Şimdi Ara

Knock Knock | Keanu Reeves

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evli bir adamın karşısına çıkan 2 genç kız, mutlu başlayan ancak kabusa dönen bir gece ve devamını konu ediniyor film. Eli Roth un yazıp yönettiği, Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas, Aaron Burns, Ignacia Allamand ve Colleen Camp ın baş rollerinde olduğu filmin ilk teaseri yayınlandı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Keanu Reeves: Hollywood Efsanesi

"Knock, knock..."

"Kim o?"

"Keanu Reeves."

"Keanu Reeves kim?"

Hollywood'un en sevilen ve saygı duyulan aktörlerinden biriyle tanışmaya hazır olun. Keanu Reeves, kariyeri boyunca unutulmaz performanslar sergilemiş, çok yönlü bir aktördür.

"Matrix" üçlemesindeki Neo rolüyle ünlenen Reeves, "Hız Tuzağı" ve "John Wick" gibi aksiyon filmlerinden "Küçük Buddha" ve "Sen ve Ben" gibi dramalara kadar çok çeşitli yapımlarda yer almıştır.

Reeves, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğenilen yetenekli bir aktör olarak bilinir. Yoğun ve duygusal performanslarıyla tanınır ve gerçekçi ve inandırıcı karakterler yaratma yeteneğiyle övülür.

Ekran dışında, Reeves hayırseverliği ve cömertliği ile tanınır. Çeşitli hayır kurumlarına destek vermiş ve kendi vakfı aracılığıyla kanser araştırmalarına önemli miktarda bağışta bulunmuştur.

Alçakgönüllü ve mütevazı kişiliğiyle tanınan Reeves, Hollywood'un en sevilen yıldızlarından biri olmaya devam ediyor. İster aksiyon yıldızı, ister romantik kahraman, ister drama oyuncusu olsun, Keanu Reeves yeteneği ve karizması ile ekranı aydınlatmaya devam ediyor.

"Knock, knock..."

"Kim o?"

"Keanu Reeves'in hayranları."

"Keanu Reeves'in hayranları kim?"

Hollywood efsanesine ve olağanüstü yetenek ve karaktere sahip bir aktöre hayran olmaktan gurur duyanlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fark ediyorum'da yıldızlar yaşlanınca peşi sıra filmler çekiyorlar, mesela de niro son yıllar'da o kadar çok yapımda rol aldıki yeni nesiller üstünü kapatmaz umarım ...

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son fragmana göre konuşayım -gerçi senaryosu belli- çok osuruktan bir filme benziyor. Kızların Keanu'ya ilk muamele çektiği sahne filmde izlemeye değer tek şey sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Mayıs 2015; 4:50:59 >
  • Funny Games tarzı bir şey olmuş.

Ayrıca John Wick karizmasından sonra "Help me" diye koşturması karizmayı çizdi resmen
  • Trailer'ı izlediğim aklıma hemen ''Funny Games'' geldi.

Filmi izleyeceğim ama öyle büyük bir beklentim yok.
  • Keanu Reeves'ın oynadığı son saçma sapan filmlerden sonra John Wick ile eski günlere dönüyor derken, yine saçma sapan bir filmde oynamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • funny games hoşlanmadığım tarzda filmlerden biri o yüzden bunuda pas geçerim. zaten bildiğin çakması olmuş.
  • Bu yönetmenin çatlak karı takıntısı var.
  • her karaktere her rol yakışmaz,
    zorlamanın anlamı ne anlamıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

her karaktere her rol yakışmaz,
    zorlamanın anlamı ne anlamıyorum ?

Artık büyük prodüksiyonlardan eskisi kadar teklif gelmeyince teklif edilen her filmde oynuyor galiba. Kısaca para

keanu reeves'in bir açıklamasında okumuştum; önümüzdeki birkaç yüzyıl yetecek kadar param var diye

• Keanu Reeves gurup yapmak istemiş ve akabinde neden bi film çekmiyoruz diye düşünce ortaya çıkan ürün. Sinemada izlemeye değmeyecek filmlerden.
  • Nicolas abi gibi işi paraya vurdu bu da napsın boş boş duracağına para kazanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keanu Reeves aksiyon nereye kadar biraz rahatlayalım demiş
    Bu arada kızlara tavsiyem köpeğe dikkat etsinler sonu fena olur yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Nicolas abi gibi işi paraya vurdu bu da napsın boş boş duracağına para kazanır

Nicolas mecburiyetten işi paraya vurdu hep borç harç,bu fanteziden filmlerde oynuyor
  • böyle hatunlara ters yapılır mı Keanu reyis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WEB-DL çıktı
  • fragmanda kızlarla birlikte olduktan sonra ertesi gün internette gezerken videolarını falan görücek karısı gelicek kavga edicekler falan filan diye düşündüm ilk ama fragmanın diğer yarısı hiç beklemediğim şekilde çıktı filmin ana konusu eve yabancı kadın atmayın heralde ama ıpıslak iki tane sexy kadın kapıda durucak ve ben içeri almayacam bu biraz zor.Filmi izlemeyecem zaman kaybı olduğunu düşünüyorum
  • En azından ailecek oturarak izlenecek film değil onu biliyoruzbazı arkadaşlar John wick filmini övmüş ama ingilizce kursunda hoca izlettirmişti bitsin artık diye dua etmiştim resmen Keanu'nun en beğendiğim filmi de Sweet november bu arada onu da sölim
  • Şimdi bitti bence olmamış iyi bir filme benziyor gibiydi ama Keanuya yakışmamış bu filmde olmamalıydı yani neden oynadı acaba.Keanu yu bu kadar ezik bir rolde hiç görmemiştim sonu farklı olabilirdi en azından o iki bayana hak ettiği cezayı verseydi iyi olurdu iyi bir dayağı hak etmişti ikiside
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.