Şimdi Ara

KOMBİ ARIZALARI BURAYA (532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.251
Cevap
313
Favori
1.446.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar eca confeo plus var birden bire ateşleme yapmamaya başladı hata kodu 10 ama hiçbiryerde bilgi yok. su basıncı 1.5-2 arasında ama çalışmıyor acil bilen birisi yardımcı olsun lütfen
  • rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    ca kombi 10 hatası kombi tesisat su basıncının düşük olmasından kaynaklanan arızadır. Su basıncının düşük olmasından dolayı sirkülasyon pompası suyu rahat çeviremez ve arıza verir. Eca kombi 10 arızası için kombi su basıncını ayarlamalısınız. Kombi su basıncı ideal olarak 1.5 bar seviyesinde olmalıdır. Seviye çok düştüğü zaman Eca kombi 10 arıza kodu gösterir ve çalışmaz.
  • Ferroli marka kombi kullaniyorum.. Sabah sicak su vermiyorsu şimdi calismiyor kapali kunumda gibi garantisi var ama garanti kapsaminda bakarlarmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaki83 kullanıcısına yanıt
    ara baksınlar
  • Mrb baymak baxi luna 240fi kombi 30 ışığı yanıp sönüyor araştırdım gazla ilgili olabilir deniyor evde yokum resetlemeyi arkadaş yapmış ama tam becerebildigin den emin değilim olası bi durum için soruyorum mecidiyekoyde lyim uygunfiyatli yaptırabi lecegimiz biri varımdır bu taraflarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ustam demir döküm kombim var bar düşük gösterince 1.5 bar yapana kadar su verdim lakin şuan petekler çalışmasına rağmen sıcak suyu açınca ateşleme yapmıyor kombi. Benim yapabileceğim birşey var midir çare servis mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkı48 kullanıcısına yanıt
    gaz kesik veya iyon hatası yapmam gereken gaz girişini kontrol etmek ve konum düğmesinden resetlemek düzelmez ise bakılır
  • Ustam merhaba.baymak baxi main 24 fi kombim bir suredir kullanim suyunun ayarini ne yaparsam yapayim hic durmadan derece yukseltiyor 70 dereceyi goruyor su yakacak derecede isiniyor.sorun neyden kaynakli olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazz48 L kullanıcısına yanıt
    termistör yenilenip modulayon gaz ayarı yapılacak düzelir
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Demirdöküm Aden kombi kullanıyoruz. Sıcak su açıldığında fan devreye giriyor, sonra ateşleme oluyor. Tam alev görünürken tak diye gaz kesiyor ve yaklaşık 1-2 dk sonra yeniden ateşleme devreye giriyor. Bu şekilde ikinci veya üçüncü denemede ateşleme oluyor ve alevleme gerçekleşiyor, su ısınıyor.



    Gaz kesmesinin nedenleri:

    1) prosestat arızası veya fan gücü yetersiz veya fan kirli ?

    2) alev algilayan aparat arızalı?

    3) elektronik kart arızalı?



    Bunların hepsini denedim. Prosestat devreye giriyor, fan temizlendi ve emiş gücü güzel. Alev algilayan aparatı zımpara ile temizledim işlevini görüyor. En son kart problemi kaldı. Aşağıda fotoğraf yüklüyorum. Acaba devrede hangi elemanları değiştirirsem sorunu çözebilirim? Teşekkürler...





     KOMBİ ARIZALARI BURAYA

     KOMBİ ARIZALARI BURAYA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba, vaillant vck 242 model bir kombim var. düne kadar suyun tazyiği çok fazla değilken banyoda sıcak suyu açtığımda hiç ateşleme yapıp devreye girmiyordu. tazyik biraz fazlalaşınca da banyoda musluk açıkken mutfağa gidip oradan da sıcak suyu açtığım anda kombi o zaman ateşliyordu. Şimdi tazyik az yada cok farketmeksizin hiç devreye girmiyor. Acaba neden kaynaklıdır ve bana maliyeti ne olur. kombi eski bir kombi vaillantın kendi servisini mi çağırmalıyım yoksa kombi ustalarınımı çok fiyat farkeder mi?
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt
    aden değil model neva arızan kart gözüküyor
  • sedatyesilyurt S kullanıcısına yanıt
    3 yollu vananın tamir kiti deyişecek yada komple deyişecek kireçten kitlenmişse
     KOMBİ ARIZALARI BURAYA
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar benım sorunum, ferroli marka kombivar bulundugumuz dairede,tahminen 6-7 yıllık var dıye dusunuyorum , sıcak su sistemi calışmıyor kombi devreye girmiyor sıcak suyu actıgımızda.dün kombiyi normal ısıtma modunda calıstırıp denedim 35-40 derece arası , su yaklasık 10 dk sonra ısındı ve o şekil kullana bildik .ama kapatınca ısıtma sistemını su yıne soğuk akıyor.arıza veya sorun ne olabilir /ne yapmamız gerek. Temmuz ayındada sıcak su için kombi calıstırılmaz ki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakılması lazım sensör vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiralık bir eve taşındık, eca calora(dijital olmayanı) kombisi var. Yaz konumuna aldığımda da kombi sürekli çalışıyor petek ışığı yanıyor. Aşağıda yaz konumundaki herhangi bir yere çekiyorum durum hep aynı. Kış konumu gibi sürekli bir çalışma hali var. Yani yazın devamlı yanan bir kombimiz olacak. Bu bir arıza diye düşünüyorum. Daha önce kullandığımız kombilerde yaz konumunda suyu açınca kombi çalışmaya başlardı.

    Sizce bu bir arıza mı benmi yanlış birşey mi yapıyorum. Eve yeni taşındım arıza ise tamirci cağıracağım kiradan düşüreceğim.

     KOMBİ ARIZALARI BURAYA
    [simage]https://i.hizliresim.com/YNM05a.jpg
    [/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 12 Haziran 2017; 0:43:0 >




  • cekmece C kullanıcısına yanıt
    calora kombilerin konum anahtarı çok dandiktir. büyük ihtimal düğme ve kartın arasındaki bi plastik mil var, o yerinden çıkmıştır. çok rastlanan bi durumdur. kart sökülüp sökük haldeyken mil yerine katılacak yoksa takılmaz yine boşa çıkar kumanda etmez.
  • demirdöküm atron kombi musluğu açıp sıcak suyu ısıtınca peteği ısıtıyor. ama direk peteği ısıtmak istediğimde ısıtamıyorum ateşleme az bişey yapıyor sonra ateşlemiyor. yardımcı olabilecek var mı?
  • sensör veya türbin arızalı gibi
  • 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.