Arkadaşlar oyunu sildim yenidne yükledim fakat oyun başlat gelmedi patch de atmadı boş boş bekledi.Patch i birkaç üstünde başlattım altında başlattım ama yok.En sonunda 1883 e aldım start geldi direk girdim oyuna server seçtim cellient eski falan hatası verdi.Oyunu 213124 kere baştan kurtum 4 kere siteden tekrar indirdim ama yok olmuyor.C ye kurdum D ye kurdum olmuyor.Ne yapmam lazım yardımcı olabilecek varmı?
oynamazsın olur biter.
Patchleri ftp sitesinden elle kur veya gezginlerden direk patchli surumu kur.
quote:
Orijinalden alıntı: Radley
oynamazsın olur biter.
Paraylamı veriyolar senin gibileri bu siteye.
Hocam gezginlerden indireyim birde dediğin gibi.
quote:
oynamazsın olur biter.
Yorum yapmazsın olur biter .
@xen_44 hocam otomatik olarak atmadığı patchleri manuel indirip ko klasörüne çıkartın . Ondan sonraki patchleri atmaya başlayacaktır muhtemelen .
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
quote:
oynamazsın olur biter.
Yorum yapmazsın olur biter .
@xen_44 hocam otomatik olarak atmadığı patchleri manuel indirip ko klasörüne çıkartın . Ondan sonraki patchleri atmaya başlayacaktır muhtemelen .
Ben zaten 1849 dan 1856 ya kadar manuel yükledim ama otomatiğe geçmedi.Birde her patch de ayrı klasörler var mesela dahaya 2 dosya eklemesi gerekiyor başka klasöre 3 dosya eklemesi gerekiyor.Bir patchi 5 dk da atınca sıkıldım 56 dan sonrasını denemedim.
Patchleri tek tek indirmek gercekten ölüm bazi patchlerde arsiv bulunamadi hatasi veriyor gezginlerden indir olmazsa yanina flash diskini al go go internet cafe