selamlar, sabiha gokcenden gebze otobus terminaline gitmem lazim ve 250G otobusunu buldum: 250G GEBZE OTOGAR-SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI / Ulaşım Park-Otobüs Sefer Saatleri ve Durakları https://kocaeli.bel.tr/tr/main/hatlar/250G/gebze-otogar-sabiha-gokcen-havaalani-otobus-sefer-saatleri-ve-duraklariancak ben kocaeli'nde hic otobuse binmedim, istanbuldan aldigim ogrenci akbilini kullansam o calisiyor mu? ekstra bir sey yapmak gerekiyor mu bunun icin? bilen biri aydinlatirsa cok makbule gecer :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 1 Ocak 2022; 14:0:39 > |
Kocaeli'de İstanbulkart Kullanımı Hakkında Bilgiler
İstanbulkart Kocaeli'de Geçerli mi?
Hayır, İstanbulkart Kocaeli'de geçerli değildir. Kocaeli'de, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından çıkarılan Kentkart kullanılmaktadır.
Gebze'de İstanbulkart Geçerli mi?
Hayır, Gebze'de de İstanbulkart geçerli değildir. Gebze, Kocaeli ilinin bir ilçesi olduğundan, burada da Kentkart kullanılmaktadır.
Kocaeli Otobüslerinde İstanbulkart Geçiyor mu?
Hayır, Kocaeli otobüslerinde İstanbulkart geçerli değildir. Kocaeli otobüslerinde yalnızca Kentkart kullanılabilir.
250G İstanbulkart Kocaeli'de Geçmiyor
250G İstanbulkart da dahil olmak üzere İstanbulkart'ın hiçbir türü Kocaeli'de geçerli değildir. Kocaeli'de toplu taşıma araçlarını kullanmak için Kentkart edinmeniz gerekmektedir.