Şimdi Ara

Kavga sonucu kolum 3 yerden kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bilenler biliyordur sinirlerime hakim olma konusunda bol bol sıkıntı yaşıyorum ve gözümü budaktan sakınmam.

Geçen cumartesi sahilde arkadaşlarla oturuyoruz ve kiz arkadasimla tartismis durumdayim. Patlamaya hazir bomba gibiydim. Sonra arkadaslar birşeyler almak için ayrildilar yanımızdan. O arada sahilde yuruyen bir yaşlı adama 4 dallama "ölmeyi unutmuş yaşlı bunağa bakın" dediklerini ve gulduklerini duydum. Ayağa kalktım ve olaylar gelişti. Bu kelimeyi soyleyen çocuğun kafasını defalarca yere vurduğumu hatırlıyorum sadece. Biz 2 kişiydik bu arada. Sonrasinda tahta sopalarla kavga büyüdü ve bileğim de 2 kirik, dirsek kısmındada ağaç kırığı oluştu. Kafasını yere vurduğum cocukla benim için ambulans geldi. Kuzenimin ise serçe parmağını kırdılar. Pazartesi günü ameliyat oldum ve bileğim de platin var. Lisanslı thai box yapıyordum uzun yıllardır spor hayatımın bittiğini söyledi doktor. Kabul edemiyorum beyler. Duzelmeli bu kol. Bitmesi için çok erken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gözüm zebaniyi aradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBlackLion

Gözüm zebaniyi aradı.

Moralim çok bozuk. Bugüne kadar asla öyle birşey yapmadım

• Geçmiş olsun daha büyük şeyler olmamış ölüm , felç vb şükür et

zalimin karşısına çıkıp sen "Haksızsın" demeni tebrik ettim çizgiyi aşan tipler hertürlü hakediyor
  • Üzdün be kardeşim Keşke arkadaşlarını bekleyip atağa kalksaydınız. Neyse olan olmuş artık. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

Geçmiş olsun daha büyük şeyler olmamış ölüm , felç vb şükür et

zalimin karşısına çıkıp sen "Haksızsın" demeni tebrik ettim çizgiyi aşan tipler hertürlü hakediyor

Ölüm olabilirdi. Hamdolsun ki beni durdurabildiler, o kırık kolumla bile hastanede intikam alma çabası icerisindeydim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dişim kırıldı ne olacak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece başlığı okudum. Değdimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

Geçmiş olsun daha büyük şeyler olmamış ölüm , felç vb şükür et

Ölüm olabilirdi. Hamdolsun ki beni durdurabildiler, o kırık kolumla bile hastanede intikam alma çabası icerisindeydim.

Fazla kin iyi değildir o durumlarda soğukkanlı olmalısın bir ahlaksız için gözün dönmesin , en büyük intikam sahibi Azizul intikam olan Allah'tır
    sen gereğini yap gerisi Allah'a bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadh

sadece başlığı okudum. Değdimi?

Deydi. Yine olsa aynı olay daha fazlasını yapardım

• Moruk o kavga değil bildiğin dayak yemek olmuş , csb değilse geçmiş olsun
  • Boş yapma liseli

• No ss no güven joe

• lisanslı thai boks yapıyorsun ama 4 kişiye karşı 2 kişi büyük hasar almışsın hocam. Bende 2 yıldır kickbox yapıyorum herkesi doverim ederim tarzı konusmam yok ama sizin spor baya bir sert bize göre. Fakat gözünüz aşırı döndüğü için sadece 1 kişiye zarar vermeye odaklandiniz sanırım. Pek yapabilicek birseyiniz yok bu durumda karakterinize bağlı yani zamanla oturur umarım oturmazsa ilerde sopa yerine silah çıkartan insanlarda olabilir.

• Kolunu yan yatır
    Bişeyciğin kalmaz

• Bize bu anının gerçek olduğunu kanıtlamak ister misin? Bizde içten bir şekilde senin adına üzülür ve 10 dk sonra unuturuz. Ve kavgaya girişmeden dikkat etmemiz gerekenler konusunda bilinç altımızda saklarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 28 Temmuz 2016; 0:45:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara adres verde ben de gelip kafanı kırıyım

• Öfkeyle kalkan zararla oturur lafı ömrünun sonuna kadar kafandan cikmaz herhalde.gecmis olsun.bi insanin tutkuyla yaptigi bir seyin elinden gitmesi üzücü bir olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 28 Temmuz 2016; 0:01:40 >
  • Ameliyattan sonra baska doktorlara goster bence spor hayatin bitmez hatta saglaksan ve sol kolun kiriksa daha rahat bence. Yalniz tekrar kirilirsa cop olur o kol.

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

quote:

Orijinalden alıntı: Quadh

sadece başlığı okudum. Değdimi?

Deydi. Yine olsa aynı olay daha fazlasını yapardım

O zaman sıkıntın ney ki koluna olanda müstahakmış yani evet çocuklar haketmişte kafasını yerlere vurcak kadar bir durumda yok ortada. O kadar aşırıya kaçışsan yediğin dayak sonucu spor hayatının bitmeside normal. O sporlar sen milletin kafasını yere vur diye değil salonlarda hünerlerini göster diye veyahut kendini koru diye var ki profesyonel kime göre neye göre 2ye 4 te olsa profesyonel bi dövüşçünün elini kolunu kırcak kadar dövmeleri komik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.