Şimdi Ara

Köfteci Yusuf kıyma 58 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
9.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Köftelerinde soya olan firma,yediğimde mideme kramp giriyor,kiymadada varsa oy oy oy ki bence vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

Köftelerinde soya olan firma,yediğimde mideme kramp giriyor,kiymadada varsa oy oy oy ki bence vardır

Döş etten ya da kuşbaşılık yağsız parça etten kendiniz çektiriyorsunuz, nasıl soya olsun? Ramazan bayramından 1-2 gün önce İstanbul Rings Avm'deki şubelerinden kıymayı 52'ye, yağsız parça eti 55'e almıştım. Sağolsun görevliler kuşbaşı boyutunda değil de benim istediğim daha küçük sotelik boyutta doğruyorlar. Hiç yüzlerini ekşitmiyorlar. Mahalle kasabı bile yapmıyor yaptıklarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider

Bu mesaj silindi.

Nedir o hassasiyet merak ettim hocam.

Migros carrefour gibi firmaların susmayıp yusufun sunduğu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

İyi de bunun neresi sicak firsat? Zaten o fiyat.
    Migros ve Carrefour'da 52 liradan basliyor. Zaten yag orani aynidir.
    Ucuz market diye sadece Bim'i belleyip orada zam gelince diger ucuz fastfoodcunun urununu onermek de ne bileyim.
    Edit: Esk fiyati da 40 lira guncel, keske her yerde olsa. Uretim kapasitesinin yarisinda anca calisiyor.
    https://www.esk.gov.tr/tr/12197/Satis-Fiyatlari

esk numune açıyor ve çok az kotayla satıyor amaç enflasyon sepetinde etin fiyatını düşük göstemek başka amacı yok

• carpenokte kullanıcısına yanıt

Fırsat olması için ne gerekli sizin için 2006 yılı fiyatıyla 15 tl mi olmalı Köfteci Yusuf kıyma 58 tl 

• quote:

Orijinalden alıntı: AcarTRTR

Sürekli stoklarda yok hatası alıyorum pişmemiş et kategorisinde.

Telefonla sipariş verin. Bulunduğunuz bölgeye en yakın şube ekmek arası ise stok hatası veriyor. Uygulaması aylardır böyle ve hala düzeltemediler.

• Etiyopyada kardeşler kasapta kilosu 19 TL bu fiyata alınmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Köftelerinde soya olan firma,yediğimde mideme kramp giriyor,kiymadada varsa oy oy oy ki bence vardır
    Bir yerde okumuştum,AVM ler,kira almiyormus veya daha az kira istiyorlarmış,yeterki gelsin, böylece müşteri yoğunluğu artıyormus

• Ankara, Çankaya hizmet vermiyor uyarısı çıkıyor

• Metrodayim dana kürek yani kol kuşbaşı ve kıyma 63 TL cokda güzel et

• yol üstü tesisleri aç olduğumuzdanmıdır nedir güzel oluyor ama bikere 1 kilo köfte alıp eve getirdim pişirdik tadı berbattı. karfurexpresin hazır köftesi gibi yenecek hali yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Kesinlikle komur atesinde yapilmasi lazim.defalarca denedim mangal disinda yaparsaniz kotu oluyor

• hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    demekki tavayla felan pişirmeye uygun değil.
    eskiden bazı tesislerde isteğe göre hamburger yapıyorlardı mesela Bozüyükdeki tesiste vardı sonra bırakmışlar galiba en son gittiğimde yoktu.şehirlerarası yolda Yusuf'un öyle tesisi varmı bildiğiniz🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orada gözünüzün önünde parça etten çekiliyor soyayı ne ara katacak.

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt

gayet fırsat benim haberim yoktu. sitesine girdim baktım ticket kart ile bile ödeme alıyorlar kapıya getiriyorlar. ticket geçen yerlerde kıyma 70-80 den aşağı değil. adamlar kapıma bu paraya getiriyor. daha ne olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

Kesinlikle komur atesinde yapilmasi lazim.defalarca denedim mangal disinda yaparsaniz kotu oluyor

Köfteleri o kadar yağlı ki mangalda pişirirseniz tamamen duman altı oluyorsunuz. Biz bir defasında fırında tepside yaptık. İçine hiç yağ, sos ve su koymadığımız halde dibinde bir sürü yağ birikti ama en azından duman altı olmadık. Tadı da eh işte denecek seviyede oldu. Ayrıca köfteci Yusuf'tan aldığınız pişmemiş köfteler eve gelene kadar bozulma riskini üzerinde barındırıyor. İçinde dana eti-yağı ve kuzu yağı da var. Tüm bu sebeplerle köfteci Yusuf'un köftesini sadece restoranda yeme kararı aldık. Eti ve kıymasını kendimiz çektirip alıyoruz. O konuda bir sıkıntı yok.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Beylikduzu subesinde burger var doner yok,avcilar subesinde donerde var , birde resim atayim.hani yusuf koftesi tadi cok suni evet herkese katiliyorum ama otursam 15 adet yerim,o kadar seviyorum.

Köfteci Yusuf kıyma 58 tl

• hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Vıcık Vıcık yağ ızgarada köfteler bildiğin eriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dnt2541

Bir yerde okumuştum,AVM ler,kira almiyormus veya daha az kira istiyorlarmış,yeterki gelsin, böylece müşteri yoğunluğu artıyormus

Alıntıları Göster

Olabilir dogrudur bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.