Şimdi Ara

Komik Hikayeler Yazıyorum Toplanın (İPTAL EDİLDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erengucluer

Yerimi alayım okurum.

Okuyunca yorum yaparsanız sevinirim
  • Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip edenlere teşekkür ederim Yeni hikayeyi yarın paylaşacağım ilk önce paylaştığım hikayeler okunsun da sonradan uzun diye okumuyorlar

Edit: @erengucluer Biraz sıradan olduğu konusunda haklısın ama gerçekçiliği bozmamak için pek abartılı yazmak istemedim ama sanırım diğer hikayelerde biraz daha sıradanlığın dışına çıkmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy Manson -- 10 Ağustos 2014; 20:35:11 >
  • 2. Hikayede koptum :D yazmayandevam et süpersin. Mesajım Bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Adam

2. Hikayede koptum :D yazmayandevam et süpersin. Mesajım Bulunsun.

Teşekkür ederim
  • Beyler bundan sonra ki hikayeler daha abartılı olacak o tarzda daha komik olacağını düşünüyorum.

Not: Yarın 2 hikaye paylaşacağım. Olayların biri minibüste, biri berberde geçecek.
  • Beyler 2 hikayeyi de paylaştım Bundan sonra ki hikayeleri daha abartılı ve kısa yazmayı düşünüyorum. Akşam 1 hikaye daha paylaşabilirim Okuyanlara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy Manson -- 11 Ağustos 2014; 12:59:46 >
  • Dur burda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az bekle
  • Okuyanlar yorum yaparsa sevinirim
  • Okuyan varsa yorumunu eksik etmesin
  • Beyler güzel olmadığını düşündüğüm 2-3 hikayeyi sildim. Bu arada yeni hikayeyi ekledim, okuyanlar yorum yaparsa sevinirim
  • İyi saçmalamışsın komik olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaya komik bir şeyler çıkarmak için bazen saçmalamak işe yarıyor. Yorumun için teşekkür ederim
  • Okuyanlar yorum yaparsa sevinirim
  • Güzel olmuş. Devamını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediye Kafa Atan Fare

Güzel olmuş. Devamını bekliyorum.

Teşekkür ederim
  • Bu nedir arkadaş iyi ki bir Ninja Mercan Dede hikayeleri yazdık herkesin ağzında Ninja sakız oldu
  • yanlış anlama, kötü yazıyorsun demiyorum çünkü okumadım.

hikayelerini tanıtma şeklin yanlış çünkü. "komik hikayeler yazıyorum" dediğin için okuyasım gelmedi mesela. samimi söylüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @iamburak Ninja Mercan dede hikayelerini okumadım belki denk geldiysem 1 tane okumuşumdur, genel olarak mercan dede hikayelerinin konusunu bilmiyorum neler anlattığını vs

@Crimson Yorumun için teşekkür ederim. Düzgün bir başlık aklıma gelmedi sonuçta belli bir olay anlatmıyorum her hikaye birbirinden ayrı ve kısa, bende böyle bir başlık atayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy Manson -- 13 Ağustos 2014; 14:39:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.