< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köfteci Yusuf kıyma 58 tl (5. sayfa)

-
-
Ne köfteci Yusufmuş..anlat anlat bitirememişler yahu lastik gibi içi pişmemiş gırmızı gırmızı köfteleri servis eden yer değil mi bunlar,.Başkentte havaalanına giderken, dev gibi şube açtılar.. ızgaranın başında,mutfakta hep kadınlar çalışıyor..daha bir kez düzgün pişmiş köfte yemedik..köfteci Yusuf bu kadar büyüyüp şubeleşmeden önce bir kalite vardı bence, ancak bugün kesinlikle köfteleri güzel değil..ayrıca fabrikasyon et üretiminde ne kadar lezzet, kalite olur tartışılır..fiyatlar da bence eskisi gibi uygun değil..yediğimiz köfteye bakılırsa..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be kıyma bu fiyatlara mı yükseldi.. uzun süredir almıyorduk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Et işi sakat. Mahallenin en eski bilinen kasabından kusbasından gözünüzün önünde çektirerek alın kıymanızı. Ben 70 TL veriyorum kıymanın kilosuna. isteyen 30 tl ye alsın.
-
mangalda aynı tat olmuyor işte, daha nasıl iyi ekipman kurabilirim sizce?
-
içi kırmızı et kötülenecek bir et değildir, az pişmiş daha yumuşak bir kıvamdır bu . mesela ben bazen gittiğimde çok pişmiş olsun diyorum . bi kere çok pişmiş olsun dedim yine içi kırmızı geldi söyledim değiştirdiler hemen. damak zevkinize göre sadece köfteci yusuf değil her yerde istediğimiz şekilde yemek pişirilmesini talep etmek hakkımız.
-
Evet haklısın et pişirme tekniği vardır,kimisi az pişmiş ister, kimisi orta kimisi de çok pişmiş ama bu dünyanın her yerinde tercihe göre sunulur müşteriye..Yusuf gibi her gelenin önüne az pişmişi dayarsan olmaz..mesela ben talep ettiğim halde kırmızı gelmişti yine..bizde hizmet sektörü bir türlü gelişemedi maalesef insan faktörü nedeniyle.quote:
Orijinalden alıntı: ilker369içi kırmızı et kötülenecek bir et değildir, az pişmiş daha yumuşak bir kıvamdır bu . mesela ben bazen gittiğimde çok pişmiş olsun diyorum . bi kere çok pişmiş olsun dedim yine içi kırmızı geldi söyledim değiştirdiler hemen. damak zevkinize göre sadece köfteci yusuf değil her yerde istediğimiz şekilde yemek pişirilmesini talep etmek hakkımız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pişirme konusunda lezzet farkı duyan arkadaşlar için faydası olur mu bilmem ama döküm tavaları araştırsınlar. Gerçekten ciddi farklar oluşuyor. Bir de pişirme tekniklerini öğrensinler birkaç video izleyerek. Eti mühürlemek gibi bazı ayrıntılar var, onlar önemli oluyor pişirme sürecinde. Ama anahtar kelime "döküm tava".
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X