Hocalarım selamlar Sonuçlar açıklandıktan sonra Koç kudeb başvurmuştum %50 yurt bursu 4k nakit 2k da kitap bursu vermişler Makinesine gidilir mi? Ekonomi veya CENG çapıyla iyi şeyler yapılabilir gibi de ODTU EE var 2 gün kalmadan dönseler iyiydi |
KOÇ MAKİNE vs ODTU EE
-
-
ODTÜ ee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Odtu ee
Sebepleri de söylerseniz çok sevinirim hocam
-
O para vakıfta gider en kötü yemekhanedeki fiyat farkından. Makinenin yanına çap yapmak ne bileyim akıl sağlığın yok olabilir. Ben devlet üniversitesinden yana olurdum ee de daha iyi bence makineden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Koç nispeten daha rahat hocam makinesi bilkente kıyasla. En kötü econ çapıyla iyi yerlere gelinebilir diye düşünüyorum
-
odtü tabiki
koçta sosyoloji olsa bile okuyunuz !
Kudeb açıklandı mıııı
Sebepler ne hocam açıklarsanız sevinirim
-
Odtü ee odtünün belki en iyi bölümüdür.Koç makineyle aynı seviyede değildirquote:
Orijinalden alıntı: nismoo35Sebepler ne hocam açıklarsanız sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam koçta çap imkanı da önemli. En kötü ekonomi çapıyla gayet iyi yerlere gelinebilir diye düşünüyorum ama kafam karışık
-
odtü ee.
-
kafanın karışık olmasına çok gerek yok sanki. makineyi bildiğin sırf koç kılıfı yüzünden yazıcaksın. odtü ee olduğu için çok daha iyi. he diyosan koç ee mi odtü ee mi o zaman cebindeki paraya göre takıl derlerdi/derdim. ama şu şartlarda her şekilde odtü.
ayrıca odtü'nün kampüsü koç'tan daha güzel. ulaşımı da daha rahat. koç'un yurtları da kötü. odtü'nün yurtları hakkında ise bir fikrim yok.
-
Hocam up bekliyoruz
ODTÜ EE bu arada koç iyi ama bence abartılıyor ODTÜ EE min karizma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver _adayı -- 6 Ağustos 2023; 0:12:3 >
koç machine bu arada
-
-
Sevgili dostum, lütfen birdaha Odtü'nün yanında diploma verme kursunun adını anma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sevgili dostum, lütfen birdaha Odtü'nün yanında diploma verme kursunun adını anma.
|
ODTÜ ee
|
Benzer içerikler
- en zor deneme yayınları
- ismail murat aydın
- işler referans kodu
- en iyi banka kartı
- 3d tyt matematik zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X