N

Teğmen
17 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
Gönderileri
soru açık piyano ile org un benzerlik ve farklılıkları neler org çalmayı öğrensek piyanoya geçiş yapabilir miyiz bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...
arkadaşlar yarın sınavım var bi siteden çözümlü sorulara bakcaktım öle çalışcaktım ama soruları okuyamıyorum türkçe karakterler çıkmıyor bi çözümü var mı yardımınızı bekliyorum..
haftasonu arklarla gitmeyi düşünüyoz da hakkında bilgisi olan var mı? fiyat falan ne kadar mesela?
cnn yerine gelmiş şimdi de matrix oynuyo güzel filmler oynuyomuş hep ben yayın akışına baktım intten ama bulamadım bi bilgisi olan varmı?
muhabbet falan açıldığında herkesin yapabildiği bişeyler çıkıyo ortaya kiminin sesi güzel kimi bi müzik aleti çalıyo kimi ii basket oynuyo yada kiminin genel kültürü iyi ama bnm hiç yok özelliğim kendimi çok ezik hissediom napmalıyım sizce?
okul sabah başlıyo 4 te bitiyo sonrada ya yemek ya uyku yada bilgsayar bi dünya test çözmem gerek ama hiç oturup da çözesim gelmiyo ve çok bitkin oluyom sizce napmalıyım?
Dönem ödevimi biyolojiden dolaşım sisteminden aldım. Hoca dönem ödevlerine genelde notunu yükseltecek notlar vermez. Normalde karnene gelen neyse o civarda verir. Ama ben öle bişi yapmak istiyorum ki hoca çok beğensin. Ama dolaşım sistemi hakkında pek fazla bişey gelmedi aklıma. Yardımlarınız bekliyorum...
20 - 24 Mayıs 2008 tarihlerinde Belgrad'da yapılacak 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek parça, 15 Şubat Cuma günü kamuoyuna tanıtılacak.
Mor ve Ötesi'nin Eurovision için bestelediği şarkı, eskiden olduğu gibi yine TRT'nin Tepebaşı Stüdyosu'nda tanıtılacak ama bir farkla...
Önceki yıllarda TRT, Eurovision Şarkı Yarışması'nda yarışacak şarkıyı gündüz saatlerinde tanıtıyor, özel televizyonlar da akşamki ana haber bültenlerinde bunu duyuruyorlardı. "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır" derler... TRT'nin yeni Genel Müdürü İbrahim Şahin'in de öyle...
Şahin, farkını ortaya koymak için TRT'de bazı değişikliklere başladı.
"Hafta sonu ekranda dizi mi olur?" deyip cumartesi ve pazar akşamlarından dizileri kaldırtan Şahin, kamuoyundaki beklentiyi dikkate alıp işin reytingini TRT'nin kazanması için Eurovision şarkısının tanıtımını bu yıl akşam saatine kaydırdı.
Böylece "Mor ve Ötesi"nin Eurovision şarkısını ilk kez TRT 1'in ana haber bülteninde yayınlanacak ve işin reytingi TRT'ye yazacak... Tartışılacak bir hamle bu...
Eurovision'un yayıncısının TRT olması nedeniyle bu en doğal hakkı...
Ancak işin bir de "ama"sı var...
O da şu:
Eurovision aynı zamanda milli bir mesele...
arkadaşla iddialaşıoz o diyo ki klasik gitarı çalan elektro gitarı kolayca çalar bende diyorm ki çalar ama tam çalamaz elektroyu çalan klasiği daha kolay çalar diyorum bilen birisi varsa nedir olay?
OFFFF 20 lik dişim çıkmıştı az biraz üst sol tarafta ağrıyo galiba bi öndeki dişe baskı yapıyo sabah doktora gitçem ama şimdi uyuyamıyorum ve başıma da vurdu başım çok ağrıyo
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 879
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 52.561 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.