Şimdi Ara

Koltuk Altımda Birşey Var Acil Bakarmısınız Uyku Tutmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
15.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koltuk altımda acı vardı birkaç gündür , bilirsiniz sivilce çıkarkenki acı.

Orda bir kütle var kırmızılığı gözüküyor ama daha çok içte kütle , çok büyük değil ama sivilceden büyük olduğu kesin.

Çok korkuyorum arkadaşlar hani bu kötü hastalık var adını yazmak istemiyorum o olabilirmi :(

Doktora git demeyin zaten birkaç rahatsızlığım var buda kötüyse naparım.

Öncedende olmuştu aynı acı hatta kütlede oluşmuştu ama geçmişti 1 yıl önce falan , ama bunu dert ettim şimdi :(

• kanser olma olasılığı var
  • Töbe de kardeşim ya
  • Bende de oluyor bazen, bi raddeden sonra acıyor ama sıkıp boşaltıyorum içini şahsen

Yine de pimpirikliysen bi doktora göster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Bende de oluyor bazen, bi raddeden sonra acıyor ama sıkıp boşaltıyorum içini şahsen

Boşaltacak birşey göremedim hocam. Orda sivilce çıkarmı yani yada yağ kütlesi falan , sivilcedir inşallah ya

Hocam doktora gitmem ya kesin birşey çıkarır zaten birkaç sorun var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Bende de oluyor bazen, bi raddeden sonra acıyor ama sıkıp boşaltıyorum içini şahsen

Boşaltacak birşey göremedim hocam. Orda sivilce çıkarmı yani yada yağ kütlesi falan , sivilcedir inşallah ya

Hocam doktora gitmem ya kesin birşey çıkarır zaten birkaç sorun var :(

Gitmem diye inat etme kardeş. Neyin varsa git doktora görün tedavisini yaptır. Kendi kendine şu mudur bu mudur diye pimpiriklenip teşhiş koymayı bırak. Ne biliyorsun belki basit bir şey, niye gitmem diye diretiyorsun ki?

• Hocam dicekler yine yok keselim yok biçelim , sorunum var zaten kaçıyorum ameliyat tarzı şeylerden

Ne olabilir en kötü ? İlaç verip gönderseler neysede yine kesecez demesinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ZONA
  • Kesecekse kessin, dikecekse diksin. Korkma bir şey olmaz. Belki de ilaç verip gönderir. Doktorun işine karışma. Zaten can yakacak bir girişimde bulunacaksa lokal olarak uyuşturur bir şey hissetmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

ZONA

Hocam döküntü gibi değil yani bahsettiğin gibi değil sert bir kütle var patlamaya hazır sivilce gibi sert
  • İçini vs sıkma önce bir uygun bir bölüme git sonra patolojiye kontrol ettirrecekler kanser yada verem riski varmı diye bakarsın belki basit bir yağ bezesidir .
  • quote:

quote:

ZONA

Hocam döküntü gibi değil yani bahsettiğin gibi değil sert bir kütle var patlamaya hazır sivilce gibi sert

Tamam zona ışte
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

İçini vs sıkma önce bir uygun bir bölüme git sonra patolojiye kontrol ettirrecekler kanser yada verem riski varmı diye bakarsın belki basit bir yağ bezesidir .

Hocam kanserle alakası neki , araştırdım galiba acısız bezeler genelde tehlikeliymiş , bu apse gibi birşey, içini sıkma dedin ya ben bir süredir içimin açık olduğunu hatırlamıyorum zaten
  • quote:

quote:

İçini vs sıkma önce bir uygun bir bölüme git sonra patolojiye kontrol ettirrecekler kanser yada verem riski varmı diye bakarsın belki basit bir yağ bezesidir .

