Nerde çekiliyor ben hiç görmedim oturduğun gibi geliyor köfteler. Arkadaşım kasap köfte yemissindir hiç bunla alakası varmı düşünsene,bunun köfte lastik gibi Etden yapılan köfte lastik gibi olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köfteci Yusuf kıyma 58 tl (3. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bahtiyarazizDöş etten ya da kuşbaşılık yağsız parça etten kendiniz çektiriyorsunuz, nasıl soya olsun? Ramazan bayramından 1-2 gün önce İstanbul Rings Avm'deki şubelerinden kıymayı 52'ye, yağsız parça eti 55'e almıştım. Sağolsun görevliler kuşbaşı boyutunda değil de benim istediğim daha küçük sotelik boyutta doğruyorlar. Hiç yüzlerini ekşitmiyorlar. Mahalle kasabı bile yapmıyor yaptıklarını.
Alıntıları GösterBir arkadasada aynı cevabı verdim ben koftesinden bahsediyorum lastik gibi köfte aynı gerçek köfte lastik gibi olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Döneri harika ama yakın yerdeki şubesinde sadece köfte var 😐 ve online sipariş de döner siparişi verdirtmiyor mesafe sebebiyle 😐😐
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sendomiBir arkadasada aynı cevabı verdim ben koftesinden bahsediyorum lastik gibi köfte aynı gerçek köfte lastik gibi olmaz
Alıntıları GösterBen de sizin şu cümlenize istinaden yazdım:
"kiymadada varsa oy oy oy ki bence vardır"
Kendiniz kıyma alırsanız parça etten ya da döş diye tabir edilen etten istediğiniz kadar çektirerek alıyorsunuz.
Bu şekilde aldığınız kıymanın içinde - "varsa ki bence vardır" demenize rağmen-, soya olması mümkün değil. Ayrıca hazır kıyma da satılmıyor.
Görevlilerin söylediğine göre köfteler fabrikada hazırlanarak günlük olarak şubelere sevkediliyor. Artık o köftenin içine ne konuluyorsa, onu yapanlara sormak lazım. Özellikle yazın köftelerin tazeliği ve soğuk zincir konusunda sıkıntılar olabiliyor. Bir defasında başıma geldi. Cumartesi günü aldığım köfteyi Pazar günü buzdolabından çıkarıp mangalda pişirmek istediğimde köftelerin bozulmaya başladığını görmüştüm. Pazartesi günü de götürüp iade etmiştim. İade konusunda Pendik şubesinden kaynaklanan tantanalı bir durum olmuştu. Daha sonra genel merkezden arayıp özür dilemek, mesele büyümesin diye öneri üzerine öneri sunmak durumunda kalmışlardı. Şikayetvar'a bakabilirsiniz.
Neyse isteyen istediğini alabilir. Ben denk geldikçe parça-kuşbaşı etini ve kendim çektirdiğim kıymasını tercih ediyorum. İstanbul şartlarında daha iyisini daha uygun fiyata bulmak gerçekten zor. Alternatif öneriler varsa buna da açığım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 29 Haziran 2021; 1:23:8 >
-
kıymasına, köftesine, kuşbaşısına ıvırına zıvırına bi şey diyemem de sucuğunu kesinlikle tavsiye ederim.
4-5 aydır alıyorum ne sinir ne kemik ne kıkırdak hiç bi şey çıkmadı.
% 100 dana sucuğunun kg fiyatı şu an 63 tl.
10 numara f/p ürünüdür.
-
Halkın bu kadar teveccüh göstermesini, şehirlerarası yollarda ve AVM lerdeki sayısını nasıl izah edeceğiz, yani bizim insanımız öyle soya moya bilmez,lastik gibi köfteyi seve seve yer mi diyelim,yoksa f/k dengesini bilir mi,?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
52 liraydı pes pese zam geldi..
Biz 1 seneyi geçti galiba alıyoruz buradan et kıyma falan..
Ataşehir novada avm köfteci yusuftn.
Et harika, kıyma da gözünün önünde çekiliyor..
Yağsız kuş başı alıyorsun, normalde kasapta yağla taratıp sonra atıklar..
Burada yağı sayıklıyor sonra tartıyı.. Üstelik fiyatı da uygun..
Biz çok memnunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sendomiNerde çekiliyor ben hiç görmedim oturduğun gibi geliyor köfteler.
Arkadaşım kasap köfte yemissindir hiç bunla alakası varmı düşünsene,bunun köfte lastik gibi
Etden yapılan köfte lastik gibi olmaz
Alıntıları GösterKöfteden bahseden mi var kıymadan bahsediyoruz. Arkadaş kıymaya da soya katıyorlardır yazmış. Kıymayı senin önünde çekiyorlar.
