https://kofteciyusuf.com/yusuf-kofte.html 8 ocak son F/P ürünü Banka yemek kampanları ile daha ucuza gelir Trendyol yemek uygulamasında da 105 TL
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Şubat 2023; 17:11:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(Bitti)Köfteci Yusuf 1 KG 125 TL

-
-
Orda yerseniz veya mangalda yaparsanız alın tava yapım derseniz mideniz bulanır daha hazır köfte yemezsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sayfada, kargo ücreti hariç herşey yazıyor..
-
Kargo yok hizmet verilen yerler de kendileri teslimat yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol yemekten çiğ ürünler bölümünden alabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yağ oranı fazla olan köfte lezzetli olur, ama dediğiniz gibi mangal daha uygun, tava da genelde yakarlar yapmayı bilmeyen...
Tava veya mangal çok yaptım aynı tadı aldım yakmadan işi bilmeyen almasın dediğiniz gibi kömür gibi olur para çöpe gider.
Birde tavsiyem bunlar basılmadan geliyor köfteleri elle basın inceltin piştikçe şişme yapar.
Yüksek ateş mangal veya tava olmayacak harlı olacak sürekli çevireceksin pişip pişmediğine bakmaksızın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Ocak 2023; 15:38:44 >
yeni zam geldiyse bilmiyorum da 1 ay önce yine bu fiyattan almıştım. yukardaki arkadaşın dediği gibi mangalda yapacaksanız alın, döküm tavada bile olmuyor bu köfte, ayrıca köfteyi kağıt gibi inceltseniz bile sünger misali çekiyor şişiyor. birde tuhaf bir kokusu var
(çok şikayet ettim ama gerçek)
hamburgerini beğenen bir kaç arkadaşım vardı deneme firsatım olmuştu gayet iyiydi. ama köftesi de eski halinden eser yok.
-
Trendyol yemek ile 105 tl'ye aldım teşekkürler.
-
Yakın zamandaben de 2 defa aldım, çiğ olanda bozulmaya yüz tutmuş bir kokusu var, içine ne katılıyorsa, bir de pişince lastik gibi oluyor, o da olsun ama biraz yumuşak olur.
Bana göre tat, lezzet, kalite olarak beğenmedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 ay ıcınde 5 kere zam geldı karkas a
140 ıdı dun gece
-
Bir kaç gün önce buradan köfte menü sipariş verdim. Köfte yemekten soğudum, midemi bozdu çok rahatsız etti beni. Sırf bu yüzden hiçbir yerde artık köfte yemek istemiyorum. Yerine gidip döner vs yiyorum güzel ama eve verdiğim sipariş nefret ettirdi
çiğ alınınca, hemen pişirmeyip , dolaba kaldırılıp, ertesi güne kalırsa, kokudan dolayı insan pişirmekten vaz geçiyor. pişmiş alındıysa, aynı gün yemeyip, ertesi gün yemek istediğinde dişinizi bile kırabilir. uyarmadı demeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evde pişirince tadı çok kötü nedense, orada yerseniz güzel pişirince ne katıyorlarsa🤔
hodjam x y den büyük olursa 3z = 2y + x ne olur
sözelciyim.
Köfteler dana kuzu karışımı o yüzden koku biraz ağır gelebilir. Air frayer i olanlar varsa çok az incelterek atsın 10 numara oluyor
-
çok kötü yazık paranıza, mangalda pişmedikçe yenmesi imkansız.
-
Tek beğenen benim galiba
Teşekkürler paylaşım için, 2 kilo aldım buzluğa atmalık.
-
Paraf restoran indirimi ile 1 kg 112,5 tl oldu teşekkürler
-
Pazartesi günüde geçerli ise trendyol tarafından eşimin işyerine sipariş verebilirim, evin olduğu lokasyonda maalesef mekan yok :)
Orda yerseniz veya mangalda yaparsanız alın tava yapım derseniz mideniz bulanır daha hazır köfte yemezsiniz
|
bu leş köfteye bu para vereceğinize tavuk yiyin daha iyi |
Şaka gibi yorumlar, Yusuf'un köftesi eskisi gibi değil kıkırdaktan mütevellit bir köfte artık.. Yani bu fark anlaşılmayacak gibi de değil hani bu tartışmalar anlamsız,
|
ULKE de bu kadar esek mı var da olsun.. yorum yapıyorsunuz barı dıse dokunsun adam gunde 100 bın kışıye hızmet verıyor..tesısı var kıyma su kadarken köfte bu olmaz yorumu zaten alakanız olmadıgını ısle bellı edıyor ekmegı tuzu soganı gırıyor bunun ıcıne..gıren madde 140 tl olmadıgı ıcın koftenın daha ucuz olmasını kendınız de bulurdunuz |
Dincilerin el attığı her yer kurumaya, çökmeye, kalitesizleşmeye mahkumdur.
|
Kasapların çoğundan daha iyidir
Her açıdan |
Dominos artık Pideci zaten.. Bildigin şarküteri salamlı zeytinli Plastik gibi tost peynirli pide. Hala yiyen varsa Afiyet olsn:D |
Köfteci yusuftan tek yenecek yemek et döner.Hic olmazsa et tadı ve döner kokusu var
|
Yağ oranı fazla olan köfte lezzetli olur, ama dediğiniz gibi mangal daha uygun, tava da genelde yakarlar yapmayı bilmeyen... Tava veya mangal çok yaptım aynı tadı aldım yakmadan işi bilmeyen almasın dediğiniz gibi kömür gibi olur para çöpe gider. Birde tavsiyem bunlar basılmadan geliyor köfteleri elle basın inceltin piştikçe şişme yapar. Yüksek ateş mangal veya tava olmayacak harlı olacak sürekli çevireceksin pişip pişmediğine bakmaksızın. |
Benzer içerikler
- yudum egemden hile
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- vodafone geçiş kampanyaları faturalı
- ticket geçen marketler ankara
- tcl p735w
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X