Bildirim
FARKLI İLDEN PLAKA ALABİLİR MİYİM?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bende merak ediyorum takip -
Evet alabilirsin. Geçen ocak ayında Antalya balaban bayiden Peugeot partner almıştık Isparta plakalı olarak. Yalnız seçme şansın olmuyor. Sistem hangi plakayı verirse o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackAngel166
Durum biraz karışık aslında o yüzden net bilgi almak istiyorum. Diyelim ki ben doğma büyüme İzmirliyim, iş gereği Antalya'da ikamet ediyorum, aracı da Ankara'dan alacağım bu aracı İzmir plakalı olarak alabilir miyim? İkamet adresimin ve aldığım yerin dışından yani doğduğum şehirden alabilir miyim?
Ya İzmir plakalı arac alacan ya da İkamet gösterdiğin yerden alabilirsin. İkinci ikamet gösterilen yerlerde var. İzmirden bi yerden ikamet gosterebilirsen alabilirsin.
Aracı alan kişinin ikamet adresi neresiydi? -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackAngel166
Aracı alan kişinin ikamet adresi neresiydi?
Isparta
İkamet adresi ve aracı aldığım yer dışında bir yerden istiyorum ben. -
Ikamet adresine otomatik cikiyor hpcam.baska ilden alsaniz da plakaniz ikamet adresinize gore cikiyor
olur ama uğraştırır.
siz en iyisi ikametgahı geçici olarak izmire aldırın plakayı aldıktan sonra ikametgahı değiştirirsiniz tekrar. -
İkametgah neresiyse plaka ordan çıkar.. Bulunulan ilden plaka almaktan hiçbir farkı yoktur, sistemden sıradaki plakayı alırsınız .. Eğerki özel plaka seçmek isteniyorsa ikametgahın olduğu ilin emniyetinden arabanın üzerine plaka tahsis ettirilir ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomoloji -- 8 Haziran 2016; 21:49:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X