Şimdi Ara

Komik Hikayeler Yazıyorum Toplanın (İPTAL EDİLDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
3
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HİKAYELER İPTAL OLDU / Arkadaşlar bunlar denemeydi anladım ki komedi hikayeleri yazmakta iyi değilmişim. Bu konuda ki hikayelerin devamı gelmeyecektir, zaten hepsi birbirinden ayrıydı belli bir sonu yoktu.

Bu konuda ergen bir kişinin maceralarını okuyacaksınız. Kısaca karakterleri tanıtayım zaten 2 karakter var.

Ninja Baba Bülent: Kendisi bir Ninja’dır ve emeklidir. 50 yaşında olmasına rağmen 20 yaşında ki kişilerden daha çevik daha güçlü ve refleksleri hat safhadadır. Oğlunun başı ne zaman belaya girse bir şekilde hisseder ve anında yardımına koşar

Uğurcan: Klasik bir ergendir başını zırt pırt belaya sokar, babasıyla tartışır, ama babasını çok sever. Babasıyla daha çok arkadaş gibidir lafını esirgemez. Uğurcan'ı mahalledeki kişilerin bazıları sever bazıları sevmez çünkü ne yapacağı belli olmayan bir ergendir herkese farklı davranır. Genellikle bu ergenin olaylarını okuyacaksınız

Not: Hikayelerde bazı argo kelimeler ve küfürler olacaktır (Çok az) ama sansürlenecektir yani kural dışına çıkmayacağım. Şimdiden önlerden yerlerinizi alın konu patlayabilir

Börekçi Böbreklerimi Alıyordu
    Sabah erkenden uyanmıştım. Etraf sessiz ve sakindi sokakta ki kuşlar sanki melodik şekilde ötüyorlardı, ta ki babamın horlama sesini duyana kadar. Adam horlamıyor bildiğiniz kükrüyordu, o an evimizde bir aslan olsa büyük bir ihtimal babama saldırmaz korkardı. Kuşlar babamı duymuş olacak ki ötmeyi unuttular. Neyse yinede babamı seviyorum bu yüzden ona bir sürpriz yapacaktım, evimizin biraz ilerisinde bir börekçi vardı babama poğaça ve kıymalı börek alacaktım. Hemen hazırlanıp sokağa çıktım biraz yürüdükten sonra börekçiye varmıştım. Adam beni görünce “Ooo Uğurcan hoş geldin” dedi. Beni tanımayan yoktu mahallede bazıları iyi bazıları kötü olarak tanıyordu. Bu börekçide çok sinirli bir adamdır bakmayın böyle davrandığına, neyse adama “Abi bana 2 poğaça birazda kıymalı börek ver” dedim “Biraz sıra var sen geç otur” dedi. Siparişler hazırlanırken bende okuduğum komik konuları falan düşünüyordum baya kaptırmıştım kendimi böyle bildiğiniz tipim nasıl konularında ki tipler kafamda canlanıyordu. O sırada adam bana seslendi. “Uğurcan siparişlerin hazır” dedi. Hemen kalktım siparişleri alacaktım, adama sağ ol diyeceğime yanlışlıkla tipim nasıl dedim. Adam haliyle yanlış anladı ve gerçek yüzünü gösterdi bağırmaya başladı “Ne diyorsun lan sen, senin tipini ne yapıcam ben” dedi. Belliydi kan çıkacaktı. Olayı hemen yumuşatmak için ona “Bu yaptığın onur kırıcı bir davranış” dedim. Demez olaydım, adam “Sen bana akıl mı veriyon lan” dedi. Hani o börek kestikleri satır gibi şey var ya onla birlikte tezgahın arkasından çıktı. Hemen kaçtım tabii, adamdan börek aldım oda benim böbrekleri alabilirdi veya beni kesip etlerimi kasaba satabilirdi çünkü çok paragöz bir adamdı. Elimde poğaçalar ile koştum ve apartmana girdim, o sırada babam Ninja kıyafetleriyle aşağı iniyordu. “Oğlum başın dertteydi hissettim” dedi. O anın verdiği adrenalin ile babama “Gibicem şimdi senin Ninjalığını da Ninja hislerini dedim” Adamcağız bir şey demedi bana çünkü o an sinirli olduğumu biliyordu. Neyse eve girdik hemen sofrayı hazırladım sıcacık poğaça ve börekleri tabaklara koydum. Tam poğaçayı ağzıma götürüyordum ki babam poğaçaya balgam attı. Bana “Bir daha bana atar yapma seni samuray kılıcına oturturum” dedi. Apartmandaki atarımın hıncını almıştı. Bir daha o börekçiye gitmem.
    Not: Börekçi siparişlerin parasını almadı bu adam enayi

