Şimdi Ara

Kollu Battaniye 19.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
2.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün çok hoşuma gitti, en ucuz 30TL civarı başka sitelerde.
    Polar olması biraz düşündürüyor, normal battaniye gibi sıcak tutarmı dersiniz?
  • Aldım, bakalım nasıl bir ürün gelecke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Ürün çok hoşuma gitti, en ucuz 30TL civarı başka sitelerde.
    Polar olması biraz düşündürüyor, normal battaniye gibi sıcak tutarmı dersiniz?

aynısından bir arkadaşıma almıştım başka bir siteden . arkadan bağlama veya çıtçıtı falan olsaymış daha güzel olurdu . yatarken güzel ama mutfağa bir şey almaya gittiğiniz zaman üzerinizden düşüyor . ama yatarken kullanılacaksa sadece süper
  • ürün gerçek smuggie değil sanırım

M harfini N diye yapmışlar

Snuggie Giyilebilir Kollu Battaniye

bir zaman hizlial.comun 14 TL.ye sattığı siesta-t-9210a-kollu-battaniye'ye benziyor
    ki aldığım siparişte normal düz battaniye polar çıkmıştı da uğraşmıştım hızlıalla

inşaallah aynı değildir
  • ürünün orjinali zaten N ile yazılıyor
    snuggie.

amerikada yılın ürünü seçilmişti bir kaç sene önce
  • almaya değer birşey mi arkadan sarmıyor gibi. sanki ayağa kalkınca düşer????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para tuzagidir böyle seyler genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar gereksiz birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Para tuzagidir böyle seyler genelde.

/>

Ne tür bir toplantı bu?:..
     Kollu Battaniye 19.90 TL

• dneyin güzelse bende alacağım
  • aynı ürünün daha ucuza satılanını bulmuştum mesajım silinmiş. nedenide buymuş: Merhaba, bir mesajınız '' nedeniyle silindi. Bu özel mesaj sadece bilgilendirme amaçlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

aynı ürünün daha ucuza satılanını bulmuştum mesajım silinmiş. nedenide buymuş: Merhaba, bir mesajınız '' nedeniyle silindi. Bu özel mesaj sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

aynı ürünün daha ucuza satılanını bulmuştum mesajım silinmiş. nedenide buymuş: Merhaba, bir mesajınız '' nedeniyle silindi. Bu özel mesaj sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Neden acaba ?

Bu konularda daha hassas olmalı yönetim bence. Karşındaki insanla yüzyüze konuşurken sustur görelim. Yazı olunca daha kolay olduğunu zannediyor karşılarındakinin insan olduğunu unutuyorlar. Bence çok ayıp, silmesi doğrudur yanlıştır birşey diyemeyeceğim belki bir hata vardır üslupta konuda ama susturduğun insana bir neden vermek 2 kelime yazmak.. Bu kadar mı acizler. Ve evet gerçek hayatta karşındakini nedensiz susturan birisi olsa aynen böyle konuşurdum. Ürün hakkında da valla çok hoş bir şeye benziyor ama 20 tl eder mi? Polar birşey sonuçta. Hele 30 tl bu ürünün harcı değil bence.

• çok gerekli bir şey

özellikle deprem de soğuktan geceleri donanlar için.

keşke çok alabilsekte gönderebilsek insanlara
  • Çakması kipada 20 tl :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.