Arkadaşım bu köfte pirasadan yapılmıyor değil mi,bennkac defa yediysem köftesini lastik gibiydi koftesinde soya ver dedim.koftede bu varsa kiymadada vardır dedim.neyini anlamadın.butada kasapta köfte 70tl yerine göre 60tl en azından kasap köfte yiyorsun.benim oradan ağzım yanmış gidip koymasını yada başka şeyini alirmiyim,başka yer olsa yine aynı şeyi yaparim
quote:
Orijinalden alıntı: sendomiArkadaşım bu köfte pirasadan yapılmıyor değil mi,bennkac defa yediysem köftesini lastik gibiydi koftesinde soya ver dedim.koftede bu varsa kiymadada vardır dedim.neyini anlamadın.butada kasapta köfte 70tl yerine göre 60tl en azından kasap köfte yiyorsun.benim oradan ağzım yanmış gidip koymasını yada başka şeyini alirmiyim,başka yer olsa yine aynı şeyi yaparim
Köftesinin lastik gibi olması soya olduğunu göstermez ilk zamanlar meşhur olduğu Bursa bölgesinde ,İnegöl tarzı sevildiği için böyle yapılıyor standart şekilde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon
İyi de bunun neresi sicak firsat? Zaten o fiyat.
Migros ve Carrefour'da 52 liradan basliyor. Zaten yag orani aynidir.
Ucuz market diye sadece Bim'i belleyip orada zam gelince diger ucuz fastfoodcunun urununu onermek de ne bileyim.
Edit: Esk fiyati da 40 lira guncel, keske her yerde olsa. Uretim kapasitesinin yarisinda anca calisiyor.
https://www.esk.gov.tr/tr/12197/Satis-FiyatlariMigros ta 52 tl ye verdiği dana kıyma değil. Dana-kuzu karışık ve etin kötü yerleri. Tadı hiç güzel değil.
-
Hem kıymasını hem etini hem sucuğunu hem köftesini hem dönerini denemiş birisi olarak söylüyorum. Soya falan yok. Köftenin lastik gibi olması bursa tarzı olmasından inegöl köfte de lastik gibi oluyor.
Piyasada hastalıklı ölmeye yakın inek kovalayan, köylünün elinden senetle sepetle ucuza hayvan kapatıp fahiş fiyata satan kasaplara asla güvenmiyorum. Gözümün önünde doğumda ölen ineği kasap alıp götürdü.
-
Köftenin lastik gibi olmasi içerisinde karbonat olmasından kaynaklıdır. Arkadaslar da söylemiş Bursa civarlarında yapılan İnegöl kofte benzeri köfteleri içerisine tuz ve karbonat konularak yoğrulur, en az bir gün dinlendirilir. Bu şekilde yapılan kofte esnek lastik kıvamında olur.
Kimi bu kıvamı sever, kimi sevmez ama esnek olmasi karbonattandir
Bu arada firmayi koruma vs gibi bir niyetim yok, ben de çok haz etmem bu esnek kofteden, çocuklar seviyor diye evde yapıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 29 Haziran 2021; 10:34:29 >
Arkadaşlar Köfteci Yusuf'un kavurması nasıl tadan bilen var mı?
köftesi sadece mangalda iyi oluyor, tava veya fırında pek beğenmiyoruz.
konusu açılan kıymayı alıp, soğan-kuzu yağı-tuz-karabiber ile kendim hazırlıyorum, daha yok mu diyor herkes :)
tabi üstüne Paraf Restoran indirimi (maks 20 TL) ve ayağına kadar getirmeleri de cabası
Geçenlerde piknikte çocuklar kanat isteriz dediler, Kestel ilçesinin bir köyündeki piknik alanına kadar getirdi adamlar..
-
Kıyması güzel doneri süper tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: max0007kıymasına, köftesine, kuşbaşısına ıvırına zıvırına bi şey diyemem de sucuğunu kesinlikle tavsiye ederim.
4-5 aydır alıyorum ne sinir ne kemik ne kıkırdak hiç bi şey çıkmadı.
% 100 dana sucuğunun kg fiyatı şu an 63 tl.
10 numara f/p ürünüdür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
köfteci yusufun tüm ürünleri uygun ve kaliteli
köftesi hariç...
-
Benim köfte tarifimde de karbonat var; ancak böyle bir elastikiyet yapmıyor ( 1 kg a 1 tatlı kaşığı)
Köfteci yusuf un köftesini ızgara da beğeniyorum. Ancak tava da yapınca beyaz bir yağ tabakası bırakıyor. Ben kuyruk yağı oldugunu düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sendomiArkadaşım bu köfte pirasadan yapılmıyor değil mi,bennkac defa yediysem köftesini lastik gibiydi koftesinde soya ver dedim.koftede bu varsa kiymadada vardır dedim.neyini anlamadın.butada kasapta köfte 70tl yerine göre 60tl en azından kasap köfte yiyorsun.benim oradan ağzım yanmış gidip koymasını yada başka şeyini alirmiyim,başka yer olsa yine aynı şeyi yaparim
Mevzumuz köfte değil ben köfteye iyi güzel vs yazmışmıyım.
Biz gidiyoruz kasap kısmına oradan kıyma çektiriyoruz alıp evimize geliyoruz. Hatta başlığı okursan sıcak fırsat olan kıyma köfte değil.
Yani neymiş biz Köfteci yusufun kasap kısmına geçip görerek ve isteyerek kıyma ve et alıyormuşuz.
Köfte değil.
Ümraniye metro çıkışınada yusuf açılmış. geçerken bakıyorum millet kuyruğa giriyor şehiriçinde bile rağbet var🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X