Bildirim
Kokuyorlar mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Gülü seven dikenine katlanır diye bir söz var.
Evet kokar kim kokmaz dersen yalan konuşmuş olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra
Gülü seven dikenine katlanır diye bir söz var.
Evet kokar kim kokmaz dersen yalan konuşmuş olur.
Kedi peki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kokar tabii tuğ filan :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Creative BLack
Kokar tabii tuğ filan :)
Kokmayan kedi ya da köpek yok mu? Cinsi farketmez.
Her köpeğin kendine has bir kokusu var ama bu tüm evi kaplamaz yani :) kendisine özeldir. Aldıktan bir yıl sonra tiksindiğin o kokuyu içine çekip köpeğini öpeceğine eminim.
Not: minyatür pinscher cinsi köpeğim var
quote:
Orijinalden alıntı: gencaslann
Her köpeğin kendine has bir kokusu var ama bu tüm evi kaplamaz yani :) kendisine özeldir. Aldıktan bir yıl sonra tiksindiğin o kokuyu içine çekip köpeğini öpeceğine eminim.
Genelde eve girince koku sarar ya da üstüne siner gibi yorumlar var.
quote:
Orijinalden alıntı: beginyou
quote:
Orijinalden alıntı: gencaslann
Genelde eve girince koku sarar ya da üstüne siner gibi yorumlar var.
Dediğim gibi bu sorunu hiç yaşamadım . Aynı odada kalıyoruz köpeğimle . İlk aldığım gün rahatsız oldum. Fakat sonra yok oldu yıkana yıkana artık sadece öpüp içime çektiğimde duyuyorum kokusunu :) yani eve girer girmez kokacağı bir şehir efsanesi
Tabii hemen tuvalet eğitimi vermelisin yoksa dediğin gibi o koku çok rahatsız edebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: beginyou
Köpek ya da kedi beslemek istiyorum. Ancak çok kokar eve siner, üstün kokar diyorlar. Doğru mudur? 180 m2 ev bu arada. Labrador istiyorum.
Tuvaletini belirli yere yaptır sadece orası kokar mesela bizim 2 tuvaletimizden 1 tanesi köpeğe ait oraya alıştırdık :) ve düzenli olarak yıkayıp bakımı yaparsan kokacağını sanmam. sık tüylü köpek alma alsan bile traş ettir evde bakarsan jack russel terrier önerebilirim yada amerikan cooker , king charles -
kedi, kopekten 10 kat daha temiz bir hayvandir ama yinede kumu vs kokuyor. cok istiyorsan malesef buna katlanmak zorundasin. surekli ugrasman, temiz tutman lazim vs ama yinede bir miktar koku olacaktir. kedi veya kopek olan bir eve girince zaten anlarsin bunu ama uzerine falan sinmez :) -
Köpekte kedide, doğru bakıldığında ve sağlıklılarsa kötü koku anlamında kokmazlar. Köpeğimin kıçı bile kokmuyor, sokaktan bir insanı çevirsem donunu indirip kıçını koklasam bayılırım herhalde kokudan İyi bakılan sokak köpekleri bile tüyleri uzun olduğu halde kokmuyorlar. Sitemizdeki sokak köpekleri asla kokmazlar. Yağmurda falan ıslanırsa kokarlar ama oda sokak köpeği kokusu zaten -
evi sık sık havalandırırsan kokacağını düşünmüyorum. ben çift taraflı pencere açıyorum hep.
benim de bir labradorum var, kendisi uzun süre yıkanmadığında kokabiliyor. Çözüm: Pet kuaförleri ya da evde banyo (çok sık olmamak kaydıyla)
Bu arada köpeğimin kokusu olsa bile beni hiç rahatsız etmiyor, isterse kokarca gibi koksun umrumda bile değil :)
ek olarak hava temizleyici cihazlar var, çok titizsen onlar da düşünülebilir.
sevgiler, -
Öyle aman aman bir koku olmuyor emin ol iyi bakarsan tabii bir süre sonra da almıyorsun zaten o kokuyu alışıyorsun zamanla -
Ben 1 sene pinscher baktım.Sonra onu çaldılar :(. Herneyse.Ben hiç koku sorunu yaşamadım.Bunu okuyunca bile şakasına, gırgır şamata olsun diye açılmış bir konu zannettim.Hiçbir şekilde koku yok,yıkarsan şampuan kokacağı için güzel olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kedi köpekten daha fazla kokar. nedeni ise kediler, köpeklere nazaran daha fazla kendilerini yalayarak temizlerler. ama şunu unutmayın ki tüy bakımını aksatmazsanız hiç bir hayvan rahatsız edici şekilde kokmaz-tüy dökmez. bu mesajı golden köpeğimi yıkayıp kurulayıp parfümledikten 5 dakika sonra yazdım. 3 ayda bir yıkıyoruz. fazlası zarar.
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X