Arkadaşlar selam ben Aralık ayında boun ybs yi bıraktım ve sınava sayisaldan hazirlandim. Şuan yaklaşık 25 ila 30 k arası bir sıralama gelecek gibi duruyor(matematik te batirmasaydim bir tık keşke). Boğaziçini bırakmaya niyetliyim.Bu siralamalara ne yazılır sizce ? Diş vs de olabilir onu tercih dönemi bakacağım artık. Mühendislik alanında bu iki üniversite üzermi ? Gaziye kötü değil diyorlar fakat Marmara açısından pek olumlu bir sonuç göremiyorum,aslinda çok bir veri yok. Açıkçası evime yakın olması gerçekten en çok istedigim şey idi eğitim açısından bir farklılık yoksa kayda değer. Genel olarak okul hakkında bilginiz olmasa bile mühendislik piyasası hakkında şuanda durumlar nasıl tecrübelerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Marmara ee&makine vs gazi ee&makine

-
-
bounu bırakma
-
Diş yaz mühendislik yazma bitik piyasası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@emektar91 bak, ybs okuyanlar hep kaçmak istiyor.
-
Hayır ben ybsye layık değilim.
yapma
-
yok, trdeki en iyi ea bolumu olan boun ybsde kalacaksın.
mezun olur olmaz ceo olacaksın
-
ybs'den nefret ediyorum ama geçmeyi düşündüğün yerler daha iyi değil.
-
Gazi ee yazılır mı harbi güzel gibi duruyor
İngilizcesine sıralamam yetmiyo gazi makine daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodKingDarius -- 1 Temmuz 2025; 19:40:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gazi makine tutuyorsa kaçırma o sıralamalarda en f/p bölüm.
Gazi EE yaz, gözüne kestirdiğin bir kıza tesbih at
Gazili olmak ayrıcalıktır
-
Makine istemiyordum ama mantıklı gibi duruyor bilemedim
onu reis yapabiliyor sadece
-
Ülkücülerde bir sürü reis var zaten. Askeri sistem gibi biraz o yapı. Onbaşı da reis oluyor, binbaşı da.
Ayrıca reis olmak için ocağa birkaç adam toplamalı. Masum Bolulu şahıs, zaten Gaziye girer girmez ülkücüler tarafından ocağa davet edilir. Oradan da yavaş yavaş yükselirse kızlara tesbih atacak düzeye gelir
-
Merhaba hocam, ben ybs gideceğim de neden vazgeçtiniz ybsden merak ettim
-
knk basligin trol oldugu 50km oteden belli guya bana nispet yapiyorlar boun ybs bitirip cok kisi usa veya eu da calisiyor diye kiskanma durumu soz konusu surekli yeni hesap acip trolluyorlar aldirma yani, ybs eanin en iyi bolumudur boun ybsde bu ulkedeki en iyi ea bolumudur mezunlarinin kazandiklari para miktari bellidir ceo olmana olanak saglayan bolum checked ai yazilimci olma imkani checked bilgi islem checked kapasitene gore her seyi vadediyor icin rahat olsun yani bunlar isin makarasi kendileri dumduz okullar yazdilar zamaninda sonra cok pismanlik basliklari da actilar ama devam ettiler bolumlerine simdi burda ybs kotuleyerek tatmin oluyorlar isin asli bu
-
Yalnız başlığı açan kişiyi geçen sene yazın da görmüştüm, boun ybs'den pişman olduğunu söylüyordu. Yani troll olması mümkün değil
-
Sabancıya geçiş yapamıyor muydun direkt olarak? Orda mühendislik okuyabilirdin
ahhaha birde gorsel atmis, aynen boun ybs birakip gazi okuycan hmm sey bende LA taraflarindan gonyaya gelcem alakaya maydanoz.
Benzer içerikler
- itü siber güvenlik mühendisliği
- ayt ne zaman başlanmalı
- koç bilgisayar mühendisliği maaş
- myp kontenjanı ne kadar
- beyin cerrahı maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X