Şimdi Ara

Ko Yeni Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu sildim yenidne yükledim fakat oyun başlat gelmedi patch de atmadı boş boş bekledi.Patch i birkaç üstünde başlattım altında başlattım ama yok.En sonunda 1883 e aldım start geldi direk girdim oyuna server seçtim cellient eski falan hatası verdi.Oyunu 213124 kere baştan kurtum 4 kere siteden tekrar indirdim ama yok olmuyor.C ye kurdum D ye kurdum olmuyor.Ne yapmam lazım yardımcı olabilecek varmı?

• oynamazsın olur biter.
  • Patchleri ftp sitesinden elle kur veya gezginlerden direk patchli surumu kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radley

oynamazsın olur biter.

Paraylamı veriyolar senin gibileri bu siteye.

Hocam gezginlerden indireyim birde dediğin gibi.
  • quote:

oynamazsın olur biter.

Yorum yapmazsın olur biter .

@xen_44
    hocam otomatik olarak atmadığı patchleri manuel indirip ko klasörüne çıkartın . Ondan sonraki patchleri atmaya başlayacaktır muhtemelen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

oynamazsın olur biter.

Yorum yapmazsın olur biter .

@xen_44
    hocam otomatik olarak atmadığı patchleri manuel indirip ko klasörüne çıkartın . Ondan sonraki patchleri atmaya başlayacaktır muhtemelen .

Ben zaten 1849 dan 1856 ya kadar manuel yükledim ama otomatiğe geçmedi.Birde her patch de ayrı klasörler var mesela dahaya 2 dosya eklemesi gerekiyor başka klasöre 3 dosya eklemesi gerekiyor.Bir patchi 5 dk da atınca sıkıldım 56 dan sonrasını denemedim.
  • Patchleri tek tek indirmek gercekten ölüm bazi patchlerde arsiv bulunamadi hatasi veriyor gezginlerden indir olmazsa yanina flash diskini al go go internet cafe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gezginlerden yükledim sorun çözüldü 3 gündür uğraşıyorum ya ilgilendiğiniz için teşekkürler.
  • ilginç. Aslinda gezginler clienti knight online ftpsinden çekiyor.
  • 1862 den falan başladı normal celient 1849 dan başlıyordu.Büyük ihtimalle 1862 ye kadar manuel yükleseydim düzelirdi.
  • kingofknight tan pack bölümünden indir son gelen pack i sorunsuz çalışacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.