Hocam kanserle alakası neki , araştırdım galiba acısız bezeler genelde tehlikeliymiş , bu apse gibi birşey, içini sıkma dedin ya ben bir süredir içimin açık olduğunu hatırlamıyorum zaten

dostum kafadan sallamadım ,

Benim kaşımda yağ bezesi vardı acısızdı doktor onu aldı bana dedi kanser riski varmı bir patolojiye baktıralım birşey çıkmadı temizdi, veremde derken bir türevi vardı adını unuttum böyle şişiyordu boyunda vs ondan kontrol ettir dedim, içini sıkma derken yağ bezesi ise içini iğne vs ile delerek sıkma dedim zaten, apseyse bilmiyorum doktora sor en yakın sağlık ocağına git zaten parada almıyorlar artık,

• quote:

quote:

quote:

ZONA

Tamam zona ışte

Hafif yanıyorda , nasıl geçer o ,o hastalık neki hocam

Kütle var yani bildiğin orda
  • quote:

quote:

quote:

Benim kaşımda yağ bezesi vardı acısızdı doktor onu aldı bana dedi kanser riski varmı bir patolojiye baktıralım birşey çıkmadı temizdi, veremde derken bir türevi vardı adını unuttum böyle şişiyordu boyunda vs ondan kontrol ettir dedim, içini sıkma derken yağ bezesi ise içini iğne vs ile delerek sıkma dedim zaten, apseyse bilmiyorum doktora sor en yakın sağlık ocağına git zaten parada almıyorlar artık,

Bütün dokular inceleniyor hocam , arkadaşımında sizin gibi vardı yağ bezesi çocuk uzun süre sivilce sandı en sonunda ufak operasyonla aldılar.

Bu dediğim sivilce gibi acıyor yanıyor falan garip , yarın belki sağlık ocağına giderim ama ordakilere güvenmeyin inanmayın cart curt diyorlar , oradaki adamda doktor değilmi sonuçta. Diğer hastanelere gidemem muayene olmam için para vermem lazım sağlık güvencemiz için güncellemeyi yapmadım daha öğrenci belgesi falan gidecek ssk ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bütün dokular inceleniyor hocam , arkadaşımında sizin gibi vardı yağ bezesi çocuk uzun süre sivilce sandı en sonunda ufak operasyonla aldılar.

Bu dediğim sivilce gibi acıyor yanıyor falan garip , yarın belki sağlık ocağına giderim ama ordakilere güvenmeyin inanmayın cart curt diyorlar , oradaki adamda doktor değilmi sonuçta. Diğer hastanelere gidemem muayene olmam için para vermem lazım sağlık güvencemiz için güncellemeyi yapmadım daha öğrenci belgesi falan gidecek ssk ya

Kimse demişse yalan demiş sağlık ocağındaki doktorlar genel biliyorlar çoğu şeyi şu bir gerçektirki sağlık ocağındaki doktor hemen ilaç yazar ama hastanedeki doktor ilaç gerekmiyorsa yazmaz (ben şahitim) hastanelerde sanırım muayne ücreti 10-20tl sağlık ocağı ücretsiz muayne eder, eğer çok acil bir durum varsa başhekime/b,yardımcısı git anlat derdini sonuçta hipokrat denen bir yemin var elbet ilgilenirler bu zamana kadar ben görmedim parası olmayıpta devlet hastanelerinde muayne olmayan hatta baya bir zaman önce numune ilaç verdiklerine bile şahit oldum ülkemizin en iyi tarafım sosyal yardımlaşma çok iyi , ha bu arada bulunduğun bölgedeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı şubesine gidersen sana muayne ücreti vs veriyorlar ama oraya gitmeden önce sağlık ocağına git elinde recete sevk belgesi gibi bişi bulunsun

amma uzun oldu ha

Geçmiş olsun.

Not:Gözümdeki yağ bezesini doktor alırken uyuşturdu göz çevresini ben ameliyatı uyanıkken oldum hiçbirşey hissetmedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 15 Aralık 2010; 6:28:57 >

• Suç bende , öğrenci belgemi alıp SSK ya verecem sadece.

Uyumayacam artık 9.30 gibi işim var , 2-3 aydır korkak yatıyorum her gece zaten bugünde uyumayalım.

Allahım sen yardım et , ufak şey bunlar geçecek inşallah
  • bende de oluyo ara sıra. ben de konu açmıştım. deodorant falan sıkıyosan olur dediler. belki kansersindir faln dediler ama sanmıyorum. geçiyo yani. ama çok kötü bi acı
  • Kıl dönmesi lan o. İstersen bekle, iltihabı kuruyunca kopar. İstersen de al iğneyi batır kılı çıkar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.