< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
(Bitti)Köfteci Yusuf 1 KG 125 TL (4. sayfa)

-
-
hangi kampanya hocam fiziki şube alamam uzak😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftasını yemek %0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam?😀
cuma ve haftasonları %10 dan bahsediyorsunuz sanırsam ama Trendyol yemek geçmiyor diye biliyorum?
Kahvede istermisin?
Pişmiş istiyorsan kg 300 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Ocak 2023; 20:6:55 >
O zamanda antibiyotik yiyorsun...
-
Şu an getir yemeğe tekrar baktım restaurant kapalı görünüyor ama fiyat hala 62.5 tl. Yusufun köftesini hiç beğenmememe rağmen 4 farklı hesaptan 25 tl kupon ile 4*37.5 tl den 2 kg köfteyi 150 tl ye sipariş verdim. Bu zamanda bu ekonomi ve enflasyonda 150 tl ye 2 kg köfte mecburen aldım.
Şaka gibi yorumlar, Yusuf'un köftesi eskisi gibi değil kıkırdaktan mütevellit bir köfte artık.. Yani bu fark anlaşılmayacak gibi de değil hani bu tartışmalar anlamsız,
Dincilerin el attığı her yer kurumaya, çökmeye, kalitesizleşmeye mahkumdur.
bu fiyata yakalasam bende alırdım, şuan kg 140tl.Ananemle arada alır yerdik her defasıdna tavadaki acayip siyah sıvıyı gösteriyor her denememizde kalite/tad düşüyor garip şekilde.İcerigini bilemiyorum şubede yiyince salataydı ezmeydi birazda çiğ kalıyorken iyi kötü gidiyordu ama evde tavada yemek gün geçtikçe zorlaşıyor bu fiyatlarda ne yiyecegiz bilmem...
-
Kayseri'de herkes övdüğü için köftesini ve sucuğunu aldık. Misafire ikram edecektik. İyi ki hanım tadımlık pişirdi. Hayatımda bu kadar kötü köfte yememiştim. Hanım da beğenmedi. Kendimizden şüphe edip komşuya denettik. Komşunun karısının midesi bulandı yiyince Çocukları bile beğenmemiş. Durum böyle olunca hemen sucuğu da pişirdik. O da yenilecek gibi değildi. Hemen götürüp iade ettim. Kestiğimiz kangalı iade etmedim ama etmediğime de pişman oldum. Rezil olduk bitirene kadar.
Madem köfteleri o kadar tatsız tutsuz, o zaman neden restoranları dolup taşıyor ve moto kuryeleri vızır vızır çalışıyor? Yani sizin ya da milletin damak tadında bir tuhaflık var demek
-
Bedava verseler yine yemem.
Lastik gibi ne olduğu belli olmayan bir köfte.
Severek yiyenlere afiyet şeker olsun :)
-
Aynen 👍
cok kötu lezzeetı yok
-
Sadece döner yerim
Yusuf iyice bozdu arkadaşlar köfte kıkırdak dolu dökümde yapıyorum sonrası öyle bir yağ bırakıyor ki biz köfte mi yedik kuyruk yağı mı kıkırdak mı belli değil hepimiz evimize alıyorum 3/5 fazla verip mahalle kasabından düzgün bir yerden alın daha iyi Yusuf’un tadı kalmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keşke kuyruk yağı olsa olabilse.
Arkadaşlar bu köfteyi tavada yapmayı bilmiyorsanız REZİL EDERSİNİZ VE TADI ÇOK KÖTÜ OLUR.
Tavada bu köfteyi yapmak için size en büyük tüyoyu veriyorum.
Köfte çiğken elinizle iyice ezip incelteceksiniz. yani köfte baya genişlemeli
Eğer bunu yapmadan tavaya direkt atarsanız çok kötü bir köfte yersiniz.
Bu kadar basit bir detay ama gece ile gündüz kadar fark ediyor lezzeti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X