Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
282
Favori
410.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar selam. Kodide torrent stream de dahil 4k vb filmler için eklenti tavsiyesi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelugr

Selamlar kodiyi plex gibi uzaktan daha doğrusu odamdaki pc sürekli açık ve 16tb arşivim var
    Bunu salondaki android tvdeki kodi den erişmek istiyorum evin kablosuz ağı çok iyi 5ghz de bağlanıyorum.
    Yerel ağ ile uzaktaki dosyaları kodi de nasıl gidebilirim?

Bir çok yerde plex yerine tercih edildiği yazılmış ben USB atıp TV'ye takıp kodide açıyordum eğer yerel bir ağ kullanilarak uzaktan stabil izleniyor ise mükemmel olacak :)

Soyle bir çözüm var: (PC ve diğer cihaz aynı ağda olmalı.)

1. Windows -Dosya Gezgini-nden, medyanın olduğu klasörü -Kitaplığa- ekliyoruz.
    2. Windows - Denetim masası - Ağ ve paylaşım merkezi - Medya akışı seçenekleri yoluyla medya paylaşımını açıyoruz.
    3. Kodi - Ayarlar - Hizmetler - UPnP/DLNA - UPnP desteğini etkinleştiriyoruz.
    4. Kodi Ana menüden - Videolar - Dosyalar - Video ekle -Gözat - UPnP aygıtları na giriyoruz. Su ana kadar herşeyi doğru yaptıysak, PC'yi burada görebilmemiz gerek. Seçip -Tamam- diyoruz. Geri çıkıyoruz. Kodi - Videolar - Medya kaynakları-ndan paylaşıma açtığımız klasöre ulaşıyoruz.

Bu yolla altyazı dosyalarına ulaşılamıyor. Yalnızca medya dosyaları paylaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akndgn -- 17 Ağustos 2021; 18:14:52 >

• Mecool KM2 ye 2.5 HDD bağladım. Bu haftaya kadar problem yoktu. Belli bir klasöre girdiğimde Kodi çöküyor. Diğer oynatıcılarda problem yok. Sorunu nasıl çözebilirim?

• Merhaba arkadaşlar uydu bozuldu yapmak ile uğraşmak istemiyorum her sene bir sıkıntı çıkarıyor. şimdilik seyirturku kurdum. Sadece yerel kanalları izleyebiceğim başka alternatif stabil kodi eklenti öneriniz var mıdır?

• turkvod ve seyirturk içerisinde film/dizi arama ile bulmanın yöntemi var mı? Elite üyelik falan mı gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: keukuat

turkvod ve seyirturk içerisinde film/dizi arama ile bulmanın yöntemi var mı? Elite üyelik falan mı gerekiyor?

Her iki vod içinde Ücretli Üyelik açmanız gerekli.Seyirtürk çok güzel aynı zamanda kullanışlı.Yerli platform içerikleri Seyirtürk de yokken diğerinde var.

• @desarj45 Teşekkürler, bi araştırayım ücretlerini.

• Samsung TU serisi televizyona KODİ nasıl kuruluyor acaba ?

• reef1905 kullanıcısına yanıt

Google Play Store’de Kodi’yi aratıp bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrix sürümünde YouTube eklentisi nasıl arkadaşlar? Ben hala Leia sürümünü kullanıyordum burada YouTube kararlı çalışmamaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Kodiyi LG Web OS ısletım sıstemıne kurabılıyormuyuz acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar maalesef başıma gelen mi stick ne kumandayı ne de akıllı teledonları da görmekte, bu durumda stick'e nasılreset atabilirim? Servise götürecek vaktim olmuyor, bir çözüm var mı? Usb bağlamak vs ile sistemi resetlemek mümkün mü?

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Bu seride Google Play Store yok malesef...

• reef1905 kullanıcısına yanıt

Kodi uygulaması APK olarak kurulabilir belki cihazınızda dosya yöneticisi var mı bilmiyorum ama.

Samsung TV kullanıcı toplulukları araştırın APK uygulamaların nasıl kurulduğunu bilen vardır.

• 19.3 matrix sürümünde çalışan tavsiye ettiğiniz eklentiler var mi arkadaşlar? Hiç eklenti yok suan bende.

• SeyirTürk ve TurkVOD var yerli olarak bir de YouTube eklentisini kullanıyorum bunlar yetiyor bana.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bakacağım.

• Kodi de bir eklenti yüklemek istediğimde sürekli bağımlılıklar yüklenemedi hatası alıyorum. İnternette tek çözüm var onu yaptım ama yine de değişmedi sürekli bağımlılık hatası almaktayım. Var mı bu işin bir çözümü.

• SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Kodi eski sürümde ise yükleme yapmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erdem038 kullanıcısına yanıt
    En son sürüm var 19.3 yüklü ama hiç bir şekilde olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.