O Saç Neydi Öyle
    Bugün saçlarımı düzeltmek için berbere gidecektim. Babamdan para istedim, bana 10 lira verdi. Biraz daha istedim bana samuray kılıcını gösterdi, mesajı almıştım. Hemen evden çıkıp berbere gittim. Mahalle berberiydi klasik yaşlı amcalar vardı, hemen oturdum sıra fazla yoktu. Gazeteleri incelemeye başlamıştım. O an berber kapısı açıldı kafamı çevirmemle “Tövbe bismillah” demem bir oldu. Çünkü içeri giren kişi insan olamazdı, en azından bu saçla stiliyle. Adamın saçı o kadar berbat kesilmiş ki tipini ayrı iğrenç gösteriyordu. Amcanın biri bunu görünce oracıkta şükür namazı kılmaya başladı. Diğerleri de gülüyordu berber yanlışlıkla elinde ki ustura ile adamın boğazını kesti. Berberde şenlik vardı. Neyse bu girdi içeri böyle ağlıyor falan ama birader adam bu saçla tipim nasıl ss’li konusu açsa forum çöker. Bu geldi “Abi başka berberde tıraş oldum saçımı mahvetti düzelt beni” dedi. Boğazı kesilmiş adam koltuktan kalktı, bütün yaşlı amcalarda sırasını buna vermişti. Bu koltuğa oturdu, berber buna “Ne yaptın lan kendine tarak” dedi. O an herkes tekrar gülmeye başladı, şükür namazı kılan amca kendinden geçmişti. Neyse berber adamın saçlarını düzeltti içinden gelmiş birde saçlarını yıkadı. O an içeri babam Ninja kıyafeti giymiş şekilde içeri girdi. Bana “Başın yine beladaydı” dedi. Biz bir kahkaha daha attık. “Baba tehlike yok berbere garip bir şey girmişti onu hissetmişsindir” dedim. Adamcağız bunu tehlike olarak hissetmiş. O an berber bunu boğuyordu ama berberin derdi başkaydı. Sorduk neden boğuyorsun dedik. Adam bize “Başkasında tıraş olmanın cezasını veriyorum” dedi. Bu kalktı çıkardı vurdu tezgaha parayı, üstü kalsın dedi. O sırada yaşlı amca şükür namazını bitirmişti.
    Not: Olay boyunca çocuk için “Bu” dedim çünkü o anda onu tarif edecek kelime yoktu.

Minibüste Kavga Çıkardım
    Sabah erkenden kalkıp minibüs duraklarına gittim. Çünkü bir işim vardı. Biraz bekledim ve beklediğim minibüs geldi. Sabah olduğu için bomboştu, hemen şoförün arkasında ki ikili koltuğa geçtim. Biraz ilerledik, biri daha bindi. Herif direk yanıma oturdu, içimden ulan minibüs bomboş adam yanıma oturdu dedim. Rahatımı ve sinirimi bozmuştu intikam almam lazımdı. Ben intikam yollarını düşünürken sabah olduğu için adam uyumaya başladı. Şoförde yola kilitlenmişti azcık trafik vardı. Neyse hemen plan yaptım. Şoförün kafaya bir tane patlattım, abi böyle bir ses yok bildiğiniz minibüste yankılanmıştı. Tabii ben vurur vurmaz uyuma numarası yaptım. Adam ikimizi uyurken görünce kararsız kalmış olacak ki bir şey yapmadı. Neyse biraz vakit geçti ben tekrar şoförün kafasına patlatıp uyuma numarası yaptım. Ama bu sefer alttan yanımda ki adamın bacağına vurdum haliyle adam uyandı. Ve işte beklediğim an gerçekleşti, şoför adamı uyanık görünce onun yaptığını düşündü ve “Birader ne kafama vuruyon” diye böğürdü. Minibüsü durdurdu. Adamı ayağa kaldırdı, şoför koltuğundan uçarak adamın yüzüne tekme attı ulan ne ses çıkmıştı. Şoför adamın kafasını yere sürterek kıvılcım çıkarıyordu, adamın kafası neredeyse erimişti. Şoförde artık işi şova dökmüştü. O sırada “Abi ben inicem kapıyı aç” dedim. “Tamam birader” dedi. Neyse kapıyı açtı ben çıktım, adamda kapının orada yatıyordu. Hemen kulağına eğilip “Bir daha minibüste tek oturan kişinin yanına gitme sonun bundan beter olur” dedim. Ben çıkarken şoför en son vites kolunu söküyordu umarım düşündüğüm şeyi yapmamıştır, o şoför o adamı kolay kolay bırakmaz. Zaferimi kutlamak için bir süre moonwalk yaparak yürüdüm sokakta.

