Şimdi Ara

Kolpaçino Bomba (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçtiğimiz senenin en çok izlenen komedi filmlerinden 'Kolpaçino'nun devam filmi 'Kolpaçino Bomba'nın çekimlerine başlandı. “Kolpaçino Bomba”nın senaryosu Şafak Sezer ile Türkiye'nin en ünlü mizahçılarından Leman Dergisi çizerleri Suat Özkan ve Kaan Ertem tarafından yazıldı.

Filmin başrolünü oynayan Şafak Sezer ayrıca devam filminin yönetmenliğini de üstlendi. Yapımcılığını Tayfun Topal’ın yaptığı “Kolpaçino Bomba”nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Kemal İnci, Özlem Hasgül, Serkan Şengül, Tuğba Melis Türk, Ebubekir Öztürk, Ferdi Merter’in rol aldığı “Kolpaçino Bomba”nın çekimleri önceki gün Çamlıca’da lüks bir villada gerçekleştirildi. Çekimleri, İstanbul’un değişik mekanlarında 5 hafta sürecek olan “Kolpaçino Bomba” Mart ayında Türkiye ve Avrupa’da vizyona girecek.

Kolpaçino Bomba’nın Hikayesi
    Özgür (Şafak Sezer) zengin bir ailenin evladıdır. Ancak hayatından memnun değildir. Ne cimri babasından destek görmekte, ne de zengin kayınpederinden... Özgür’ün geçmişten gelen sevgilisi olan Şale (Özlem Hasgül) çıkaracağı albüm için maddi destek beklemektedir. Bu desteği bulamayınca Özgür’ü, gizlice çektiği bir şantaj kaseti ile tehdit eder. Kalbi kırık bir kadının ’kadınca’ intikamı gibi görünen bu durumun arkasında aslında çok büyük hesaplar vardır. Özgür bu durumdan çıkabilmek için kolpaçı arkadaşları Sabri(Aydemir Akbaş) ve Tayfun’dan (Ali Çatalbaş) yardım ister. Kendisine çok güvenen bu ekip, Özgür’ü kurtarmaya çalışırken, kendilerini daha büyük belaların içinde bulurlar...

Kolpaçino Bomba (2011)

Kolpaçino Bomba (2011)

Kolpaçino Bomba (2011)

Kolpaçino Bomba (2011)

• merakla bekliyorm..
  • süper antipatik bir insan.izlemem,izlettirmem
  • güzel haber. Lemancılar varsa iyi olabilir.
  • Şafak Sezer için izlerim.
  • ilk film komikti..ikinci filmi de merakla bekliyorum.
  • İlk film çok iyiydi, ikincisi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk filmdeki araba sahnesi çok güzeldi 2. filmi merakla bekliyorum.
  • aydemir akbaş için izlenir
  • İlk filmde bayağı bir gülmüştüm.İkincisinde de bir o kadar gülmeyi umuyorum.
  • Şafak Sezer'in çoğu komedi filmi süper oluyor. İlki gibi buda izlenecektir.
  • bu adamın devam filmleri iğrenç oluyor
  • bizim bekir yine orada
  • izlenir şafak sezerse
  • ilk film beklentilerimin üzerindeydi bu filmdende umutluyum
  • İlk film fena değildi.Bakalım bu nasıl olacak...
  • İlk film berbattı bence .
  • içinde bulunduğumuz ortamdan bende pek memnun değilim yani.. sen şimdi beni küpeli müpeli gördün ama biz bilmemne çocuğuyuz
  • Aydemir Akbaş "donum gözüküyo" , ruh çağırılan evden çıkıştaki sahne , bayılan elemanın "kolonya getirin" i duyunca kalkması ve en bombası uyuşturuculu kekleri yiyen tribün lideri şaka maka ilk filmde baya gülmüştük.Filmden bir şey beklemeyip gülmek için izlerseniz gülersiniz.Önyargılı olunmazsa boş boş komiklikler bile eğlendiriyor.

İkinci filmi de izlerim kısmet olursa.
  • bırak kanallar açık kalsın, böyle delikanlıya pamuk mu tıkanır ...

http://www.youtube.com/watch?v=G0fTXrDheEs&feature=BF&playnext=1&list=QL&index=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 14 Ocak 2011; 2:02:08 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.