Şimdi Ara

11. Sınıf Matematik Soru Bankası Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Mat Bilgi Sarmal 11 SB ve Mat Orijinal 11 SB var, Orijinalin ünit soru nedense bana çok zor geldi özellikle trigonometride, diğer testlerini de bitirdiğim için iki soru bankasında da çözecek bir şey kalmadı.

Forumu biraz gezdim ama çokta bir şey bulamadım, sizin çözdüğünüz bilgi sarmal gibi tam ayarında bir soru bankası var mı?

• ben geçen sene bs yi tamamen bitirip acil ve endemiğin bir kısmını çözmüştüm (hepsi 11. sınıf soru bankasıydı) en güzeli bs idi acil ve endemik de güzel ama çok kasıntı sorular çıkıyordu bazen özellikle son testlerde, o yüzden son testleri çözmek yerine merak ettiğim soruların soru çözümlerini izliyordum
  • P a i n e kullanıcısına yanıt

Evet BS çok iyi, acil ve endemiğin kasıntı olduğunu biliyorum o yüzden pek almak istemiyorum kasıntı sorularla zaman kaybedince ve birde üstüne yapamayınca insanın morali bozuluyor

up

• up

• daxpc kullanıcısına yanıt
    Endemik güzel geçen yıl çözmüştüm. Çember soruları özellikle çok kaliteliydi.
  • Puleun P kullanıcısına yanıt

Hocam genel olarak çok zorlayıcı diyorlar, öyle midir? Aşırı kasıntı sorularda çok hoş olmuyor, ben bilgi sarmal ayarında bir sb arıyorum

up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 24 Ocak 2023; 14:10:57 >
    Bence çok zor değildi yani orijinal daha zordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11.sınıfta parafın soru kütüphanesini çözmüştüm biraz,güzel gibiydi.Youtube'da kitabın incelemesini yapan varsa bakabilirsiniz.İyi çalışmalar

• teşekkür ederim

up

• Endemik kesinlikle muazzam bi kitaptı,ufuk açıcı👌🏻👌🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 24 Ocak 2023; 16:24:52 >
  • Leonard07 L kullanıcısına yanıt

Hocam orta seviye için zorlar mı sizce?

up

Zorlayabilir ama kesinlikle geliştirir,bazı sorularını çözerken bana aşırı haz veriyodu kitap tabii size kalmış ama hakkıyla çözünce çok şey kazandırabilecek bi kitap ayt açısından

• Hocam bs kullanmıyorum o konuda takıntım var (ayt tyt hariç) başlarken karekök 11 çözüyordum ama alamanıza gerek yok işlem pratiği olsun diye belkii acil ve orijinal var ekstra onlar güzel ama beni asıl geliştirenler fasiküller oluyor yani 3 tane q1 mat kitabı ekstra her konudan fasikül çözüyorum
  • Apotemileri seneye kullanırım diye acil vb kullanıyorum sadece acil analitik hoş değil bi apotemiyi o zaman çözdüm
  • En iyi 11 kitabı karekök 11dir
  • Cibiggi kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim, ben de apotemi analitik çözmeyi düşünüyorum iyi midir?

• bende sb olarak sadece orijinal var apotemi fasikulleriyle görüyorum ama haftaya 1. dönemi turlwmak için bir kitao daha bitirecem ama yayına karar veremedim endemik mi alayım yoksa acil mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.