki olayların güvenilir bir belgesi yoksa bu konuda da belge sorgulamanız ilginç...

Resmi belgeler herşeyi yazmaz...Gazeteler herşeyi yazmaz..Yazdığı herşeyinde doğru olmayabileceğini bilmeniz gerekir....Bunu içinde bulunduğumuz dönemde sıkça görebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 12 Nisan 2008; 1:09:41 >

• ülkücülerin Türk Ordusuna hakaretleri
     Komünist-Ülkücü-Devrimci-Sosyalist-Sağcı-Solcu

kendilerine ülkücü diyen bu çapulcu güruhunun milliyetçi olmadığını, milliyetçilik kisvesine bürünüp şeriat amacı güttüklerini yazıp, çizdim. Bu yüzden de bana şüphe ile bakanlar oldu; dış güçlerin maşası olduğum söylendi. Buyrun belgesini. Bunlar kendi sitelerinde cahilce gerçek yüzlerini belli etmişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akın48

ülkücülerin Türk Ordusuna hakaretleri

kendilerine ülkücü diyen bu çapulcu güruhunun milliyetçi olmadığını, milliyetçilik kisvesine bürünüp şeriat amacı güttüklerini yazıp, çizdim. Bu yüzden de bana şüphe ile bakanlar oldu; dış güçlerin maşası olduğum söylendi. Buyrun belgesini. Bunlar kendi sitelerinde cahilce gerçek yüzlerini belli etmişler.

Tepki alabilirim ama çoğu söyledikleri doğru bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 12 Nisan 2008; 8:51:38 >

• quote:

Ülkücüler gerçek Türk milliyetçileri değildir zaten.
    Dinin karıştırıldığı milliyetçilik mi olur...

• quote:

quote:

Tepki alabilirim ama çoğu söyledikleri doğru bence...

sebataistlerden bahsedilmiş...Bence de doğru görülmesi gereken bir gerçektir ;Atatürk'den sonra gelen kumandanların hayatı araştırıldıgı zaman nelerin çıkacağı apaçık ortadadır....

yenitürkü;

Biz bu yola işkence çekmeyi ölmeyi göze alarak girdik bırak yani provakatiflerden dolayı davamızın kirlenmesini...
    Yani 2günde dönmedik hayatımızı adadık..
    Bizler,hiçbir zaman 1 kişiye 10 kişi dalmadık ama bizim yandaşlarımıza sürekli ailesinin kız arkadaşının yanında 10 20 kişi sataşıldığı çok oldu...Belli ki bunları görmemek için kapatmıssın gözünü kulağını..

liseden çıkıp ünv gelince ne oldum delisi olan çoktur hemde 2 taraftan...bizler içlerinden adam olabilecek niteliktekileri seçip düzeltirdik....Çok oldu dediğin tarzda yandaşımız gibi görünen yukarda ki mesajlarımda oldugu gibi öğrenim hayatına ara verenler bile oldu içlerinden.

shady_TR

Ağzına sağlık

akın48 2-3 kez sordum anlayışın nedir? diye değil mi hala saptır babam saptır yapıyorsun konuyu

okyanus;Türkçüleri Turancıları araştır Onlara Alparslan Türkeş tarafından ayrı bayrak bile hazırlattırıldı Din'i milliyetçiliğin dışında tutup sadece Türkçülük yapanları simgelemek için mavi zemin üzerine hilal ve onun içinde kurt seçildi araştır anlarsın..

• Benim çevremdeki ülkücülerden öğrendiğim ülkücülük : Top sakal bırakmama bırakana saldırma, Uzun saçlılara kötü gözle bakma, Küpe takan erkekleri her anlamda acımasızca sorgulama ve saldırma,kızasacası başkalarının görüşlerine saygı göstermeme,Türk halk müzğünden başka müzik dinleyenleri vatan haini olarak görme (özellikle rap rock) ve özgürlükleri kısıtlama anlayışıdır.
  • @clio_tr

quote:

liseden çıkıp ünv gelince ne oldum delisi olan çoktur hemde 2 taraftan...bizler içlerinden adam olabilecek niteliktekileri seçip düzeltirdik....Çok oldu dediğin tarzda yandaşımız gibi görünen yukarda ki mesajlarımda oldugu gibi öğrenim hayatına ara verenler bile oldu içlerinden.

İçinde seninde bulunduğun grup seçiyosa bu adamları, zaten anladım ben bu insanlardan bi yol olmayacağını. Burda heralde seni en iyi ben tanıyorum. Nası bi kişiliğe sahip olduğunuda biliyorum. Yani srnin seçtiğin adamdan ne Türkiye'ye ne dünyaya bi hayır gelmez.
  • Nedir bu bir görüşün askeri olma sevdası genç vatandaşlarımızda ??

Ne ülkücü olun ne sosyalist nede cemaatçi.

