Şimdi Ara

kolum alçıdan çıktı tavsiyelerinız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hergun sıcak suyla masaj yapıyorum.ama tekrar düşüp kolumu kırmaktan çok korkuyorum.ne tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• 3 yıl önce 7. sınıfta iken bende kolumu kırmıştım. Başlarda çok korkabilirsin ama rahat ol. İlk birkaç ay boyunca kolunu fazla zorlama. Tabi çokta boş durma. Öncelikle pazardan yumuşak top al. (Avucuna sığıcak şekilde) Onu günlük rutin bir şekilde kendini zorlamadan sıkarak başlaybilirsin. (Lütfen yanlış anlamayın ^^)

Sana şöyle söyliyim kolumu kırdıktan 2 yıl sonra 9. sınıfta sol kolumun üstüne çok kötü bir şekilde tekrar düşmüştüm. (Kırılan sol kolumdu) O an çok korkmuştum, tekrar kırıldığını düşünmüştüm. Allah' tan kolum kırılmamıştı. Aşırı derecede zonkluyordu ama iyiki kırılmamış. Zaten şöyle bir şey varmış kırılan kemik düzeldiğinde eskisinden daha sağlam olurmuş.

Çok fazla korkuyu kafana takma. Rahat ol. Şöyle bir kaç ay geçsin sonra kolunu geliştirirsin. (Tabi bir doktordan tavsiye alman daha yararlı.) Soğuk ortamlarda kolun ağrıyabilir (zonklayabilir) çoğunlukla fazla serin yerlerde durma ^^

Umarım yardımcı olabilmişimdir

Tekrardan geçmiş olsun. ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 7 Şubat 2014; 22:55:18 >

• Ne kadar kaldı kolun alçıda ? benimde alçıda ondan soruyorum sinir etti beni tahriş olan yerler ağrı yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Ne kadar kaldı kolun alçıda ? benimde alçıda ondan soruyorum sinir etti beni tahriş olan yerler ağrı yapıyor.

6 hafta hocam bilekten kırıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

3 yıl önce 7. sınıfta iken bende kolumu kırmıştım. Başlarda çok korkabilirsin ama rahat ol. İlk birkaç ay boyunca kolunu fazla zorlama. Tabi çokta boş durma. Öncelikle pazardan yumuşak top al. (Avucuna sığıcak şekilde) Onu günlük rutin bir şekilde kendini zorlamadan sıkarak başlaybilirsin. (Lütfen yanlış anlamayın ^^)

Sana şöyle söyliyim kolumu kırdıktan 2 yıl sonra 9. sınıfta sol kolumun üstüne çok kötü bir şekilde tekrar düşmüştüm. (Kırılan sol kolumdu) O an çok korkmuştum, tekrar kırıldığını düşünmüştüm. Allah' tan kolum kırılmamıştı. Aşırı derecede zonkluyordu ama iyiki kırılmamış. Zaten şöyle bir şey varmış kırılan kemik düzeldiğinde eskisinden daha sağlam olurmuş.

Çok fazla korkuyu kafana takma. Rahat ol. Şöyle bir kaç ay geçsin sonra kolunu geliştirirsin. (Tabi bir doktordan tavsiye alman daha yararlı.) Soğuk ortamlarda kolun ağrıyabilir (zonklayabilir) çoğunlukla fazla serin yerlerde durma ^^

Umarım yardımcı olabilmişimdir

Tekrardan geçmiş olsun. ^^

hocam kırılan yer alçıdan çıkınca 1 yıl boyunca tam olarak kaynamazmış ya ben o yüzden kemik tazeyken zarar veriririm diye korkuyorum

• Çokmuş yahu, 12 gündür alçıda benim elim alçıyı kesip çıkarayım diye düşünmedim değil. Önümüzdeki hafta kontrole gidicem umarım iyi haber verirler. Geçmiş olsun bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Çokmuş yahu, 12 gündür alçıda benim elim alçıyı kesip çıkarayım diye düşünmedim değil. Önümüzdeki hafta kontrole gidicem umarım iyi haber verirler. Geçmiş olsun bu arada

hocam aman kesiyim demeyin yamuk kaynar ameliyata kadar yolu var.ben alçıyla gezerken zevk alıyodum canım sıkıldımı birisine yapıştırıyodum alçıyla :D keyfim yerine geliyordu.birde düşerim zedelenir korkusuda yok
  • O aslında eski bir batıl inançtan gelir. Şöyle açıklıyım: Kırılan kemiğin kaynaması için üzerinden bir kış geçmesi gerekir.

Tam olarak kaynamadığı doğrudur. Ama boşta durmana gerek yok yumuşak topu sıkarak yavaş yavaş geliştirebilirsin. Tabi dediğim gibi bana güvenemiyorsan bir doktorada başvur.

Fazla korkma yoksa ileride psikolojik sorunlara yol açar. Nasıl kırdın bilmiyorum ama ben futbol oynarken kırmıştım. Uzun bir müddet futbol oynamadıktan sonra 8. sınıfta tekrar futbola başlamıştım. Korkularını yen ve rahat ol ^^
  • kelle paça işkenbe iç derler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

O aslında eski bir batıl inançtan gelir. Şöyle açıklıyım: Kırılan kemiğin kaynaması için üzerinden bir kış geçmesi gerekir.

Tam olarak kaynamadığı doğrudur. Ama boşta durmana gerek yok yumuşak topu sıkarak yavaş yavaş geliştirebilirsin. Tabi dediğim gibi bana güvenemiyorsan bir doktorada başvur.

Fazla korkma yoksa ileride psikolojik sorunlara yol açar. Nasıl kırdın bilmiyorum ama ben futbol oynarken kırmıştım. Uzun bir müddet futbol oynamadıktan sonra 8. sınıfta tekrar futbola başlamıştım. Korkularını yen ve rahat ol ^^

hocam stres topuyla hiç boş durmuyorum zaten
  • dirsegini yala

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.