Acısı dindi ama kütle duruyor , derinin hemen altında apse gibi birşey ya , yarın doktora giderim ama çok korkuyorum ne olabilir :(
Arkadaşlar ağrısız-sızısız olursa kötüymüş bezeler galiba
Benimki dokununca acıyor ve yanma var , acısı azaldı ama , sanki patlasa geçecek
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
İçini vs sıkma önce bir uygun bir bölüme git sonra patolojiye kontrol ettirrecekler kanser yada verem riski varmı diye bakarsın belki basit bir yağ bezesidir .
Aynen öyle dostum doktora git bi kontrol et.Allah korusun ciddi birşey varsa da geç kalınmasın.
Hocam yarın aile hekimimize gidecem
Hani Allah korusun kötü birşey olsa belirtileri yazdım ordan çıkarsak ne olabilir?
Acısız bezeden korkun diyor netten ama benimki bastırınca sivilce gibi acıyor.
slm
Komik bir durummu ?
bi an ss'li sanıp korktum
Biz ne ile uğraşıyoruz millet ne derdinde
quote:
Orijinalden alıntı: PoseDn
Hocam yarın aile hekimimize gidecem
Hani Allah korusun kötü birşey olsa belirtileri yazdım ordan çıkarsak ne olabilir?
Acısız bezeden korkun diyor netten ama benimki bastırınca sivilce gibi acıyor.
Aile hekiminin de net bi cevap verebilceğini zannetmiyorum.Git bi devlet hastanesine , uzman bir doktor baksın şüphelendiği bişey olursa ya kan alırlar o bezeden ya da parça alır patolojiye yollarlar.Sen yine de içini rahat tut.
Tutamıyorum hocam ya , birkaç sağlık sorunum daha var , açıkcası ölsemde kurtulsam diyorum artık , ben kanser olmak istemiyorum
kıl dönmesi diye tahmin ediyorum tarife göre o bölgede pis acı verir
quote:
Orijinalden alıntı: Alpgg
kıl dönmesi diye tahmin ediyorum tarife göre o bölgede pis acı verir
Odamı ameliyatla alınıyor yoksa kendi çıkıyormu. Doktor sadece kuyruk sokumuna ameliyat yapılır demişti.
Büyüklüğü bezelye kadar hocam , kızarılıklık var ama kütle içerde.
yok, kalçadaki ameliyat ediliyor bitek,ancak görünmeden bilemessin,bir uc falan gözüküyormu? yoksa direk deri altında birşeymi,gidip doktora göstermekte bir fayda var,eğer ucu varsa delik gibi sivilce gibi falan büyük ihtimal kıl dönmesidir,ben kendim cımbızla deşerek cıkartıyorum o tip şeyleri yüzde koltuk altında falan ama acılıdır,emin olamıyorsan doktora göster.çünkü yağ bezesiyse yada kitle tarzı bişeyse patlatman aleyhine olacaktır. Eğer kıl dönmesi ise zaten o kıl içerde cerahat yapmıştır doktor onu boşaltır..
ben sıkıyorum içini boşaltıyorum acıyor biraz ama sıktıktan sonra rahatlıyorsun.
Korkulacak birşey olacağını zannetmiyorum, 1 hafta takip edin küçülme gözlenmezse doktora başvurun. Koltuk altı lenf bezleri, ter bezleri ve sinirler bakımından zengin bir bölge olduğu için sivilce bile çıksa hızla büyür. 1 hafta gözlemleyin mümkün olduğunca elinizi sürmeyin, sıkmayın. İyi akşamlar.
KIL dollenmesidir :)
Hem ameliyat tedavi gibi şeylerden kaçıyosun hem sivilce yüzünden hayatından endişe ediyosun.ikisinden birini bırakman lazım
Ben doktora gitmen, daha sonrasında ise bir psikologla görüşmen gerektiğini düşünüyorum. Hastalık hastası olmak diye bir deyim vardır bizde. Psikolog seni çok rahatlatacaktır emin ol. Bilmiyorum belki diğer sağlık sorunların çok büyük, tetikleyeceğini falan düşünüyorsun ama durumun pek iç açıcı değil.
Delik yok arkadaşlar orda , Kıl dönmesi var bende zaten kuyruk sokumunda biliyorum delik olayını ama ordada Allah'a şükür apse falan yok.
@aytacikinci
Hocam lenfoma dediler ondan korkuyorum Acıyor şuan ama acısı azaldı şişliği kaldı sadece , öncede bu şekil acıyıp geçmişti ama kütle yoktu. Çıkma belirtisi sivilce ile benzer.
quote:
Orijinalden alıntı: Frick!
Ben doktora gitmen, daha sonrasında ise bir psikologla görüşmen gerektiğini düşünüyorum. Hastalık hastası olmak diye bir deyim vardır bizde. Psikolog seni çok rahatlatacaktır emin ol. Bilmiyorum belki diğer sağlık sorunların çok büyük, tetikleyeceğini falan düşünüyorsun ama durumun pek iç açıcı değil.
1 hafta bekleyecem inşallah inecek o apse. Hastalık hastalığı malesef var bende zaten bellide oluyor. Hayatımı ne kadar iyi yaşamaya çalışsamda bu durumdan hiç kurtulamadım Panik atağa dönüyor iş zaten galiba psikoloğa gitmem lazım