Şimdi Ara

Kocaeli'de akbil kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
7.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, sabiha gokcenden gebze otobus terminaline gitmem lazim ve 250G otobusunu buldum:

250g gebze otogar-sabiha gökçen havaalanı / ulaşım park-otobüs sefer saatleri ve durakları
    250G GEBZE OTOGAR-SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI / Ulaşım Park-Otobüs Sefer Saatleri ve Durakları
    https://kocaeli.bel.tr/tr/main/hatlar/250G/gebze-otogar-sabiha-gokcen-havaalani-otobus-sefer-saatleri-ve-duraklari

ancak ben kocaeli'nde hic otobuse binmedim, istanbuldan aldigim ogrenci akbilini kullansam o calisiyor mu? ekstra bir sey yapmak gerekiyor mu bunun icin?

bilen biri aydinlatirsa cok makbule gecer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 1 Ocak 2022; 14:0:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kocaeli'de İstanbulkart Kullanımı Hakkında Bilgiler

İstanbulkart Kocaeli'de Geçerli mi?

Hayır, İstanbulkart Kocaeli'de geçerli değildir. Kocaeli'de, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından çıkarılan Kentkart kullanılmaktadır.

Gebze'de İstanbulkart Geçerli mi?

Hayır, Gebze'de de İstanbulkart geçerli değildir. Gebze, Kocaeli ilinin bir ilçesi olduğundan, burada da Kentkart kullanılmaktadır.

Kocaeli Otobüslerinde İstanbulkart Geçiyor mu?

Hayır, Kocaeli otobüslerinde İstanbulkart geçerli değildir. Kocaeli otobüslerinde yalnızca Kentkart kullanılabilir.

250G İstanbulkart Kocaeli'de Geçmiyor

250G İstanbulkart da dahil olmak üzere İstanbulkart'ın hiçbir türü Kocaeli'de geçerli değildir. Kocaeli'de toplu taşıma araçlarını kullanmak için Kentkart edinmeniz gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alıntı

metni:
    Bu hattın ücretlendirmesi ise tam 8,00 ₺, indirimli 6,5 ₺ ve öğrenci: 5 ₺ olarak belirlendi. Ayrıca Kocaelikartı olmayan vatandaşlar, araç içerisinde sürücü personellerinden 9 ₺ karşılığında alacakları Tek Binişlik Kocaelikart ile haftanın her günü seyahat edebilecek.

bunu buldum, sanirim kocaeli kart gerekiyormus eger degismediyse

https://www.mikrofon.com.tr/gebze/250g-sefer-saatleri-ve-duraklari-h28643.html

• Oranın ulaşım kartı gerekir, her şehir için ulaşım kartı gerekiyor. Kart al, elinde bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 1 Ocak 2022; 18:4:21 >
  • Kocaeli'nin Kentkartı var. Onu alabilirsin birde kredi kartıyla da oluyor diye biliyorum. Ama tanımlaman lazım. Mesela Kentkart aldık HES kodunu falan girmen lazim. 3-4 ay önce staj yaptım Kocaeli'nde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anormal zirve -- 2 Ocak 2022; 1:36:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-kentkart
    2-temassız olan kredi kartı

Yalnız ikisinde de HES kodu eşleştirmen lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Hocam aynen kredi karti ile odedim 17 lira cekti, nakit de oluyormus 250g icin ancak 21 lira nakit ile, hes kodu tanimlamasi yapmadim ama gerek yoktu sanirim,

Cevap veren herkese tesekkur ederim

• İstanbul da aldığın kentkart Kocaeli de geçmiyor, ama kredi kartınını temassız özelliği varsa onu kullanabilirsin. İstanbul da İstanbulkart Kocaeli de Kocaeli Kent Kart geçiyor diye biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında tüm Türkiye'de geçen tek bir kart çıkartmalılar ya da tc kimlik kartımızı bassak daha kolay olur

• Marmaray son durak Gebze de inip üstte 435 numaralı

otobüse binip Kocaeline veya Otogarı na ulaşabiliyorsunuz. 435mr çayırova marmaray durağından kalkıyor izmit merkeze gidiyor. Bu durak çok tenha.

Otobüste kredi kartı veya hesabnızda para varsa temassız banka kartı bile geçiyor. Visa mastercard farketmez. 22,40 ₺ otobüs.. 56 km yol. 1 saatten uzun sürüyor yol. Bisikletimi de götürdüm kocaeline bıraktım bu otobüsle.

Otobüs bileti en az 120 ₺ iken bu şekil gelmek daha hızlı ve ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 21 Temmuz 2023; 16:30:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.