Dedemin Efsane Dönüşü
    Bugün bir kız arkadaşım bana gelecekti. Babamı tembihledim bir süre eve gelme dedim. Neyse babam gitti, aradan biraz zaman geçti kız geldi. Korku filmi almış, beni kandıracağını sanıyor bilerek korkacak ve bana sarılacak yer miyim lan ben bu numaraları. Neyse filmi izlemeye başladık. Kız korktukça bana sarılıyor falan o sırada kapı çaldı; içimden aferin baba tam zamanın geldin dedim. Hemen kapıyı açtım. Karşımda dedem duruyordu, olamaz olamaz dedem memleketten dönmüş ve döneceği zamanı bulmuş. Hemen girdi içeri kızı görünce bana “Ooo torunuma bak eve kız atmış” dedi. Kız utandı falan ama bir şey demedi. Dedem yanımıza oturdu, bizimle birlikte film izlemeye başladı. Aradan biraz zaman geçti birden “Ne lan bu film mi şimdi yok mu zorno kanalı bu televizyonda” dedi. Kız güldü birazda utandı dedem deliye döndü “Bana kimse gülemez” dedi. Ve kıza kafa attı kızın burnundan oluk oluk kan akmaya başladı. Kız küfür ediyordu, dedem daha fazla vuruyordu. O sırada babam geldi hemen dedemi tuttu. Dedem babama “Ooo keraneci geldin mi” dedi. Babam “Sen evde dur senle sonra konuşacağım, ben kızı hastane kapısına bırakıp gelicem” dedi. Babam gidince dedem bana “Baban gelene kadar aç bi zorno kanalıda izleyelim” dedi. Bende o sinirle dedeme balgam attım ama beni sevdiği için bir şey yapmadı. Bende dedemi severim ama bazen bu hareketlerine çok kızıyorum. Dedem artık memleketten dönmüştü ve hayatım bundan sonra daha tehlikeli ve komik olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy Manson -- 14 Ağustos 2014; 0:14:14 >

• Aldim yerimi

Edit: Okumadim tutarsa okuyacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Diabolik- -- 10 Ağustos 2014; 0:18:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • uğurcan için takip, benle örtüşüyor
  • Hikayeler hazır mıydı da paylaşıyorsun onu anlayamadım. Çünkü her gün 1 hikaye yazacaksan kendine verdiğin süre çok az. Diline anlatımına dikkat etmen gerekecek. Kurguyu kafanda planlayacaksın ve yazıya dökeceksin. Hikayen bittikten sonra bile geriye düzenlemesi kalacak. Şu an yazdığım hikaye ile 1 haftadır uğraşıyorum ve gerçekten vaktimi aldı. Bir süre daha düzenlemek için uğraşacağım. Sabahtan başlarım akşama kadar hiç durmadan üzerinde çalışıp bitiririm , tüm vaktimi ayırırım diyorsan onu bilemem tabi senin bileceğin bir şey. Biraz argo bir dille komik bir şeyler yapmaya çalışıyorsun sanırım, umarım başarılı olursun. Yazmak iyidir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayların her biri ayrı ve kısa olduğu için yazmak biraz daha kolaylaşıyor ve her zaman hikaye için fikirler geliyor aklıma hoşuma giderse geliştirip hikayeye dönüştürüyorum yorum yapanlara teşekkür ederim

• karakterlerden sonrasını okumadım

• Bir olayda zebanide olacak nazar boncuğu niyetine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3. Olayı paylaştım beyler Okuyanlar yorum yaparsa sevinirim. Akşama bir hikaye daha paylaşacağım olay minibüste geçecek
  • Okuyanlar yorum yaparsa sevinirim
  • Yerimizi Alalım

Not: 1.hikayeyi beğenmedim diğerlerini okudukça fikirlerimi yazarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiymil okuyacağım

• Yorumun için teşekkür ederim Zaten konuda belirttim ilk olaylar pek komik olmayabilir ama sonradan güzel şeyler ortaya çıkaracağıma inanıyoru. Okuduğun için sağ ol
  • Durumumuz yoktu, okuyamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Durumumuz yoktu, okuyamadık.

Yine de yorum için sağ ol
  • Tek Tek Hikayeler Yerine 1 Hikayeyi Devam Ettirerek Daha Güzel Ve İlgi Çekici hikayeler Yazmanı Öneririm
    Karate Kamili İzleyerek Ona Benzer Hikayelerde Yazabilirsin Akıl Vermek Gibi Oldu Bu Arada özür Diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Saldırgan Gamer

Tek Tek Hikayeler Yerine 1 Hikayeyi Devam Ettirerek Daha Güzel Ve İlgi Çekici hikayeler Yazmanı Öneririm
    Karate Kamili İzleyerek Ona Benzer Hikayelerde Yazabilirsin Akıl Vermek Gibi Oldu Bu Arada özür Diliyorum

Yok ne demek yeni fikirlere her zaman açığım Tek bir hikaye yazmayı bende düşündüm ama daha önce uzun komedi hikayesi yazmadım olayları birbirine bağlayamam diye düşündüm. Biraz böyle yazdıktan sonra belki tek bir hikaye yazarım bunlar şimdilik deneme olabilir

• Bencede Böyle Bir Konu Daha Mantıklı İlerleyen Zamanlarda Belki Hepsini Tek Hikaye Yaparsın Şimdiden Başarılar

Yeni Hikayeler Ne Zaman Gelecek Acaba

• Teşekkürler Bu akşam bir hikaye daha yazmayı düşünüyorum ama hikaye için tam bir konu belirmedi kafamda en geç yarın paylaşırım bir hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy Manson -- 10 Ağustos 2014; 19:43:39 >
  • uçar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimi alayım okurum.

Edit: Okudum, sıradan geldi. Daha güzel olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86E5AAC5B -- 10 Ağustos 2014; 19:48:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.