Şimdi Ara

Kola Bu Kadar Zararlı İşte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim kolayı 1 parça pişmiş ete döktü ve 3 gün sonra et paramparça olmuş şuan da bana gösterdi
    şaşırdım ama kola içiyorum şuan da

• Zararlı olan herşey güzeldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: war_star

Kardeşim kolayı 1 parça pişmiş ete döktü ve 3 gün sonra et paramparça olmuş şuan da bana gösterdi

Bunu direk vücudumuza bağlayamazsınız...Sonuçta mide o deneyde kullanılan et ile aynı seviyede değil ondan çok daha üstün...Ama sonuçta kola zararlı mı ??? Zararlı
  • Mide asiti varken kola nasıl zarar veriyor
  • 4 ever coca cola hergün 1-2 litre içiyorum içiriyorum
  • Pepsin Gerçi zararı var çok alınırsa mide delinebilir
  • Normal Bir Et Parçası İle Midedeki iç zar aynımıdır ki?
    birde bunu düşünmek lazım.
    yani mide asiti koladan daha yakıcı.
    mide zarı onu barındırabilğine göre kolayı hayli hayli dışarı atana kadar barındırabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • içimizde etler pişmiş olmadığına göre sorun yok devam

içindeki kafein bence daha çok zararlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 22 Şubat 2008; 21:18:30 >
  • içmeye devam bişi olmaz
  • Cola Turka için mübarektir, helaldir, zemzem suyuyla üretilmiştir , hiç zararı yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: war_star

Kardeşim kolayı 1 parça pişmiş ete döktü ve 3 gün sonra et paramparça olmuş şuan da bana gösterdi

Ee midemizdeki asit, mide asidi denen şeyi de etin üzerine döksen o da paramparça eder eti. Ama vücudumuza bir zararı yok aksine gerekli bir şey.

Kolayı hayatta savunmuyorum iğrenç rezil kepaze aptal bir şey, içtiğim günlere de lanet olsun ve içenleri de Tanrı kurtarsın diyorum fakat verdiğiniz örnek o kadar saçma sapan ki kolanın zararıyla alakası bile yok. Çok şeker var dersin, reflü yapıyor ve abartırsanız ülsere kadar gidiyor dersin anlarız, ama etin üzerine dökmüş de et parçalanmış da falan filan geç onları, etin üzerine mısır özü yağı dök ertesi gün koksun et, ee nolacak şimdi mısır özü kullanmayalım mı midemiz mi kokar bu mudur.

Saçma saçma topicler.. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

Normal Bir Et Parçası İle Midedeki iç zar aynımıdır ki?
    mide zarı onu barındırabilğine göre kolayı hayli hayli dışarı atana kadar barındırabilir.

ama sorun şu ki mideye gidene kadar yemek borusundan geçtiği için oralara zarar verme ihtimali daha yüksek
  • sen eti yiyince 3 güne kalmaz içinde paramparça olur onlar insanlarda da kuvvetli asitler var ama kola zarar lı mı? zararlı. içilmemeli mi? içilmemeli. ama ben şu an içiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

Normal Bir Et Parçası İle Midedeki iç zar aynımıdır ki?

ama sorun şu ki mideye gidene kadar yemek borusundan geçtiği için oralara zarar verme ihtimali daha yüksek

İhtimal değil direkt olarak olacak bir şey. Olmadığı görülmedi hiçbir zaman. Günde en az 1 litre içen her kişinin yemek borusu meftadır arkadaşlar o kolayı bırakmadan o boru, boruluğunu düzgün yapamaz. yanar ekşir ağrır, hiçbir şey yapamazsa ilerde koyar olayını kal gelir öyle bakakalır serumla beslenirsiniz, hadi iyi şanslar.

• sizde haklısınız mideyle aynı et değil (pişmiş et )
    Ama Ginede Zararlı İçen Varsa Azaltsın ParamPıllik Olmuş Walla Et
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Cola Turka için mübarektir, helaldir, zemzem suyuyla üretilmiştir , hiç zararı yoktur

http://www.aktifoyun.com/swf/colaturka.swf
  • bizim bi akrabaya doktor demiş ki:
    -kolanın içine kemik koyuyon eriyo sakın ha bulaşma felan demiş
  • 4ever pepsi gerçi şimdi cocacola içiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 77_alemci

4ever pepsi gerçi şimdi cocacola içiyorum

pepsi deler
  • abi midendeki asit zaten koladan fazla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.