Sadece Türk olun.Bu vatanı ileri götürmek için çalısın.

Unutmayın bir görüşü benimseyip o görüşü savunmak için örgütlenen insanlar elbet birgün karşıt düşünceye sahip insanlarla karşılaşacak ve çatısacaktır. Bakınız 80 ler solcu sağcı savaşları bakınız yaşadığımız zaman türbancılar laikçiler.

Bunlar Dış güçlerin ülkeyi karıştırmak için ortaya attığı basit ama öldürücü oyunlardır.

Sadece Türk olun. İster Müslüman Türk ister Hristiyan ister ateist Türk.

İşte süper güç olmanın formulu budur.
  • @Brooklyn ilk mesajın 2.yle çelişiyor,Eğer rock dinyene saldırsalardı Ahmet Şafak ,Zafer İşleyen olmazdı değil mi?

uzun saç küpe olayına gelince ben Erkeğin erkek gibi takılar takıp ,tavır almasından yanayım fakat herkesin saçı beni bağlamaz tabi ki...yine bakınız Ahmet Şafak ve Zafer İşleyen'inde saçları uzundur yani ilk mesajda ki ülkücüler nasılsa yada sen nasıl anladıysan...

@arukad Sen her zaman haklısın yaşasın sizin devriminiz davanız liderleriniz

Brooklyn 2.mesaja gelince sol görüşlü Türk vatandaşlarımızın bir kısmı Maocu leninci olanlar yani Türk lidere sahip olmayanlar yaşasın Halkların kardeşliği diyen Türk'ler mi süper güç olacak?yani her zaman çomak sokan taraf çıkar adamlar halen uyuyor halen uyuyor..

• quote:

@Brooklyn ilk mesajın 2.yle çelişiyor,Eğer rock dinyene saldırsalardı Ahmet Şafak ,Zafer İşleyen olmazdı değil mi?

uzun saç küpe olayına gelince ben Erkeğin erkek gibi takılar takıp ,tavır almasından yanayım fakat herkesin saçı beni bağlamaz tabi ki...yine bakınız Ahmet Şafak ve Zafer İşleyen'inde saçları uzundur yani ilk mesajda ki ülkücüler nasılsa yada sen nasıl anladıysan...

Arkadasım ben sadece gördüklerimden çıkarttığım izlenimleri yazdım. Hepsi öyledir demiyorum ama hepsini toplayınca ortaya boyle bir kare çıkıyor.
  • @clio_TR

quote:

Brooklyn 2.mesaja gelince sol görüşlü Türk vatandaşlarımızın bir kısmı Maocu leninci olanlar yani Türk lidere sahip olmayanlar yaşasın Halkların kardeşliği diyen Türk'ler mi süper güç olacak?yani her zaman çomak sokan taraf çıkar adamlar halen uyuyor halen uyuyor..

Sen zaten brooklyn'in yazdığı mesajı anlayamamışsın. O öyle bir şey dememiş. İki tarafada diyoki. Bırakın bu işleri zaman kaybından başka bir şey değil. Sadece cumhuriyetine saygılı Türkler olun ki ancak öyle ilerleyebilir diyo. Leninci Maocularla ilgili bir şey söylemiyo. Olayı hemen komünistlere bağlama. Aynı mesajdan bunu çıkarabildiysen şunu da çıkarırsın, ülkücü faşistler mi kurtaracak bu ülkeyi.
    Sen görmek istediğinden başka bir şey görmüyosun. Biraz olaylara objektif bak belki biraz bir şeyler öğrenirsin. Sadece tek taraflı bakma.

Bu arada Brooklyn'in mesajına

• brokoolyn bütün ideolojik fik. topladıgında evet haklısın bu yuzden doğru ama bunu belirtmeliydin

@arukad sen çok anlamışsın afferin sana
  • quote:

Ben solcu yada sağcı herhangi bir görüşü savunmusmuyum sence bu postumda ?

Okumadan saldırma eğiliminden vazgeçin artık.

quote:

Orjinalden Alıntı :Brooklyn

Nedir bu bir görüşün askeri olma sevdası genç vatandaşlarımızda ??

Ne ülkücü olun ne sosyalist nede cemaatçi.

Sadece Türk olun.Bu vatanı ileri götürmek için çalısın.

Unutmayın bir görüşü benimseyip o görüşü savunmak için örgütlenen insanlar elbet birgün karşıt düşünceye sahip insanlarla karşılaşacak ve çatısacaktır. Bakınız 80 ler solcu sağcı savaşları bakınız yaşadığımız zaman türbancılar laikçiler.

Bunlar Dış güçlerin ülkeyi karıştırmak için ortaya attığı basit ama öldürücü oyunlardır.

Sadece Türk olun. İster Müslüman Türk ister Hristiyan ister ateist Türk.

İşte süper güç olmanın formulu budur.

• ben öğle birşey demedim bunu demeliydin dedim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.