Şimdi Ara

Komşum perdeyi kapatmazsam beni mermi manyağı yapacağını söyledi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
6
Favori
31.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3rdem kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    1. Evet kullanabilirsin ama dediğim gibi öldürmeye yönelik değil!
    2. Şahsına saldırı var ve kendi evinin içerisinde isen gerekli şartlar oluşmuşsa bişey olmaz ama savcılık vs vs uzun bir süreç!
    3. Öldürme amacın yok ama adam öldü; savcıya kalmışsın artık! Taksirle adam öldürmeden dosya açılır! dediğim gibi ispata ve savcıya kalmış!
    4. Biz tabanca atışlarında bile hedefin kafasına sıkmıyoruz! Kafaya sıktın savcı sorar niye kafaya sıktın diye! Geçerli bir mazereti nasıl olabilir bilemedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • böylelerine hep ruhsatsız susturuculu bir tabanca alarak gece yarısı ziyarete gidip beynine bir şarjor mermi boşaltıp gelmek istemişimdir.

  • kangroo kullanıcısına yanıt

    Her ülkede var tabi ki fakat asıl mesele bazısında daha az bazısında daha çok. Türkiye'nin hangi kısımda olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Bu arada Texas dediğin yer en az Türkiye'deki kadar beter insanların bulunduğu bir yer hatta oranın çomarları olan rednecklerin en yoğun olduğu bölge.

  • Maalesef bu durum biraz kentlesme tarzi ile de alakali bu kadar dip dibe dar mahalleler de bunlarin yasanmasi TR sartlarinda normal sayilir, o kadar cok hanzo , bos beles adam varken hatta mevki sahibi olanlari bile var. Mesafeli davranmak genelde , muhatap olamamak en dogrusu ama arkadasin basina gelen olayda olumle tehdit edilme var karakola -savciliga gitmekte fayda var ifadeye cagirsalar eskisi kadar rahat davranamaz.Birber gazi fln bulundurmani tavsiye ederim yaninda .

    Tabi bir de oturdugun semt cok onemli , hatta en onemlisi o , Izmir ozelinde insanlar bosuna Bostanli-Narlidere-Guzelbahce vs. yerlere tasinmiyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcetoBalsamico -- 12 Ağustos 2020; 18:46:36 >
  • bu tip dallamalar ile başa çıkmanın en etkili yolu daha iyi bir dallama bulmaktır. daha iyi bir dallama tanıdığın varsa ya da tanıdığı olan biri varsa konuyu hemen havale et. anında geri vites yapar.

  • her şeye tamam da "adam işsiz" komik geldi.


    hiç yok değil mi orada burada makam sahibi olup adam vuran ya da karısını döven hiç banka müdürü yok mesela.

  • iyi yapmışsın hiç uğraşmaya değmez böyle tiplerle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pencerelerine aynalı cam filmi çekebilirsin. ucuz ve kolay bir işlem. Açık olan camında önünde durmadığın sürece sıkıntı olmaz.

    O adam seni öldürmekle tehtit ediyorsa tehtit ile uğraşma. Duymazlıktan gel yarı çıplak dolaş kapına gelecektir. çek içeri tak bıçağı silahı ne varsa. sonra kapıyı biraz zorla polis çağır dairemi bastı silahla nefsi müdafa de geç. ama tabi öldürmiyeceksen hiç bulaşma.

    Ben olsam yarı çıplak bir fotoğrafımı cam boyutunda bastırır cama asar pencereyi kapatırdım :D bütün gün izlesin dursun :D

    Böyleleri kolay adam vurur ama artık vatandaşta armut toplamıyor. Yasaları araştırırsan ceza almadan birini nasıl öldürebileceğini rahatlıkla bulabilirsin. Malum ülkemiz artık bir muz cumhuriyeti yolunda ilerliyor.

  • Havlayan köpek ısırmaz.


    Ucuz filmlerden replikler. Mermi manyağıymış :) Nişan alabiliyor mu bari.


    Gökhan'ı telefonla arayın, bakalım ne yapıyor... Bunların %90'ı korkak, %9'u da yeteneksizdir. %1 için de savcılığa gitmek gerekir. Ölüm tehditini boş bırakmak olmaz. Dosyaya geçsin, elli sene geçsin sicili temizlense bile o dosya kaybolmaz. Mesele büyürse çok faydası olur. Belki başka dosyaları da vardır. Tanışmış olursunuz böylece, belki uslanması hızlanır. Eninde sonunda uslanacak zaten.

  • Son gelişmeler nedir? Ayrıca cidden buna ses çıkartmadığın için orada yaşamaya devam ettikçe daha çok üstüne gelecek. Gözünü kapayıp sana hamle yapmasını bekleyip açık alanda nefsi müdafa ile müdahaleni yapıp ana rahmine geri göndereceksin.

  • Hocam kevlarsız gezmeyin evde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A168534F8

    Son gelişmeler nedir? Ayrıca cidden buna ses çıkartmadığın için orada yaşamaya devam ettikçe daha çok üstüne gelecek. Gözünü kapayıp sana hamle yapmasını bekleyip açık alanda nefsi müdafa ile müdahaleni yapıp ana rahmine geri göndereceksin.

    2 gündür bir sıkıntı yok adamı görmüyorum. Evi değiştirmek son çare hocam. Kiralar malum yüksek. Şu an oturduğum bina sıfır olmasına rağmen uygun denilebilecek kira ödüyorum.

  • Boşver hocam pencereyide açma perdeyi de kapat hiç değmez. Hava sıcak anladım ama başka bir yol bulmaya çalış. Polis falan umrunda bile olmaz gelir vurur. Güzelce bedduanı et, salla gitsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paarthurnaax -- 12 Ağustos 2020; 20:59:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çelik gibi ol kırıl ama bükülme. Bana biri öyle yapacak. Dayak manyağı yaparım o adamı. Koskoca apartman bir kişiden korkuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kirasını verdiğin evde dilediğin gibi yaşayamamak.

  • Valla kardeşim polise gerçekten güven olmaz 2 gün önce magandanın birisi trafikte bana silah çekti ve 100 metre öte de polise bağıra bağıra koştum adama durumu anlatıyorum vs adam sadece beni oyalamaya çalıştı diğer silahlı maganda kaçtı o sırada. Bu memlekette ne devlet kaldı ne güvenliğimiz gerçekten şans eseri yaşıyoruz. Ya biz de silahlanip topluyama ayak uyduracaz ya da böyle korku ile yasiyacagiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SUBJECT 101

    Paran varsa en güzeli şöyle yapmak. İki üç ay bekle olay soğusun. Bu arada mümkünse selam ver, abi falan çek. Üç ay sonra tarlabaşına git, 2-3 kişi ayarla adam başı 1000 tl den. Bunu sokakta öyle bir dövsünler ki ne dişi kalsın, ne gözü ne eli. Ağır hastanelik etsinler. Tabii paran varsa. Sırf zevk için ben de katılırım aralarına. Çok şey yazasım var da bu köpek için küfür yasak.

    Tarlabaşının eski tadı yok, fatih Aksaray tarafı suriyeli Afgan dolu, 1000 TL ye ne istesen yaparlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.