Şimdi Ara

Knock Knock | Keanu Reeves (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keanu, son zamanlarda hep kötü filmlerde oynuyor. Hele de, Man of Tai Chi miydi neydi, bir filmi var. Rezaletti, bu kadar kötü olabilir bir film. Bu filmi henüz izlemedim, ama yorumlar şimdiden soğuttu.
  • Ablalar iyiydi ama keanu reis Rezalet eli roth saçmalamış bu filmde olmamış bu film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film az önce bitti aşırı bir sinir oluştu lan böyle allahsızlık mı olur

Keanu Reeves'de pek yakışmış rolüne
  • Nicholas cage e döndü buda para için her filmde oynamaya başladı.sonu billy zane gibi geleceğe dönüş,titanikten sonra kurtlar vadisi olmasında

• bu adam adam gibi adam'dır. oyle herkes'le kıyaslamayın yada karıştırmayın
    matrix filminden kazandığı para senide ve senin gibileride susturmayı yeter ilk once kişiliğe bakın ondan sonra konuşun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener1980 -- 11 Ekim 2015; 16:31:00 >
  • Eli Roth varsa işin içinde kesin grupta vardır.
  • İlk olarak film hakkında yorum yapacak olursam fena değildi.Herkesin hem fikir olduğu bir konu var, Keanu Reeves role gitmemiş fakat kötü bir film değil kesinlikle.

Film ilk gördüğümde bende Keanu Reeves para için mi oynadı bu film diye düşündüm fakat netten biraz araştırdım interviewleri var baya film hakkında merak edenlerde bakabilir.Hiçte öyle bir durum yok gibi gözüküyor konusu çok beğendiğini ve ertesin gün film çekimlerine hemen başladıklarını dile getiriyor.Tabiki bu filmde neden/ne sebeple oynadığını kanıtlamaz fakat yorumları bana oldukça inandırıcı geldi,parasızlıktan filan çektiğini düşünmedim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1980

bu adam adam gibi adam'dır. oyle herkes'le kıyaslamayın yada karıştırmayın
    matrix filminden kazandığı para senide ve senin gibileride susturmayı yeter ilk once kişiliğe bakın ondan sonra konuşun...

Arkadaş adam bir metro da yer verdi diye adamı ilah yaptınız. Sırf bir insanın karakterini bir olay ile sınırlamayın. Eminim katiller tecavüzcüler her türlü pislik insanlar bile otobüs de birine yer vermiştir.

• knock knock 2 gelebilir hesaplaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

knock knock 2 gelebilir hesaplaşma

abdesti 2. filminde alırım o zaman abi nasıl film ya beni bile kandırdılar yaşını söyleyince
  • filmi dün gece izledim. fena film değil. ama ben onun hesabında değilim. keanu reeves neden böyle filmlerde oynuyor onu anlamıyorum. iki tane adı sanı bilinmeyen sırf güzel oldukları için keanu reeves ile başrolleri paylaşan kız. bana göre bu tarz filmler keanu reeves'i büyütmüyor. aynı şey Generation Um... içinde denebilir. orada da iki güzelle oynuyor. misal o filmi hiç beğenmemiştim. bu yine ona göre iyi. yani bilmiyorum okuduğum kadarıyla paraya da ihtiyacı yok. sanırım hatır gönül işleri nedeniyle bu tarz filmlerde oynuyor. başka açıklaması olamaz.
  • Valla zaman kaybı filmdi imdb de 5 almış ama bence 5 te fazla fısırıktan film olmuş.
  • Filmi cumartesi izledim. Bana göre bir kaç tane sonuçlanmamış olay var.
    1. si kızlar gözlüklü herifin ölmesine sebep olup işi reisin üzerine atmaya çalıştılar. Fakat o iş öyle kaldı ne gömdüler ne attılar. Polis gelince zaten herşey ortaya çıkar adamın ne durumda olduğu belli. Ayrıca facede paylaşılan erotik görüntüye rağmen reisin elleri bağlı zorla olduğu gün gibi ortada. Çok saçma şeyler var filmde.
  • Eli Roth ve Keanu Reeves kalitesin de olmasında yine de izleniyor. Aman aman bir şey beklememek lazım. İzlerken kızlar harbi sinir bozdu. Bence yapılmak istenen de bu olabilir çünkü gayet başarılıydı. Ben daha gerilimi yüksek Eli Roth dan dolayı daha kanlı bir film bekliyor yanılttı beni. Keanu nun bu şekil filmlerine alışkın değiliz o yüzden biraz tuhaf gelebiliyor ama sahneler deki koşuşu adımları hep aksiyon filmlerindeki haliydi.
    Benden 6/10
  • Film amacına ulaşıyor ama sonuna kadar ne olacak, nasıl bitecek duygusunu verip sinirlendiriyor. ruh hastası kızların manyak oyunculuğunu da eklersek sürdürüyor sonuna kadar.reeves için bu film olmamış ya giriş, gelişme, sonuç hiçbir kısmı tatmin etmiyor kışkırtıcı sahneler ve reeves bile kurtaramamış filmi 6.1 almış bir de ya inanılmaz kesinlikle 4.1 den yukarı çıkamaz izlemek isteyenler sinemada izlemeye değmeyeceğinin garantisini verebilirim o derece kötü..

• Nerden nereye be Keanu. En kötü filmin John Wick gibi olması lazım
  • Filmi şimdi izledim.Torrent sitelerine düştü.Film çok iyi değil fakat filmdeki sarışın bomba için izlenir.
    Ana De Armas , 27 yaşında Küba doğumlu afet.

Knock Knock  | Keanu Reeves
  • Keanu Reeves olmasa bu kadar ilgi görmezdi film. O'na rağmen kötü olmuş bu arada...
    Çok gereksiz saçma bir film olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Filmi şimdi izledim.Torrent sitelerine düştü.Film çok iyi değil fakat filmdeki sarışın bomba için izlenir.
    Ana De Armas , 27 yaşında Küba doğumlu afet.

Knock Knock  | Keanu Reeves

esmer olan bana daha bi çekici geldi valla ama buda iyiydi

• Şu kızlar için izlicem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.