Şimdi Ara

Komik Hikayeler Yazıyorum Toplanın (İPTAL EDİLDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mimiklerim dahi oynamadı 10 yaşında ki çocuklar bile güler mi şüpheliyim amaç ne dostum anladım işsizsinde bu kadar mı yani
  • Niye iptal ? Yaz ya süperdi :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Adam

Niye iptal ? Yaz ya süperdi :(

Gelen yorumlar pek olumlu yönde olmadığı için bende daha fazla uzatmadan bitireyim dedim, komedi konusunda iyi değilmişim bunu anladım.
  • İyisin iyi (buraya cuvara tüttüren Meksikalı amca gifi gelecek)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Adam

İyisin iyi (buraya cuvara tüttüren Meksikalı amca gifi gelecek)

Teşekkür ederim Şuan devam etmeyi düşünmüyorum bu komedi hikayelerine. Belki ilerleyen zamanlarda kendi tarzıma uygun düzgün bir konu bulup güzelce kurgulayıp bölüm bölüm uzun bir hikaye yazabilirim, birazda o yüzden iptal ettim bu hikayeleri. Eğer öyle uzun bir hikaye yazmaya başlarsam onun bölümlerini takip edersiniz
  • gülüyodum ben şahsen yazsan iyi olur herkes beğenmek zorunda değil beğenmeyen okumaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Torror

gülüyodum ben şahsen yazsan iyi olur herkes beğenmek zorunda değil beğenmeyen okumaz

Teşekkür ederim Ama dediğim gibi komedi pek benim tarzım değilmiş yani aslında fazla uzatmadan yarıda bitirmekte yarar var. Zaten kendi tarzımda bölüm bölüm uzun bir hikaye yazmayı düşünüyorum, birazda bu yüzden bıraktım. Uzun bir hikaye yazmaya başlarsam onun bölümlerini takip edersiniz

• bunları filme al rütük kapanır
  • Kötü Olmuş İptal Olması

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.